Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by OldNewtebi ne valja,a nekima da:andjelak:
Na ovom forumu sve sami andjeli![]()
Ne valja to, mora ravnoteza da se uspostavi. Ja praktikujem "neobavezan sex" (mada ne prihvatam rec "neobavezan" - ako je dobar postane obaveza brzo...)![]()
Originally posted by Jelena_BlissValjalo bi i meni da je realno...Originally posted by OldNewtebi ne valja,a nekima da:andjelak:
Ne valja to, mora ravnoteza da se uspostavi. Ja praktikujem "neobavezan sex" (mada ne prihvatam rec "neobavezan" - ako je dobar postane obaveza brzo...)![]()
Originally posted by OldNewRealno? ... U realnom životu, pre dolaska na forum, nisam poznavala nikoga ko je u fazonu "one night stand" (zbg, nisam znala šta to znači). Jednostavno, okružena sam ljudima koji su se uvek kresali samo iz ljubavi i i sama sam takva.
Valjalo bi i meni da je realno...
Originally posted by bigirlOriginally posted by OldNewRealno? ... U realnom životu, pre dolaska na forum, nisam poznavala nikoga ko je u fazonu "one night stand" (zbg, nisam znala šta to znači). Jednostavno, okružena sam ljudima koji su se uvek kresali samo iz ljubavi i i sama sam takva.
Valjalo bi i meni da je realno...
To što tebe, možda, takvi ljudi ne okružuju - ne znači da ne postoje.
Originally posted by donquijoteJoj:sweet:
Nikada ne bih mogao da spavam s nekim koga ne volim i ko mene ne voli. Za mene je ljubav na prvom mestu, pa onda sve ostalo:love:
Originally posted by Jelena_BlissOriginally posted by OldNewtebi ne valja,a nekima da:andjelak:
Originally posted by Jelena_BlissOriginally posted by donquijoteJoj:sweet:
Nikada ne bih mogao da spavam s nekim koga ne volim i ko mene ne voli. Za mene je ljubav na prvom mestu, pa onda sve ostalo:love:
I ja sam takva,ljubav pre svega:mazi:
Originally posted by bigirlOriginally posted by DemonaŠto volim ove koji "lupe, a ostanu živi" (kako je jedna moja drugarica imala običaj da kaže)...
Ljubav nemam pojma sta je, a sumnjam da bilo ko ovde zna
Originally posted by Seaman
Bilo je neobaveznog sexa, bice ga dok god ne nadjem pravu osobu.
Kad se zatreskam, sex mi nije mnogo bitan.
Mozda mi je cak i najlosiji sex bio sa momkom kojeg sam najvise volio.To mi nije smetalo da budem sa njim.![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!