Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ljubav i sexualnost?

ljubav i sex su nerazdvojni i ne mogu ići jedno bez drugog
16
48%
to su dve potpuno različite stvari
17
52%
Korisnikov avatar
By Blentavo savrsena...
Originally posted by KiWi
Dve potpuno različite stvari.

Seks koji upotpunjuje ljubav je fenomenalan ... ali, nekad se nađu dvojica kompatibilnih koji se razvaljuju do besvesti, a od ljubavi ni traga ni glasa (meni se desilo jednom) .... A opet, desilo mi se (sa jednim forumašem :blush: ) da sam ludački zaljubljen, sve puca ... sav podrhtavam kad mi priđe, a seks očajan ...

Glasao za dve potpuno različite stvari.
slazem se...
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by жњ
Originally posted by Dzelajza Rouz
Gledam ovu temu i samo mi je najednom sinulo da o osobi u koju sam bila najstrašnije u životu zatelebana nikad nisam imala seksualne maštarije. :iskolacen:

iju... imala sam i ja taj trip... al s početka lezbo-karijere. imala sam trip po kom nisam htela da "ukaljam" misli ili vec nesto slicno :lol:

sada mi je to neshvatljivo. ako poželim, poželim školski!! :pervert:
I ja se uključujem u klub. :lol:

Do opisane situacije je dolazilo u periodu kada nisam bila seksualno samosvesna i kada sam tu naklonost opažala kao prijateljstvo. Međutim, dolazilo je do transfera seksualnosti u smislu da određenu devojku želim da posedujem, a da se seksualnost javi na simboličnoj ravni. Recimo, maštam kako u malom autu nas dve moramo da idemo negde daleko-daleko i kako imamo puno stvari. I sl.

Uvek se setim izjave jedne drugarice (za koju mislim da sam joj se latentno dopadala) dok je cepkala neki list papira kako bi volela da sam ja taj papir pa da može da me pojede kako bi ja bila u njoj. Koji trip!

E, zato ja kažem da je najbolje čitati onako kako je napisano, tačnije, prepoznati osećanja i težnje. Tako mi nekako zdravije, ti treansferi umeju biti em tripozni, em frustrirajući. :hypno:
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Amable
moj koncept je da veza moze da funkcionise ako se osobe koje su u pocetku bile veoma seksualno privlacne, a posle nekog vremena to budu manje.ne verujem da osoba koja mi je nekada bila seksualno privlacna da ce mi biti odbojna, sem ako mi ne uradi nesto veoma nazao nazao pa je vise ne mogu gledati kao osobu, coveka. dakle ljubav moze i postoji sa manjom seksualnom privlacnoscu, jer po logici stvari ti ukoliko kazes: ljubav bez seksa ne postoji, postavlja se pitanje, a kako ljubav postoji?i zasto je dobar sex toliko krucijalna stvar da bi ona (ne)postojala.gde je granica postojanja necega, tj sta je fundament nekog odnosa, dakle polazis od vaznih cinioca neke veze i ti sada kazes, poverenje, emocije, privrzenost, postovanje, razumevanje, tolerancija itd... seks.... i sad kazes seks je losiji, onda veza puca, dakle bacas sve prethodne elemente odnosa u vodu jer mislim da sex povezujes sa njima, tj da je on uzrocnik svih prethodno navednih cinioca, sto po meni nije tako.treba postaviti prioritete.
Ovo je lepo rečeno i u velikoj meri se slažem.

Kvalitet seksa, a pogotovo u dužoj vezi, je nešto što varira od ekstaze do totalnog promašaja i nazad. To zavisi od dosta faktora koji nisu u direktnoj vezi sa samim seksom: umor, brige, bolest...

Što se tiče ankete, nisam glasala. Seksualnu privlačnost mogu da osetim i prema nepoznatim ženama, ali mi je strana ideja da sa nepoznatom odem u krevet. I to nije u vezi sa moralniom predrasudama, već sam takva da moram da prethodno 'onjušim' osobu da bi nešto moglo da fercera. Verujem da bih se u suprotnom skvrčila kao čvarak.

I dok sam se muvala sa svojom devojkom do kreveta smo došle postepeno. Prvo je tu bilo pričanja i pričanja. Onda ćutanje dok sam naslonjena na njeno rame. Recimo, jedno mesec dana 'drugarstva' pre nego što je došlo do seksa.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!