- 15 Sep 2006, 23:45
hm kazes da je cutljiv i povucen. pa mozda ima lose (na engleskom self-esteem) mislim na nasem se kaze samopouzdanje. zasto? mozda zato sto je bas gej i ne zeli da bude odkriven pa krije te gej osobine s time sto je povucen. a to sto se lijepo oblaci i drzi do sebe isto tako moze da govori o tome da je gej. dosta gej muskaraca, koje ja poznajem, daje svome izgledu mnogo paznje. odjeca, obuca, parefemi, frizura itd itd ....
prati ga, investigiraj ali pazi da ga nekako ne stavis u nezgodnu situaciju.
Originally posted by Miss Neznalicanema na cemu... u mene je "gay dar" jako dobar mogu prepoznati pedere od strejt ljudi vrlo brzo. meni je ponekad smijesno koliko ljudi ustvari ne vide toga sto je pred njihovim ocima. naprimjer kod mene je bilo dosta prilika gdje sam samo tako mogo biti provaljen od neke osobe da sam gej al eto te osobe nisu ukljucile mozak i malo promislile situaciju. mada u neku ruku je to i dobro sto su ljudi tako naivni.Originally posted by muzika86Ovo je bio prvi konkretan odgovor. Hvala ti! Nije femine po ponasanju, mada je izuzetno cutljiv i povucen. Samo se ponekad nasali. Sav je mistican (a to mi se mnogo, mnogo svidja)! Uvek je doteran. Oblaci sivene pantalone (nikad farmerke), kosulju ili majcu sa kragnom, sako. Koristi tonu parfema! Nista neuobicajeno. Ma, mozda se on mene malo uplasio, posto sam ja uzasno direktna. Ma! Za pocetak mu ne bih dozvolila da se mrdne iz kreveta, bar 48h, i to samo za pocetak! Uplasio se da cu ga previse iscrpeti, posto sam dosta, dosta mladja od njega.
Možeš nekada poznati po manirima, glasu, ako nema djevojke, kako se oblači, kako hoda, kako misli, kako govori male stvari često govore mnogo toga... ili po izlgedu itd itd. jedostavno moraš dugo da pratiš tu osobu i saznaješ o njima sve i svašta. a lakše bi bilo da ih pitaš to... mada je to malo teže uraditi.![]()
Vau, pa ja umem sebe i da utesim!!!Katastrofa!
hm kazes da je cutljiv i povucen. pa mozda ima lose (na engleskom self-esteem) mislim na nasem se kaze samopouzdanje. zasto? mozda zato sto je bas gej i ne zeli da bude odkriven pa krije te gej osobine s time sto je povucen. a to sto se lijepo oblaci i drzi do sebe isto tako moze da govori o tome da je gej. dosta gej muskaraca, koje ja poznajem, daje svome izgledu mnogo paznje. odjeca, obuca, parefemi, frizura itd itd ....
prati ga, investigiraj ali pazi da ga nekako ne stavis u nezgodnu situaciju.