Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Pa nema obaveze da sve osobe budu zajedno u vezi... Evo nasla sam osnovne tipove poliamorije, a naravno pretpostavljam da svoj zivot i veze mozemo urediti kako zelimo, pa mogu biti neka podvrsta ovih vrsta poliamorije...Kapiram ja sve to, ali ja to ne umem i ne mogu.
Originally posted by DinaSlažem se, ali moraš priznati da ima jako puno ljudi bez imalo dostojanstva...
Pa sad Mage ako je osoba takva da pristaje na sve i svasta radi neke druge osobe, to isto moze ciniti i u vezi jedan na jedan...
Originally posted by SutekhOMG
pa je hteo da me upozna sa zenom, pa je hteo da ja spavam na njihovom krevetu kad ona nije tu (a da prethodno dodjem kod njega kuci)
Originally posted by SutekhHahaha
sa popoma to sam saznao tek kasnije.
znam jednu stvar, a to je: da ukoliko samo naslutim da je taj neko sa kojim sam biseksualan i da ima zenu/decu i tako te kofere, dobija momentalnu sut kartu.
Originally posted by Azdaja+ niti želim ....
kao sto rece sutekh, kapira on sve to, ali on to ne ume i ne moze...
ne mogu ni ja![]()
Originally posted by ROYALOriginally posted by Azdaja+ niti želim ....
kao sto rece sutekh, kapira on sve to, ali on to ne ume i ne moze...
ne mogu ni ja![]()
Originally posted by DinaKapiram razliku. On me je spremao na to pricajuci mi upravo o poliamoriji.. Kako on misli da on "to" moze. Ja sam bio u fazonu "whatever", zato sto se nisam zaljubio u njega. Bio mi je drag i simpa, dok nisam otkrio da je pizdun
Ako samo naslucujes postojanje veze itd a osoba ti to otvoreno nije rekla, onda ona nije u poliamoriji nego u vezi jedan na jedan sa varanjem... Poliamorija je onda kada svi clanovi koji su ukljuceni znaju za nju. Mislim da je to vazna razlika. Jer ako se nekom ne svidja varanje iza ledja u nekom odnosu jedan na jedan onda to nije zamerka poliamoriji nego klasicnim vezama.
Originally posted by DinaPa poliamorija svakako nije strana covecanstvu, kao ni bigamija.
Pa ne znam za sve ali znam da ja ne bih trpela nikog ko me uopste podvodi pod "sve" to prvo, na to sam posebno alergicna ali takodje ne bih tolerisala ni da misli da moze da me ima, ko me grcevito drzi, ko je posesivan, niti sebican... no, no... Slazem se sa tobom utoliko da sto je drustvo slobodnije ljudi slobodnije i izrazavaju svoje zelje pa onda su i veze raznolikije... ali u svakom drustvu mislim da ima i nase odluke i toga sta trazimo, tolerisemo itd.
Originally posted by Sutekha gde je granica slobode? ili si slobodan ili nisi.
Pa poliamorija svakako nije strana covecanstvu, kao ni bigamija.
Kad nekoga volis, onda mu dajes i slobodu. Ali ne verujem da bi mu bas dao toliku slobodu. Posesivnost i sebicluk su patoloska stanja.
Originally posted by IriSbraces ti sa mnom "cvece" jednog dana sa sarene poliamorske livade...Originally posted by EYAmisliti i cveće brati...
ja iskreno tako mislim![]()
![]()
![]()
Originally posted by EYAOMG, toliko mi se sviđa ova misao da sam morao da je stavim u potpis!
˝ljubav nije nesto sto kad nekom das - vise nemas, vec upravo suprotno; ljubav se daje i zatim vraca umnozena˝
Originally posted by EYA
˝ljubav nije nesto sto kad nekom das - vise nemas, vec upravo suprotno; ljubav se daje i zatim vraca umnozena˝
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!