Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Frizerka-ne
-Da li ste se nakad osvetili nekoj osobi koju ste voleli,
jer je izneverila vasa ocekivanja i na koji nacin ste to uradili?
-Da li se vama neko svetio i kako?
-Da li ste osetili tanku liniju ljubavi i mrznje?
Originally posted by FrizerkaJesam. Osvetoljubiv sam ( nije pohvale vredna osobina, ali sta cu.. ), ali se nikad nisam svetio zbog izneverenih ocekivanja, vec samo i iskljucivo u slucajevima kada sam bio nepravedno zajeban.
-Da li ste se nekad osvetili nekoj osobi koju ste voleli,
jer je izneverila vasa ocekivanja i na koji nacin ste to uradili?
Originally posted by deckoStoji da su me povredili, vreme ne moze da se vrati, ali naravno da mi bude lakse ukoliko je i ta druga strana povredjena.
@ A.F.K.A.OB - pa zar ti bude lakse, opet stoji to da su te povredili? Na taj nacin im samo dajes do znanja da su uspeli da te povrede i pokazujes im to + nisi nista bolji od njih?
![]()
Originally posted by Deity MardukПотписујем)
Andzi777![]()
Jesam.![]()
Medjutim,kad se radi o osveti,uvek rastavim problem na vise faza i pazljivo pogledam iz vise uglova.I ako zakljucim da sam ja tu ostecena strana(pritom druga stana mora da mi napravi zesce sranje)......znaciiiii odma postajem smrt po doticnu osobu.Tj.sposoban sam da ih potpuno unistim...naravno vrlo kreativno i bezosecajno.
A to sto neki kazu da ne postoji satisfakcija....to tako nije tacno.
Dosada sam se osvetio samo dva puta.Totalno nemilosrdno i moram priznati da sam prosto nadmasio samog sebe.Naravno i zadovoljstvo je nastupilo dok sam ih gledao slomljene i sjebane...ahhhhh...cak i sad uzivam u tim osvetama.
Naravno,ima ljudi koji su se isto ogresili ali sam im oprostio i zaboravio.Sve u zavisnosti od stete koja mi je napravljena,ili situacije koja nije dozvoljavala momentalnu osvetu.Nekad jednostavno nekog protivnika smatram takvim jadnikom da cak i za osvetu nije.Tada najcesce produzim dalje....Mislim,imam i ja neke standarde !![]()
I da slazem se da je hladna osveta ,savrsena osveta.
![]()
P.S.Zoe ajde malo manje se tu foliraj ....zvucis mi ko one babe laznog morala i skromnosti...a 'vamo kad bi im stao na zulj jebao bi jeza....![]()
Originally posted by Dinadina CUTI
Inace posto je danas 1. 12. pade mi napamet mozda najtuzniji oblik osvete - sida osvetnici.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!