Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Adam*
JA sam isto jedan od onih koji idealizuju i vide samo najlepse.To radim izgleda zato sto se ja tako bolje osecam i volim da volim ali kada realnost ispliva na povrsinu i kada skontam koliko je ta osoba u stvari bezvredna moje slepe ljubavi jakooooo se razocaram.Cak mi se to desilo u poslednjoj vezi.
Toliko sam verovao toj osobida sam bio u stanju otprilike zivot da dam za nju-STRASNO-
Covek se uci iz greski a ovakvu vise necu napraviti sigurno.
NAjgore je sto je bila toliki licemer i lagala(samo ne znam koga-sebe) da je to smesno.Svake nedelje je imala drugi cilj posto je KAO karijerista da je to mene izludjivalo.Ponasala se kao debilno dete koje ne zna sta hoce od zivota(mislim da ni dan danas nema pojma sta hoce).................burlala mi po privatnim stvarima(telefon-kompjuter) sto ja ne mogu da shvatim ,to mi je vrhunac nepristojnosti i neodgojenosti.Najverovatnije zato sto je ona navikla da laze(posto laze roditelje i to joj je cak normalna stvar) i sve je navikla da resava laganjem.jos mi je rekla kada je lagala predamnom kao:"nemoj da me tovaris da ovako lazem i tebe"-hahahahahahhahaha-kakvo licemerje.
Uglavnom sada kada pomislim da sam trebao da budem sa tOm osobom SAM BOG ME JE SPASIO DALJE PATNJE..........uzas
Korisnikov avatar
By Zoe
Sto je najgore, ja uopste ne naucim nista iz svega, nego vec sledecem coveku prilazim kao - coveku..... :doh:
A malo je takvih :nokti:
Korisnikov avatar
By ns.happy
@ zoe, renoir, bas smo se nasli... :saint2:
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Zoe
Sto je najgore, ja uopste ne naucim nista iz svega, nego vec sledecem coveku prilazim kao - coveku..... :doh:
A malo je takvih :nokti:
Ali to je sustinski vazno, ne za tebe kao pojedinca vec za covecanstvo, helloooo, jesmo li svesni sa kakvim predrasudama sve zivimo....ako ne prilazimo ljudima kao covek coveku bez znanja cime se bavi, sta jede, gde zivi, sta nosi....koliko mozemo izgraditi fantastican odnos.
Korisnikov avatar
By Zoe
Pa tome se ja i nadam i tako zivim........ali izgleda da je `fantastican` odnos samo u mojoj glavi..........i takav je SAMO kad ja odlucim da bude takav, tj. bolno tolerisuci svacije jastvo, ja konstruisem taj odnos, a cim pocnem da se okrecem necem drugom, krhka konstrukcija se rusi i svacije lice se iskezenim zubima se nadvija nada mnom i `odnosom`...pokazujuci tako da tako nije......... :nerd:

Ma.............valjda ja samo znam sta pricam sad
By ~ Le Saint X ~
I understand U completely!!!!!

soulmates.......
I guess

we are :)
Korisnikov avatar
By Zoe
:giggle:

svasta, ja bas planiram da brisem post.....
Korisnikov avatar
By d` Winter
ja sam znao po dva puta da se razocaram...eee koliko je ljubav slepa,slabo se nauci,uvek zelimo da verujemo:no:
Korisnikov avatar
By Dina
Ja obicno volim da ponovim "Imao sam divne snove, nisu se ostvarili ali sam srecan da sam ih sanjao..." Desavalo se da se razocaram, ali nekako ja uvek racunam da to moze da se desi, isto kao sto racunam i da mozda nece. Ne verujem u postojanje pravog tako da je mozda sa tim neverovanjem lakse postaviti tako... Takodje mislim da nas sve stvari koje nam se desavaju dovode negde, pa i one negativne. Meni su neke negativne stvari i razocaranja, kad ih gledam iz ove perspektive u kasnijem toku zivota doneli i pozitivnih stvari... A cak i da nije tako ostaju snovi koje sam pominjala na pocetku, uglavnom nemam obicaj da se kajem zbog proslog...
Korisnikov avatar
By marvuk
Originally posted by Dina
Ja obicno volim da ponovim "Imao sam divne snove, nisu se ostvarili ali sam srecan da sam ih sanjao..."
:up: Slažem se u potpunosti sa ovom izjavom ali mislim takodje da može da se desi prava ili pravi iako nisam od onih koji samo to čekaju jer u principu meni su se dešavale stvari do sad uglavnom kada sam ih najmanje očekivao i kada ovo kažem mislim na lepe stvari.
Sa druge strane, nije smak sveta ako sa nekim nisi na istim talasnim dužinama već je bitno da si imao/la nešto opet lepo iz te veze.
Korisnikov avatar
By d` Winter
da bitno je poneti nesto pozitivno iz svega toga...nesto sto ti daje snagu za buduca iskusenja :avion:
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
"Imao sam divne snove, nisu se ostvarili ali sam srecan da sam ih sanjao..."

:love:

Kako je ovo romanticno...
Korisnikov avatar
By anchez
dugo me je lomila i ipak me je slomila, ne znam sta cu ne znam gde, ali moram dalje bez nje..................
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Deksi
ne...jer nikad ne ocekujem nista od drugih,,,takav sam,ne bi me cudilo da me razocaraju na neki nacin i moji najblizi...jednostavno sam takav da ne verujem ljudima puno...stoga i nemam ocekivanja :down:
:up:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by ns.happy
da li vam se nekad desilo da vam se sruse snovi o nekom? neko za koga ste na trenutak pomislili da je onaj pravi/prava, a ispostavi se da je u stvari .. nista... cak ni pogresan....
Ih, redovno.
Samo što sam ja debil (čitaj, zaljubljenik u ljubav), pa ću do kraja života verovati kako dotična persona i jeste bila prava, samo to nije shvatila. :blenta: :leviathan:
Korisnikov avatar
By TheTree
...bilo je toga..i bice...

Ali TE SNOVE smo gradili sami..i priznajmo da nam ja bilo lepo dok smo ih gradili..To sto se desilo kasnije-desilo se..Ali ne treba zaboraviti ZASTO nam je bilo lepo..i sve te price,susrete,situacije osecanja,poglede,dodire..sve sto je bilo..

Necu zaboraviti da mi je bilo I lepo..to je deo mene..i tada sam uzivala..koliko god da jeste trajalo..

"....Da,zaista sam putnik,lutalica na ovoj Zemlji.A zar ste vi nesto vise?.."-Gete..

Da,mi smo njima samo TO,oni su nama samo TO,i kada to shvatimo bude mnogo lakse prebroditi nesto..

Ne dam losem da "pojede" dobro..Eto
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by bigirl
Originally posted by ns.happy
da li vam se nekad desilo da vam se sruse snovi o nekom? neko za koga ste na trenutak pomislili da je onaj pravi/prava, a ispostavi se da je u stvari .. nista... cak ni pogresan....
Ih, redovno.
Samo što sam ja debil (čitaj, zaljubljenik u ljubav), pa ću do kraja života verovati kako dotična persona i jeste bila prava, samo to nije shvatila. :blenta: :leviathan:
:placko:
Korisnikov avatar
By Zwezdica
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=593241#p593241]ns.happy napisao:[/url]da li vam se nekad desilo da vam se sruse snovi o nekom? neko za koga ste na trenutak pomislili da je onaj pravi/prava, a ispostavi se da je u stvari .. nista... cak ni pogresan....
O da. Jednom. Pad sa neba na zemlju najvecom mogucom brzinom.
Mislim da nije to bilo jednosmerno. Koliko za mene ona nije bila ni pogresna, tako je bilo i kod nje sto se mene tice, inace ne bismo dosle do ove situacije.
Nista nije jednosmerno, samo sto mi zanemarujemo znake koji upucuju na to od pocetka i idealizujem, idealizujemo i idealizujemo dok ne prsne, a kada prsne, pa bude mnooooogooooooooooo gadno, jadno, tuzno, ruzno, pateticno... Uf bre. Bljak skroz.
Sve je to skola, nauciti iz toga sta smo trebali je najbitnije kada se vec desi krah.
Korisnikov avatar
By Mali-Princ19
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=594262#p594262]marvuk napisao:[/url]
Ja obicno volim da ponovim "Imao sam divne snove, nisu se ostvarili ali sam srecan da sam ih sanjao..."
:up: Slažem se u potpunosti sa ovom izjavom ali mislim takodje da može da se desi prava ili pravi iako nisam od onih koji samo to čekaju jer u principu meni su se dešavale stvari do sad uglavnom kada sam ih najmanje očekivao i kada ovo kažem mislim na lepe stvari.
Sa druge strane, nije smak sveta ako sa nekim nisi na istim talasnim dužinama već je bitno da si imao/la nešto opet lepo iz te veze.
U zadnje vreme ne mogu da pisem, jer ono sto mislim, to su drugi vec napisali odavno.
Korisnikov avatar
By Galateja
Užasno je bolna buka budilnika koja upućuje da je sve bio samo san. Da, grozno je izgubiti san o nekome, a još groznije izgubiti san o sebi. No, ostaju uspomene, a to je lični muzej. Tako da ništa nije uzalud. Bitno je da kad se okreneš iza sebe vidiš nešto, a ne ništa u punini svoje praznine.
Korisnikov avatar
By Sanja Steppenwolfin
mislim da sam prvo ja njemu srusila sliku koju je imao o meni; a onda se desilo i obrnuto, usled nedostatka njegove volje/snage da me saslusa da se objasnim.

jbg, zivot ide dalje.
Korisnikov avatar
By Myself
Nisu bili snovi.
Bilo je vrlo stvarno. :ozbiljan:
Mogu da kazem da su se u jednom periodu mog zivota, moji snovi, odnosno ono sto sam ikada zelela i mastala kada je u pitanju voljena osoba - ostvarili. :D
Kao sto sam se promenila ja, promenili su se i moji snovi. Idem ka necem drugom i osecam se sjajno. ;)
Korisnikov avatar
By Mage
[url=http://www.gay-serbia.com/forum/viewtopic.php?p=2362428#p2362428]Galateja napisao:[/url] ništa nije uzalud. Bitno je da kad se okreneš iza sebe vidiš nešto, a ne ništa u punini svoje praznine.
Yep. It all comes down to this.

Inače nisam osoba koja idealizuje ljude. Trudim se da ih vidim kakvi stvarno jesu, i ne očekujem puno od njih... Jbg, svi smo mi na kraju krajeva samo ljudi... jadni, izgubljeni, glupi ljudi.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!