Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By mili86
nisam&nisam...
mada,, ima onih koji m i se svidjaju
Korisnikov avatar
By Adenim
nisam u vezi. A da, neki me privlace fizicki, neki emotivno, niko kompletno. Osim Peruna, nikog ne poznajem dovoljno kvalitetno da bih mogao da procenim.
Korisnikov avatar
By Paki
:setnja: ... Zaljubljen do ušiju i u vezi sa Hephaestionom, mojim mawim Hefom Markičastim... :sweet:

Originally posted by FireGox
Da, svidja mi se jedan dečko sa foruma, al se ja sigurno ne sviđam njemu :no:
Zar ti nisi "oženjen" trenutno ?! :spank:
By SUNNY B
fala bogu vise nisam.mislim zaljubljena. a nisam vise ni u vezi. e tu vec necu reci fala bogu. nekako su mi sve te ljubavi sa foruma bile fatalne i pogubne. jedna me je kostala naredne veze a neposredno i odjednom posle raskida sa drugom mi je dugogodisnja frizerka nasla sede u kosi...e to se zvalo skracivanje zivota na pola...
Korisnikov avatar
By V25
Ja postavih temu i zaboravih sam na nju da odgovorim...Hehehe...Pa...Frey i ja smo u "emotivnoj" vezi vec mesec dana...

Obozavam te(@Frey)!!!!:spin:
Korisnikov avatar
By Myself
Jesam i u vezi sam. Klasicna lez veza, samo sto se jos nismo potukle. :puzzle: Svima objavim da smo se razisle i ondaK me moja veverica osvoji sa... zna ona cime. :doh: Sledeci put kada objavim da smo raskinule, sacekajte mesec dana da vidite da li cu se 'ispraviti'. :roll: Ostajem pri tom da sam priglupa.
Korisnikov avatar
By donquijote
Nisam u vezi i nisam zaljubljen ni u koga s foruma jer nikoga s foruma ne poznajem
Korisnikov avatar
By Dracova
Zaljubljena (sam do usiju), u vezi.. NARAVNO!!! :spin:
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Monstrum
Zaljubljena (sam do usiju), u vezi.. NARAVNO!!! :spin:
Da, isto, samo bez slova A:)
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by Beogradjanin18
Ja postavih temu i zaboravih sam na nju da odgovorim...Hehehe...Pa...Frey i ja smo u "emotivnoj" vezi vec mesec dana...

Obozavam te(@Frey)!!!! :spin:
Prelepi ste! :kiss: :)
Korisnikov avatar
By Shmi
Da,zaljubljena sam u Waterlily.
Korisnikov avatar
By Paki
Originally posted by shmizllica
Da,zaljubljena sam u Waterlily.
Opa bato! :wow: :cvetduga: ... Zna li ona za to? :radosnice:
Korisnikov avatar
By Galateja
Volim svoju Freyicu i u vezi smo.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Da, vec godinu dana sam u vezi sa Alekzandrom. Mazo, volim te najvise na svetu!!!
By Bombina
bila sam jednu zaljubljena iz foruma,nismo u vezi ,mi smo vise prijateljstva i sad smo bliske prijateljice
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
U vezi sam a moja zena zna ko mi se sa Foruma dopada :) pa mozda kad se svrtimo u istom gradu na duze od 10 dana, mi pomogne da se malo izljubim sa simpatijama mi ; :sladoled: :bubbles: a ako se i njoj svide iste devojchice necem se bunim da podelimo :dance:
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
ima jedna devojka ovde.. :canttouchthis:
Bas mi se dopada... :merlinka:
Nekako je neutralna,retko je ovde.. :cupakosu:
Lepa je do zla Boga.. :cvece:
ali neka ona bude moja mala tajna. :hug:
za sada ce vladati mojom mastom,i ako se prepozna moze da odgovori na ovo,i da sednemo negde na kafu. :mljac:
U kom gradu to nije bitno...Samo da je vidim..jednom..poljubim..ima vrhunske usne.. :love:
AaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaOdlepila sam!!!!:tornado:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Bombi
bila sam jednu zaljubljena iz foruma,nismo u vezi ,mi smo vise prijateljstva i sad smo bliske prijateljice
Da smo bliske, bliske smo. Itekako.Kao Srbija Ustavu sto je bliska, tako smo i bombi i ja bliske jedna drugoj.
:blush:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ne&ne.........
Korisnikov avatar
By Adenim
Ovu temu bi trebalo da vodi Paki, glavni forumski svaler. Trebalo bi ga zaposliti i kao provodadziju imajuci u vidu njegovu indiskretnost na ulici.
Korisnikov avatar
By Paki
:lol: ... Misliš na moj trk u tvoj zagrljaj :jumphug: kad te prepoznam u masi drugih prolaznika ili kupaca u nekom lokalu?! :smeh:
Korisnikov avatar
By Adenim
da, plus, svasta se prica po carsiji :lol:
Korisnikov avatar
By Paki
Šta? Šta? Štaaaa?!?!?!! :eya:
Korisnikov avatar
By Adenim
ah, sada na scenu izlazi moj sadizam u vidu odgovara - od mene nikad neces saznati. :alexis:
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 17
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!