Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By bothways
Da nema kolega sa fakulteta i mojih pederprijatelja, mislim da bih imao samo jednog druga. Tako da je vecina mojih prijatelja zenskog roda. Uvek sam se vise druzio sa devojcicama kad sam bio mali, valjda zbog zenskog nam komsiluka...

Ne znam nikog ko se druzi samo sa istopolnim ljudima.
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Pravog, bliskog, muskog prijatelja, pritom da je jos str8 nikada nisam imala, niti mislim da bih mogla da imam sa njim neki potpuno blizak odnos.
Korisnikov avatar
By Dina
Ja isto - ostao mi je samo jedan strejt prijatelj a i to sto zivi u inostranstvu pa ga vidim jednom u tri godine. A mislila sam da imam strejt muskarce za prijatelje ranije ali bi se uvek desilo da se druze ako im se dopadam dok ne shvate da ih gledam iskljucivo kao prijatelje ili dok se ne ozene.
Korisnikov avatar
By Mage
Ja imam par devojaka sa kojima se ponekad zezam i družim ali zapravo ni jednu od njih ne mogu baš da nazovem drugaricom. Eto izgleda da sam ja jedan od tih što nemaju prijatelja suprotnog pola :nesiguran:

Mislim da je to više spletom okolnosti nego namerom. Zaista me ne interesuje kojeg je pola, roda, nacionalnosti bla bla neko ko mi je dobar prijatelj ;) Samo eto ispostavilo se da su mi muškarci bolji prijatelji :)
Korisnikov avatar
By Anhedonie
Podjednako

Do pravog prijateljstva sa zenskom osobom je jaaaako tesko doci, put je predugacak, ali se isplati
Korisnikov avatar
By Mage
Da li se sestra računa!? :D Eto sestra mi je najbolja drugarica :giggle:
Korisnikov avatar
By Azdaja
imam prijatelje istog pola...moja dva najbolja prijatelja su str8 muskaraci :)

sto se tice potencijalne partnerke - meni mindeđ...
Korisnikov avatar
By m..
Uh. Minus bi bio (prvo sto ne kontam, drugo sto bi morala da se prilagodjava mom drustvu). Ja sam se ranije druzila uglavnom sa decacima jer su dostupne devojcice bile predosadne, sad je to 50-50%. I volim da sam u mesovitom drustvu. Doduse ako imam ljubavnih problema i bas moram da se izjadam, tu su 2 ortaka i jedna drugarica.
Korisnikov avatar
By m..
Btw meni je drustvo pola queer pola strejt.
By ...Sitnicava...
Ne bi mi smetalo da je takav slučaj sa mojim partnerom ukoliko nije reč o sklopu nekih predrasuda, frustracija... Ako prosto ne može da nadje zajednički jezik, u redu, mada mi je to prilično strano.

Ja se družim sa oba pola, sa bivšim, sadašnjim, potencijalnim, sa onima koji nisu zaslužili, ma sa svima. Jedna velika neskladna porodica gde se ja fino snalazim. :grouphug:
Korisnikov avatar
By ultraviolet
Originally posted by Mage

Ja imam par devojaka sa kojima se ponekad zezam i družim ali zapravo ni jednu od njih ne mogu baš da nazovem drugaricom. Eto izgleda da sam ja jedan od tih što nemaju prijatelja suprotnog pola :nesiguran:
et' tak' nekako, samo kontra.

zapravo, šta serem, cel jedan je tu.
al' ranije ih je bilo baš dosta.
ne znam.
štagod.
Korisnikov avatar
By haemoglobin
meni ne smeta..
Mina, ja se ni ne racunam jer sam sa biologije :D razumeces zasto to kazem :P
Korisnikov avatar
By Zwezdica
Originally posted by ...Sitnicava...

Ja se družim sa oba pola, sa bivšim, sadašnjim, potencijalnim, sa onima koji nisu zaslužili, ma sa svima. Jedna velika neskladna porodica gde se ja fino snalazim. :grouphug:
Ahaaaaa, samo ti ubedjuj sebe u tvoje snalazenje.. :P :shtap: Zato i imas svakakve bolesnike na vratu.. :neto:
Korisnikov avatar
By scout_finch
do srednje sam se druzila iskljucivo sa decacima, tako da su moji najstariji prijatelji osobe suprotnog pola. :D
sad imam i po neku drugaricu:D
Korisnikov avatar
By Hys.
Uglavnom se druzim sa zenama, ali ne jer ja tako 'ocu nego zato sto se tako nekako namestilo od srednje skole...
Mislim da bi mi se vise dopada kada se zena druzi uglavnom sa muskarcima, ali nije mi preterano bitno :shrug:
Korisnikov avatar
By inga
Originally posted by Hys.

Uglavnom se druzim sa zenama, ali ne jer ja tako 'ocu nego zato sto se tako nekako namestilo od srednje skole...
Mislim da bi mi se vise dopada kada se zena druzi uglavnom sa muskarcima, ali nije mi preterano bitno :shrug:

Tako nekako.
Korisnikov avatar
By poison
Imam i muske i zenske prijatelje(str8), kao i vec pomenute u gay varijanti.
Definitivno minus.
Korisnikov avatar
By Mr. Hunky
moj decko skoro i da nema prijatelje suprotnog pola...e sad ne vidim zasto bi to meni smetalo, potpuno mi je svejedno
By Speculum Columbae
Ja sam pre imao taj problem da sam se zaljubljivao u svoje muške drugare i prijatelje. To je meni bio problem jer smatram da žene ne mogu da razumeju sve stvari vezane za muškarce, niti muškarci za žene (nisam seksista, zaista!), kao što žene mogu da razumeju žene, ili muškarci muškarce. Bio mi je zaista potreban muški prijatelj.
Tako je bilo dok nisam upoznao mog sadašnjeg najboljeg muškog prijatelja. Zaista, toliko volim tog čoveka i toliko ga poštujem, jednostavno nikada ne bih mogao da se zaljubim u njega. I on jako voli mene i zaista sam srećan.
Sva bogatstva ovog sveta ne vrede koliko jedan dobar prijatelj.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
meni je najbliza osoba u zivotu trenutno najbolji drug i ne mogu vise da zamislim zivot bez njega...
odnos nam je savrsen, posto je i on gay i onda nema pretnje od bilo kakvih tripova, eventualnog muvanja ili sta vec...

a sa curama koje su u fazonu je malo teze da imam prava prijateljstva, posto mi je tako pocelo 90% veza... :lol:

sa str8 curama su mi prijateljstva najbolja, nikada ni sa jednom nisam presla neku granicu, prave drugarice znaju da nikada nista pokusala ne bi, i nemaju trip ni kada se zagrlimo, ni poljubimo ili spavamo u istom krevetu...

ne bi bio minus, ali bi mi verovatno bilo cudno... nisam dosad imala tu situaciju, uglavnom su mi cure uvek imale ili vece musko drustvo ili da su bile vezane za nekog najdruga ko ja (ne bitno dal je on str8 ili gay)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!