Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By daydream
ma izgleda da on "nije" str8....mada bi ja toliko voleo da jeste da sam tako poceo da ga gledam.....eeee ZIVOTE!!!
ma samo kad bi me pozvao jednom sa njim u WC,ceo zivot bih mu okrenuo za 360!hehehe
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by mladunac
imao sam sex sa dva lika koja su kao pre toga bila str8
ali naporan je to i dug put
Vidi malog i iskustva ;)
Korisnikov avatar
By blenta
pa nisam bash ni mali toliko , ne?
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Escobar
Zaboga, pa pocnes da se lascivno oblizujes i nabijas na nesto falusiodno sto ti se nadje pri ruci (krastavac, moja preporuka). Uz to masiras grudi i nikako ne zaboravi recenicu 'Mace pa ja boljeg frajera u zivotu nisam videla.....'

Dobices batine ili batinu, dakle po guzi ili u guzu.....

:cuddle:
Ah, comme tu me manques, ma biche!

:france:
Korisnikov avatar
By beodecko
mnogi str8 ljudi pojam "str8" i "ortak" shvataju vrlo rastegljivo...
probaj malo da navuces pricu na svoju stranu "imam gay ortaka, prosle nedelje smo izasli... blabla...", pa vidi reakciju... malo alkohola nece skoditi... i zaista, pusti neku pronjavu, slobodno... moze da dodje do vrlo cudnog razvoja situacije ;)

inace, moj sadasnji decko je do pre nesto vise od 5 meseci bio str8... mislim, on vice da je i sada... ali... hehe :D :klap: :adiktusha:
Korisnikov avatar
By _LuKa_
Dilema da li je voljeno bice str8 je vrlo kratkotrajna: ako je str8 a uz to i dobro izgleda, mozes mu staviti soli na rep, jer ce ga zachas zaskociti 3-4 droce, od kojih ce jedna osvojiti bingo - i to reshava dilemu na brzhi i zdraviji nachin. Ako je ON, kao-str8, polu-str8 ili slicna varijanta slabokarakternog domaceg izdajnika, onda ce stvar potrajati dok se on bude trazhio u sopstvenoj nesvesti raspet izmedju tebe i napaljene zhenskadije - shto je po pravilu jaaako zajebano i zavrshava se ljigavo. Takvi su zhiva propast. Ja imam pacijenata koji su se nekada premishljali, pa ja batalio stvar, a danas kada vec guraju kolica ispred sebe, bale zamnom ko pashce za dzigericom, wtf! - gde da ga ja ukalupim kada ni sam ne zna shta je?!
Korisnikov avatar
By Primeval
Ja se uvek zacopam u strejtera... :( Zato neću nikad naći nekog. A tu nema leka, niko me ne razume...
To je jednostavno... Tako! :( Bedak!
Stoga ja ne mogu da ti dam tips. Možemo da patimo zajedno hehe. :D
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by Magnovey
Ja se uvek zacopam u strejtera... :( Zato neću nikad naći nekog. A tu nema leka, niko me ne razume...
To je jednostavno... Tako! :( Bedak!
Stoga ja ne mogu da ti dam tips. Možemo da patimo zajedno hehe. :D
welkm t d klab
By pipinveliki
Originally posted by Magnovey
Ima li tips za to? :D
ima boljih stvari od zaljubljivanja

mozda ti se desi da nekog upoznas postepeno bez sve te lude hemije
pa zavolis
pa :love:
Korisnikov avatar
By Jovanaaa
Originally posted by _LuKa_
Dilema da li je voljeno bice str8 je vrlo kratkotrajna: ako je str8 a uz to i dobro izgleda, mozes mu staviti soli na rep, jer ce ga zachas zaskociti 3-4 droce, od kojih ce jedna osvojiti bingo - i to reshava dilemu na brzhi i zdraviji nachin. Ako je ON, kao-str8, polu-str8 ili slicna varijanta slabokarakternog domaceg izdajnika, onda ce stvar potrajati dok se on bude trazhio u sopstvenoj nesvesti raspet izmedju tebe i napaljene zhenskadije - shto je po pravilu jaaako zajebano i zavrshava se ljigavo. Takvi su zhiva propast. Ja imam pacijenata koji su se nekada premishljali, pa ja batalio stvar, a danas kada vec guraju kolica ispred sebe, bale zamnom ko pashce za dzigericom, wtf! - gde da ga ja ukalupim kada ni sam ne zna shta je?!
:yes:
Najgore kada su nedefinisani. Ja se redovno zaljubim u devojke koje su lez ili bi samo toga u tom trenutku jos nisu svesne :lol: ...
Zavisi samo od toga da li mi se dovoljno svidja pa da se bakcem s otkrivanjem njenog sexualnog opredeljenja i slicno.....
Korisnikov avatar
By baboonbaba
98% tipova na koje zabalavim se ispostavi da su str8 tako da bih molio jednu člansku kartu, bitte.
Ali nikad mi neće biti jasni ljudi koji uopšte razmišljaju o tome da nekog konvertuju, istražuju nečiju seksualnost :nope: etc. - SMAAAARANJEEEE

Čim skontaš da je str8 ili nedef. gay- teraj to.

Ako je 100% str8- aj zdravo.

Ako je nedef. gay (ne želi sebi da prizna da je biskvit, a ima više od 18-19 god.) - onda je pička.* A šta će ti pička? Ti si peder.

Ako je gay :trep: just do your best, darling. :jumpfuck:

*ako je konzerva po tom pitanju, onda je i po mnogim drugim (patrijarhalni kalupi, ide u crkvu, ograničen, homofob...) pa se sigurno nećemo družiti.
Korisnikov avatar
By Dirrty
Meni nije jasno kako su mnogi tako zaljubljive prirode!
Ok, to sto zelim da me neko razvali od kurca (u tudjem slucaju, mozda i obrnuto), daleko od toga da sam zaljubljen!
Ma daleko od toga da cu razmisljati o tome vise od 24h.

A takodje mi nije jasno, zasto toliko omalovazavate sami sebe... zar ne bi trebalo upravo sami sebi biti najvazniji?!
Prema tome, cemu bespotrebno mucenje, f*ck off, bilo da je str8 ili "nedefinisan" kako se pominje u prethodnim postovima!

F U C K O F F ! ! !
Korisnikov avatar
By suicidal.pony
A shta ja da radim?
Imam kolegu koji je zvanichno str8, svidja mi se od prve godine, ubedjen sam da se i ja njemu svidjam, to se oseca, zaista chudno... Mislim da je od onih koji josh nisu probali, mada bih rekao da je prilichno otvoren po tom pitanju
:evilkiss:
Ne zanosim se nikada str8 dechkima, realan sam, shto implicira da ovaj nije str8, jer sam se zagrejao
:smeh:
Korisnikov avatar
By Primeval
Slažem se sa baboonbabom :smilegrin:
Meni se jednostvano desi da mi se svidi strejt lik ne zaljubim se odmah u njega naravno. Zaljubio
sam se samo pet puta u životu i svi su bili strejteri naravno. Svi sem jednog koji nije hteo da prizna
da je gej zato što mu oh tobože, Bog ne da da bude gej. Mučenik, koliko on to potiskuje... Slažem se
da su nedefinisani najgori a umeju da budu i agresivni... :(
Korisnikov avatar
By WhereIsTheLove
Meni se uglavnom svidjaju ovi sto mrze sebe jer su gay ili su gay a ne zele da priznaju. Inace, karakter takvi ljudi me karakterno odbija i nikada ne bih mogao da se druzim sa nekim ko ne prihvata, ili jos gore, mrzi sebe zbog necega sto je on, ali, na kraju najvise (u sexualnom smislu) mastam o takvima ...
Korisnikov avatar
By molekularac
I ja sam zaljubljen u str8 tipa. I svaki put kada ga vidim, srce mi ode u pete, a noge pocnu da mi klecaju. I ne znam sta da radim. Svaki dan me sve vise privlaci. Potajno mastam da je barem bi, ali i onda bi to bila nemoguca misija...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!