Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By OldNew
Na ovom forumu sve sami andjeli:angel:
Ne valja to, mora ravnoteza da se uspostavi. Ja praktikujem "neobavezan sex" (mada ne prihvatam rec "neobavezan" - ako je dobar postane obaveza brzo...):evilgiggle:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by OldNew
Ne valja to, mora ravnoteza da se uspostavi. Ja praktikujem "neobavezan sex" (mada ne prihvatam rec "neobavezan" - ako je dobar postane obaveza brzo...) :evilgiggle:
tebi ne valja,a nekima da:andjelak:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pola zivota sam praktikovala sex, u vezi, bez veze, vreme je da usavshim vodjenje ljubavi.
Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by Jelena_Bliss
Ne valja to, mora ravnoteza da se uspostavi. Ja praktikujem "neobavezan sex" (mada ne prihvatam rec "neobavezan" - ako je dobar postane obaveza brzo...) :evilgiggle:
Valjalo bi i meni da je realno...
Korisnikov avatar
By bigirl
Realno? ... U realnom životu, pre dolaska na forum, nisam poznavala nikoga ko je u fazonu "one night stand" (zbg, nisam znala šta to znači). Jednostavno, okružena sam ljudima koji su se uvek kresali samo iz ljubavi i i sama sam takva.

To što tebe, možda, takvi ljudi ne okružuju - ne znači da ne postoje.
Korisnikov avatar
By OldNew
[/quote]

ne kazem da ne postoje! Jedan od mojih bliskih prijatelja je takav...
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa što onda misliš da su odgovori na ovu temu nerealni?
By Demona
Volela nisam nikad, zaljubljenost je dovoljna za sex. Emocije i sex su neraskidive spone
Korisnikov avatar
By OldNew
Originally posted by bigirl
Pa što onda misliš da su odgovori na ovu temu nerealni?
Reagovao sam na to da su svi prethodni postovi bili andjeoski...
Verovatno ljudi koji praktikuju seks bez ljubavi ne zele da pisu:)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
da i ja mislim tako....a vecina se tako ponasa...
Korisnikov avatar
By Frizerka
Realno? ... U realnom životu, pre dolaska na forum, nisam poznavala nikoga ko je u fazonu "one night stand" (zbg, nisam znala šta to znači). Jednostavno, okružena sam ljudima koji su se uvek kresali samo iz ljubavi i i sama sam takva.

:up: :up: :up: :misici:
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
Tacno se vidi koji forumasi nece da postuju u ovoj temi jer praktikuju neobavezan sex :murkan: ...xexe
Korisnikov avatar
By donquijote
Nikada ne bih mogao da spavam s nekim koga ne volim i ko mene ne voli. Za mene je ljubav na prvom mestu, pa onda sve ostalo:love:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by donquijote
Nikada ne bih mogao da spavam s nekim koga ne volim i ko mene ne voli. Za mene je ljubav na prvom mestu, pa onda sve ostalo:love:
Joj:sweet:
I ja sam takva,ljubav pre svega:mazi:
By Salvatore
By Salvatore
jel ima neka riba ovde,a,da je interesuje muskarac........
By Ulix
Ljubav i seks su za mene dve razlicite stvari, s tim da mi seks nije ni priblizno toliko bitan. Da, imao sam neobavezan seks i nekad je bio bolji, nekad losiji. Medjutim, neobavezan seks zaista ne moze da se poredi sa seksom sa nekim koga zaista volite, a to pisem iz perspektive nekog ko u ovom trenutku voli, pa mozda nisam objektivan. U svakom slucaju, there is a time for every season, kako mudro zbore Bob Dilan i Biblija, pa nekako mislim da sam one night stands prerastao, jer vec dugo vremena za njima nemam nikakve potrebe. Sve i da sam sam i da nemam decka, ne verujem da bi se nesto promenilo; seks mi, eto, nije vise toliko bitan.
By Demona
Ljubav nemam pojma sta je, a sumnjam da bilo ko ovde zna, zaljubljenost ok, doduse retko sam se zaljubljivala, sex za mene nije samo puko zadovoljavanje potrebe vec umetnost uzivanja. Uzitak ne u smislu alavosti!:eya:
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by donquijote
Joj:sweet:
I ja sam takva,ljubav pre svega:mazi:
:up:

slazem se,sex mi dodje kao chista mehanika,za tim nemam potrebu,ali sex sa osobom koju volim je kao shlag na tortu :mljac: to je neshto najlepshe i jedino tada dolazi u obzir :)
Korisnikov avatar
By Mr Dee
ma cak ni drkanje nije cista mehanika... ljubav nema veze sa seksom. sto ne znaci da ne moze da mu doprinese.
Korisnikov avatar
By someone
pa kod mene ima veze,sex samo radi sexa mi je bezveze,to je neko prolazno uzivanje. . .mada,kontam da nas ima razlichitih :)
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Demona
Ljubav nemam pojma sta je, a sumnjam da bilo ko ovde zna
Što volim ove koji "lupe, a ostanu živi" (kako je jedna moja drugarica imala običaj da kaže)...
By Demona
:hail: ti verovatno znas, pa sam ja kao lupila i ostala ziva, samo sam iskrena to nije lose. :mini:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Demona
Ljubav nemam pojma sta je, a sumnjam da bilo ko ovde zna
Što volim ove koji "lupe, a ostanu živi" (kako je jedna moja drugarica imala običaj da kaže)...
:lol:
C c c
Treba nam smajli:lupiaostaneziv:
:smeh:
Korisnikov avatar
By Seaman
Bilo je neobaveznog sexa, bice ga dok god ne nadjem pravu osobu.

Kad se zatreskam, sex mi nije mnogo bitan.
Mozda mi je cak i najlosiji sex bio sa momkom kojeg sam najvise volio.To mi nije smetalo da budem sa njim.:)
Korisnikov avatar
By _Crazy_Fox_
bravo seaman...to je jedan pravi odgovor...:D
Korisnikov avatar
By Duh_u_boci
Originally posted by Seaman
Bilo je neobaveznog sexa, bice ga dok god ne nadjem pravu osobu.

Kad se zatreskam, sex mi nije mnogo bitan.
Mozda mi je cak i najlosiji sex bio sa momkom kojeg sam najvise volio.To mi nije smetalo da budem sa njim. :)

Potpisujem od reci do reci:zastava:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja cu pre masturbirati nego upraznjavati sex bez emocija, i to i radim :D
Korisnikov avatar
By m..
Imam neobavezan sex, to ne znaci da mi ona nije veoma draga i da nemamo o cemu da pricamo i da se vidjamo samo sexa radi itd, nego - ona je slobodna da radi sta hoce i s kim hoce u svoje vreme, i ja sam. Nema obaveza, opterecenja, cimanja, smaranja, posesivnih tripova, nesigurnosti i svog onog uzasa koji sam umela da dozivljavam u nekim nazovi vezama.
Za nesto vise nemam ni vremena ni nerava u poslednje vreme i savrseno sam zadovoljna ovako. Imam i prijateljstvo i sex. Fino.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!