Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Dirrty
predjem na durgog..... :)
ne secam se kada sam poslednji put odbijen niti da sam muvao nekog, svi mene govnjave! :zid:
By Çâðê_DUP
mogu da prezivim odbijanje, ako je odbijanje! najvise mrzim

1. uvijeno odbijanje "da ne bih povredila" ... ono nekom to prija, meni ne

2. zelim da se jebem a da mi ne udje

(kako kaze ivan iz VB: glupost, odnosno nerazmisljanje i bezobrazluk mogu da podnesem odvojeno, ali u kombinaciji nikako. narocito, ako sve ovo ide u kombinaciji sa bezobzirnoscu i licemerjem)

ukratko, moj stav je da nikoga ne treba da ubedjujem da vidi moje kvalitete. i to je to.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by kiss addict
ja sam toliko samozaljubljena da uvek pomislim: oh well, nisam ja ta koja gubi :D
Same here.
Korisnikov avatar
By Zoe
Mnogo mi teze pada da JA nekoga odbijem, ako mi verujete....
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Paki
Originally posted by REI
Svaki put kad me neko odbije...

...shvatam to toliko lichno da degradiram sopstvenu vrednost.

Shta vi mislite o tome?

I kako vi reagujete?
Manjka ti samopouzdanja... :(

Ne idem baš do degradacije, smorim se svakako... Razmišljam šta bih mogao da uradim (i da li bi to uopšte vredelo, promenilo njegov stav...), da kod sebe promenim nešto na bolje, analiziram koje sam mu to loše signale poslao...
Neko je shvatio :hug: delimichno :P

Mislim valjda je normalo smoriti se, razmisliti o pristupu... Ali da li ti se (ili ostalima) ikada desilo da to ode u tu krajnost da pristup vishe nije ono o chemu razmishljash, vec svoja kompletna licnost, 'saznanje' da se tvoje kvalitetne osobine ne uklapaju u shabon za koji prosto znash da je idiotski, a da ne mozhesh da se odupresh pokushajima da se uklopish i redjash neuspeh za neuspehom...

:seronjo:
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Zoe
Mnogo mi teze pada da JA nekoga odbijem, ako mi verujete....
Uf, tek to, ne spominji mi... :)
By Swanheart
uopste ne razmisljam o tome...ni prva a naravno ni poslednja...
Korisnikov avatar
By Dirrty
ma samo kazete sebi: ako ta budala nije svesna sta gubi, sta mene briga! nacicu nekog ko ce umeti da me ceni!
ponovite 10 puta i odma' vam bolje :angel:
By Çâðê_DUP
Originally posted by REI
Originally posted by REI

Shta vi mislite o tome?

I kako vi reagujete?

Ne idem baš do degradacije, smorim se svakako... Razmišljam šta bih mogao da uradim (i da li bi to uopšte vredelo, promenilo njegov stav...), da kod sebe promenim nešto na bolje, analiziram koje sam mu to loše signale poslao...

Ali da li ti se (ili ostalima) ikada desilo da to ode u tu krajnost da pristup vishe nije ono o chemu razmishljash, vec svoja kompletna licnost, 'saznanje' da se tvoje kvalitetne osobine ne uklapaju u shabon za koji prosto znash da je idiotski, a da ne mozhesh da se odupresh pokushajima da se uklopish i redjash neuspeh za neuspehom...

naravno. sve vreme. samo sto ja ne pokusavam da se uklopim. idem na cist kvalitet, racunam da cemo se "prepoznati". ako se to ne desi, znaci da to nije "ta osoba". :volinevoli:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
dan i po lizanja rana po sujeti, a onda nista....

......ako mi je stvarno stalo.....zna da bude i po nedelju dana.....
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by REI
Originally posted by REI

Shta vi mislite o tome?

I kako vi reagujete?

Mislim valjda je normalo smoriti se, razmisliti o pristupu... Ali da li ti se (ili ostalima) ikada desilo da to ode u tu krajnost da pristup vishe nije ono o chemu razmishljash, vec svoja kompletna licnost, 'saznanje' da se tvoje kvalitetne osobine ne uklapaju u shabon za koji prosto znash da je idiotski, a da ne mozhesh da se odupresh pokushajima da se uklopish i redjash neuspeh za neuspehom...

Mislim da jeste..... jednom..... i užasan je osećaj, potpuna konfuzija misli..... Teško mi je čak i da se setim toga..... Srećom, pa više to sebi ne radim. :)

Dođi da grlim! :friends:
Korisnikov avatar
By hlaefdige
zaboravila sam da dodam...

...cenim ljude koji prilaze drugima i ne cekaju da im se pridje...... gore se osecam kad shvatim da nisam prisla jer nisam imala hrabrosti, nego kad pridjem pa me odbiju
By fencysmurf
cujem se sa ujka luidjijem, sa jednog italijanskog ostrva.

tio luidji onda sve to zavrsi. swiftly and with style.
Korisnikov avatar
By DeVision
Originally posted by hlaefdige
zaboravila sam da dodam...

...cenim ljude koji prilaze drugima i ne cekaju da im se pridje...... gore se osecam kad shvatim da nisam prisla jer nisam imala hrabrosti, nego kad pridjem pa me odbiju

Svaka cast !!! :vogue:
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
i ja se slažem. kao i sve, i prilaženje se vežba. pa kad često prilaziš, ni odbijanje nećeš doživljavati tako lično.
Korisnikov avatar
By Blady
Originally posted by kiss addict
ja sam toliko samozaljubljena da uvek pomislim: oh well, nisam ja ta koja gubi :D

Tako i ja, ali me ljuti kad pogledam da je to zbog nekog retarda
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Angelina777

naravno. sve vreme. samo sto ja ne pokusavam da se uklopim. idem na cist kvalitet, racunam da cemo se "prepoznati". ako se to ne desi, znaci da to nije "ta osoba". :volinevoli:
Mislim da sam se pogreshno izrazio.

Ili da nisam dovrshio svoju misao.

Tako neshto.

Htedoh da pitam da li vas to nekada dovede do toga da sumjnate u sebe kao osobu i da stvarate razna iracionalna ubedjenja o sebi...

@Paki

:jumphug: :jumphug: :jumpfuck: :D
Korisnikov avatar
By blenta
ne dovede me
jer znam ko sam i koliko vredim
a i drkadzija sam :D

:dvaprsta:
Korisnikov avatar
By A.F.K.A.OB
Pa ja i ne mislim da sma neki lepotan, tako da tesko moze da mi poljulja sigurnost jedno odbijanje.
Korisnikov avatar
By EYA
cuj svaki put :lol:

desilo se jednom, i nije bilo lako preziveti :maji:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
.... posle poslednjeg 'ozbiljnog' mi je trebalo cirka mesec dana da kol'ko-tol'ko dodjem sebi. jedini recept koji znam da preporucim: vreme i defokusiranje. ili pisanje i pricanje. dodje mu kao ciscenje rane.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by REI
@Paki

:jumphug: :jumphug: :jumpfuck: :D
:eya: ... Kad ćeš za Begiš...? :zvizdi:

:D
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Kad me nekog odbije ,prvo sto uradim pozovem svoju bivsu devojku(naravno uvek poslednju),iscimam se sa njom i onda legnem da spavammmm...sutradan je sve zaboravljeno:sekirica:
Korisnikov avatar
By Zoe
Nikad me to ne poljulja da pomislim o sebi lose........ :neto:

Ako me neko odbije, to ne znaci da sam JA losa ili manje vredna.......prosto, ne dopadam se toj osobi i to je to. Pomislim tako, ili pomislim da je samo ta osoba na gubitku :D
Korisnikov avatar
By unic0rn
Koliko nadljudi na ovom forumu, jbt... :crkla:

Nemoj se deprimirati jer sve je to samo igra, kad te prodje pochetna projekcija dolazi sledeca meta na red.

A ako ti se to stalno desava, onda pogledaj da li ti je OK ciljna grupa ili tu treba nesto menjati (kod grupa ili sebe).

Jer ne znam imash li vishe od dve opcije, jedna je prilagoditi se ukusu drugih a druga je cekati, cekati i cekati jer uvek naidje neko. Surovo ali realno.

Imas tu i te uspone i padove, jedno vreme ces sedeti sam i posmatrati kako te ljudi kuliraju, a drugo neces stici da upoznas sve i odgovoris na sve poruke :) )

Sto se tice same igre, naucices i da budes odbijen i bices odbijan sve dok ne shvatis da to nije strasno i da ce uvek biti novih i boljih (citati: prikladnijih), ali ces nauciti i da odbijas i mnogo brze i bolje selektujes potencijalne partnere.

Sto se tiche percepcije sebe, tu ces se nauciti ravnotezi, glas onoga ko te odbije nije vazniji i merodavniji od onoga koga si ti odbio samo zato sto ti se taj neko svideo.
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Zoe
Nikad me to ne poljulja da pomislim o sebi lose........ :neto:

Ako me neko odbije, to ne znaci da sam JA losa ili manje vredna.......prosto, ne dopadam se toj osobi i to je to. Pomislim tako, ili pomislim da je samo ta osoba na gubitku :D

:up:

Jedno iskustvo vishe...ko zna za shta je dobro, tako da me bash ne zdrma. Nasmejem se i idem dalje. :)
Korisnikov avatar
By Zibro
za razliku od vecine ( da ne kazem svih ) ja sam nekako mnoooogo samokritican i uglavnom me okolina dozivljava mnogo lepsim privlacnijim i zgodnijim nego ja sam sebe , onda se prosto iznenadim kada neko pocne da me salece , nemam nesto puno iskustva sa muvanjem ali kada sam se upoznavao sa svojim tipom uglavnom me je vodilo razmisljanje
" ma gde ce on tako doooooobar bas mene" nekako mislim da mi odbijanja ne bi predstavljala neku veliku patnju s obzirom da ih na neki nacin ocekujem
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
NOT ME BABY.Ja sam taj koji ODBIJA,ali uglavnom na pristojan nacin nije mi nikada namera da nekoga uvredim to jednostavno nije moj stil.
PORUKA SVIMA:you are beautiful no mather what they say,words cant bring you down,you are beautiful in every single way...
Korisnikov avatar
By coka
ili sam ja kriva ili nesto nije u redu sa tom osobom, u svakom slucaju kazem sebi da je mnogo izgubila a koliko sam ja izgubila samo ce vreme pokazati
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!