Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Zonche!
Ne svetim se u sustini jer se sve to vrati...Neko spomenu rec KARMA

"What goes around, comes around"

duboko verujem u to
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Ja se svetim.

Uvek se postaram da osoba koja mi je ucinila nesto lose zazali zbog toga, na ovaj ili onaj nacin.

Ako nista drugo, bar se ponasam tako da njih grize savest i u ocima drugih ispadnu najveci slepci. I to je dosta, ponekad daje cak i bolje rezultate od nekih drugih metoda.
Korisnikov avatar
By decko
@ A.F.K.A.OB - pa zar ti bude lakse, opet stoji to da su te povredili? Na taj nacin im samo dajes do znanja da su uspeli da te povrede i pokazujes im to + nisi nista bolji od njih?

:hmm:
Korisnikov avatar
By Zoe
Decko, UPRAVO tako, upravo tako :up:
Korisnikov avatar
By shishmish
Originally posted by shishmish
nisam se svetila i ne pada mi napamet...
"kad planiras osvetiti se nekome, time samo dozvoljavas sebi da te ta osoba nastavi vredjati"
mislim...
Korisnikov avatar
By Andjeo sa greskom
Ne, ne dobijam nista osvetom, mozda pozelim ponekada da se osvetim, ali jednostavno ne mogu i ne zelim. Zasto padati nisko???
Korisnikov avatar
By TheDutchess
Istina je da je izmedju ljubavi i mrznje tanka linija ali zato je tu moja svest da shvatim kad naginjem ka kom osecanju....osveta je nesto jako glupo,to znaci da bukvalno hocu da nekoj osobi ucinim nesto nazao a jos uvek gajim neku emociju prema njoj.
Nisam u tom tripu.
By Snow_Crystal
10000 puta sam pozelela da se osvetim jednoj osobi ali jednostavno nemogu.Prvo necu da se spustam na tako niske grane,a drugo nevolim osvete i raznorazne smicalice...Pusti druge da zive onako kako zele...
By Snow_Crystal
10000 puta sam pozelela da se osvetim jednoj osobi ali jednostavno nemogu.Prvo necu da se spustam na tako niske grane,a drugo nevolim osvete i raznorazne smicalice...Pusti druge da zive onako kako zele...
Korisnikov avatar
By anche
'Osveta je kao vatra. Što više proždire, to je gladnija." - Sramota, Dž.M.Kuci
Korisnikov avatar
By Zoe
Ma, idi, molim te........ja nisam nikad ni POZELELA da se osvetim nekome :nokti:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Frizerka
-Da li ste se nakad osvetili nekoj osobi koju ste voleli,
jer je izneverila vasa ocekivanja i na koji nacin ste to uradili?
-Da li se vama neko svetio i kako?
-Da li ste osetili tanku liniju ljubavi i mrznje?
-ne
-ne
-ne, ali sam osetila da mi 'nako svojski skace po zivcima, jer misli da sta god da se desi da cemo se pomiriti
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Frizerka
-Da li ste se nekad osvetili nekoj osobi koju ste voleli,
jer je izneverila vasa ocekivanja i na koji nacin ste to uradili?
Jesam. Osvetoljubiv sam ( nije pohvale vredna osobina, ali sta cu.. ), ali se nikad nisam svetio zbog izneverenih ocekivanja, vec samo i iskljucivo u slucajevima kada sam bio nepravedno zajeban.
Nacini osvete su bili raznovrsni, ali sam u svakom slucaju postovao devizu : " Osveta se najbolje sluzi kad je hladna . "
:yes:
Korisnikov avatar
By m..
Jao, osveta je tako uzasno detinjasta stvar... mislim, ako imas problem trebalo bi da razgovaras o njemu i kazes drugoj osobi sta ti i zasto smeta, ili da nadjes nekog ko ima 15 godina.
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Originally posted by decko
@ A.F.K.A.OB - pa zar ti bude lakse, opet stoji to da su te povredili? Na taj nacin im samo dajes do znanja da su uspeli da te povrede i pokazujes im to + nisi nista bolji od njih?

:hmm:
Stoji da su me povredili, vreme ne moze da se vrati, ali naravno da mi bude lakse ukoliko je i ta druga strana povredjena. :D

Ne svetim se uvek, da me ne shvatis pogresno, ali ponekad kada mislim da me je ta osoba s namerom povredila ne trudim se da budem bolji od nje.
Korisnikov avatar
By decko
Aham...pa ok :) Ako pomaze :)
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Zasto bih se svetila nekom koga volim, ili koga sam volela.....ne mogu cak ni da mrzim one koje sam volela, a kamoli da im zelim zlo i da im se svetim :andjelak:
By Dionysus
Ако неко учини да ја патим... а ја сам тој особи пружила све најбоље од себе што сам могла... не да заслужује освету, него не заслужује да живи!
На моју несрећу немам увек прилику да се осветим како доликује... Али око за око, зуб за зуб... Па, нисам ја отирач да се неко на мени истреса и повређује ме, а после да живи срећно као да ништа није било.
И, да , осећаћу се срећније ако повредим онога ко ме је повредио! И то веома!!
Korisnikov avatar
By leobg
Jednom davno sam se osvetio decku i jeko ga je zabolelo. Posle nekog vremena, shvatio sam da sam pogresio, ali bilo je kasno da se greska ispravi.Bio sam osvetoljubiv.Medjutim sada posle toliko godina shvatam da je to bezveze. Jos uvek me negde u srcu boli ta osveta i moram sa njom da se nosim i nije lako nositi taj teret celog zivota, bez obzira sto sam stvarno imao jak razlog za to. Evo mene je moj zadnji ex jako povredio pre pet meseci, a povredila su me i dodatna saznanja o njemu kasnije, ali ne zelim da mu se svetim, naprotiv, sve sam mu oprostio. Da me sada pozove i kaze da zeli da se vrati, prihvatio bih ga. Valjda covek vremenom sazri, mozda i iskustvo cini svoje, ko zna.
Korisnikov avatar
By ljiki
zasto bacati reci na pogresne ljude , zasto razmisljati o njima , okrenes ledja i odes, jer zivot je prekratak da bi ga uzaludno trosili...
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Andzi777 :up:

Jesam. :evil:

Medjutim,kad se radi o osveti,uvek rastavim problem na vise faza i pazljivo pogledam iz vise uglova.I ako zakljucim da sam ja tu ostecena strana(pritom druga stana mora da mi napravi zesce sranje)......znaciiiii odma postajem smrt po doticnu osobu.Tj.sposoban sam da ih potpuno unistim...naravno vrlo kreativno i bezosecajno.

A to sto neki kazu da ne postoji satisfakcija....to tako nije tacno.

Dosada sam se osvetio samo dva puta.Totalno nemilosrdno i moram priznati da sam prosto nadmasio samog sebe.Naravno i zadovoljstvo je nastupilo dok sam ih gledao slomljene i sjebane...ahhhhh...cak i sad uzivam u tim osvetama.

Naravno,ima ljudi koji su se isto ogresili ali sam im oprostio i zaboravio.Sve u zavisnosti od stete koja mi je napravljena,ili situacije koja nije dozvoljavala momentalnu osvetu.Nekad jednostavno nekog protivnika smatram takvim jadnikom da cak i za osvetu nije.Tada najcesce produzim dalje....Mislim,imam i ja neke standarde ! :lol:

I da slazem se da je hladna osveta ,savrsena osveta.

:kosach:

P.S.Zoe ajde malo manje se tu foliraj ....zvucis mi ko one babe laznog morala i skromnosti...a 'vamo kad bi im stao na zulj jebao bi jeza....:maljkovic:
By Sixto
Ne svetim se al se jedan osvetio meni!

Na moja kuliranja i prekid kontakta u jednom momentu je cekao godinu dana, dogovorio upoznavanje, cak se i opleli a onda zapalio bez da se javi! Samo ne znam kakva mu je to osveta, aj da me izjebo ko stuku pa da kazes 'osvetio se', al njemu je to bila osveta kako sam kaze! Pa aj, nek mu bude!

Ne svetim se jer sam uvek vise ja povredjen i u tom trenu nesposoban da pomislim a kamo li osmislim i organizujem osvetu!

A tanka linija!? Eeeeeee, jos je osecam.....
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Darling, it’s all in categorization, situation, planning, time and action.

And remember that only a bad plan cannot be altered!!!

:evil:
By Dionysus
Originally posted by Deity Marduk
Andzi777 :up:

Jesam. :evil:

Medjutim,kad se radi o osveti,uvek rastavim problem na vise faza i pazljivo pogledam iz vise uglova.I ako zakljucim da sam ja tu ostecena strana(pritom druga stana mora da mi napravi zesce sranje)......znaciiiii odma postajem smrt po doticnu osobu.Tj.sposoban sam da ih potpuno unistim...naravno vrlo kreativno i bezosecajno.

A to sto neki kazu da ne postoji satisfakcija....to tako nije tacno.

Dosada sam se osvetio samo dva puta.Totalno nemilosrdno i moram priznati da sam prosto nadmasio samog sebe.Naravno i zadovoljstvo je nastupilo dok sam ih gledao slomljene i sjebane...ahhhhh...cak i sad uzivam u tim osvetama.

Naravno,ima ljudi koji su se isto ogresili ali sam im oprostio i zaboravio.Sve u zavisnosti od stete koja mi je napravljena,ili situacije koja nije dozvoljavala momentalnu osvetu.Nekad jednostavno nekog protivnika smatram takvim jadnikom da cak i za osvetu nije.Tada najcesce produzim dalje....Mislim,imam i ja neke standarde ! :lol:

I da slazem se da je hladna osveta ,savrsena osveta.

:kosach:

P.S.Zoe ajde malo manje se tu foliraj ....zvucis mi ko one babe laznog morala i skromnosti...a 'vamo kad bi im stao na zulj jebao bi jeza.... :maljkovic:
Потписујем)
By Sixto
Ok, zapamticu! A odakle tebi to predznanje, a?
By Dionysus
Е, да, може и неки савет.... Пошто сма ја јако нестрпљива по природи, умем да осмислим освету до најситнијег детаља, али ако је потребан дужи временски период да се оствари, сморим се, и ништа....
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Negde sam naleteo na neki text koji se zove:

“Spartan battle manual“strategic warfare

I mislim da sam tu to procitao….medjutim,nemam vise taj text :no:

:napitak:
Korisnikov avatar
By Deity Marduk
Procitaj Sun Tzu "The art of war"(Umetnost ratovanja) ima tu par interesantnih lako primenljivih taktika...ovako bez info. tesko da mogu da pomognem.A da dajem neke instante savete,malo mi bezveze... :nokti:

Jbga vreme je u osveti kljucan faktor.Strpljenje je najvaznije.

:lizalica:
By Sixto
CCCCCC
s tobom ako se ikad preselim u bg ne bi bio ni u pismu! :plasise:
By Bombina
Originally posted by Dina
Inace posto je danas 1. 12. pade mi napamet mozda najtuzniji oblik osvete - sida osvetnici. :(
dina CUTI

Znam da je prvi decembar

ima svaka ko osveti mrznju od ljubomore

Osveta ?????

ne volim osvetu i recimo za mene ubija na prvi pogled i kad nas pogleda u oci
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!