Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Bombina
Jelisavate je moze imat svoju hrabrost,jeste malo plasljiva
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Bombi
Jelisavate je moze imat svoju hrabrost,jeste malo plasljiva
Bombi, duso, imam ja umerene hrabrosti, ali sam u srcu plasljiva kao srna.
Korisnikov avatar
By CokoladnaBananica
Originally posted by Val
Originally posted by CokoladnaBananica
svasta ce se na ovom forumu saznati...

iako sam mislio da me nista nece iznenaditi, saznanje o pravom identitetu drage nam"obrazovane romkinje iz ugledne beogradske porodice" me je, blago receno, shokiralo...
jos kad bih smio naglas da kazem...
:smeh: Nemoj da kazesh. Ovako je zanimljivije. :D
necu, necu...

ali sam mislio da se ne bavi takvim stvarima... nekako sam imao bolje misljenje o.... al' dobro, kad odluci da se razotkrije, mozda pruzi neko dobro objasnjenje, pa opet steknem dobro misljenje :)
Korisnikov avatar
By Val
Pa vidish...svako od nas ima neki hobi. 100 ljudi, 100 cudi. Shta da ti kazem. Covek se uci dok je ziv. Ali za ovaj "slucaj" nema opravdanja. :)
By Bombina
Jelisaveta je dobro oseca kao da je umerena
Korisnikov avatar
By 4NY K3Y
Originally posted by Val
100 ljudi, 100 cudi. Shta da ti kazem.

100 ljudi - 100 cudi,
100 zena - 200 grudi! :sise:
Korisnikov avatar
By deželaš
ovu sam pesmicu već negde danas pejstovao, ali ne mogu da izdržim
jelisaveta kad je već tako ipak se ti drzni vikati ispred njene zgrade, ali ne njeno ime već sledeću stvarčicu:

(ako ne znaš downloaduju pa uvežbaj - human league)

TI:
You were working as a waitress
In a cocktail bar
When I met you
I picked you out
I shook you up
And turned you around
Turned you into someone new
Now five years later on
you've got the world at your feet
Success has been so easy for you
But don't forget
It's me who put you where you are now
And I can put you back down too

kad završiš prvu strofu podjedanko euforično kao što je originalno i izvode, ona se može pojaviti na terasi i nastaviti:

(ONA):
I was working as a waitress
In a cocktail bar
That much is true
But even then I knew I'd find
A much better place
Either with or without you
The five years we have had
Have been such good times
I still love you
But now I think it's time
I lived my life on my own
I guess it's just what I must do

kao u soap-operi. onda ZAJEDNO:

Don't you want me, baby
Don't you want me, oh
Don't you want me, baby
Don't you want me, oh

dalje:

TI: Don't you want me, baby
ONA: Don't you want me, oh
TI: (stanka)
ONA: Don't you want me, baby
ZAJEDNO: Don't you want me, oh ...

:hvala:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Joj, vi meni i dalje delite savete u ovoj temi !
Ne morate se vise truditi, dozivela sam preporod i skroz se oslobodila tereta veze sa devojkom zbog koje sam otvorila ovu temu.
Hvala svima na ucescu.
:kiss:
Korisnikov avatar
By deželaš
hm, i to mi je fala za sve ovo prekucavanje i pejstovanje :kletva:
:egzorcist:

:mag:

dabogda propizdela!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by deželaš
hm, i to mi je fala za sve ovo prekucavanje i pejstovanje :kletva:
:egzorcist:

:mag:

dabogda propizdela!
Ma, pusti je ! Nezahvalnije stvorenje od Jelisavete ne sretoh do sada.

Bolje da si joj predlozio da pred zgradom te njene devojke - utvare zapeva naslovu teme skladnu pesmu "Opasne sitnice" od Gordane Lazarevic:

"O, kako smo se volele nas dve
nasa ljubav suvo zlato bese
Mog zivota ljubav to je
vetrovi je k`o lisce odnese...

REF:
Mi vise nismo jedna drugoj sreca
nasa sreca izgore k`o sveca
Violina ostade bez zica
u zivotu ima opasnih sitnica

Od ljubavi sto bese k`o bozanstvo
osta samo obicno poznanstvo
Jos u dusi zvona zvone
nasa ljubav kao ladja tone...

REF:
Violina ostade bez zica
u zivotu ima opasnih sitnica

O kad bi mogla sreca da se kupi
za nju novci ne bi bili skupi
Teska je to, teska kazna
svega imas, a dusa ti prazna...

REF:
Violina ostade bez zica
u zivotu ima opasnih sitnica... "
Korisnikov avatar
By deželaš
:smeh:

neverovatno mi je to što postoji pesma naslova istog kao i ovaj topic, al ajde... :hvala:
By Bombina
jelisavetaa izleci sve rane i sve biti ok
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Bombi
jelisavetaa izleci sve rane i sve biti ok
Sve rane leci vreme
al` vreme zna i da slaze
Jer meni od tebe
jer meni od tebe
ne postoji nista draze

:love:
By Bombina
Jelisaveta,oprastaja nema,i ona je takodje pogubna za tebe
Tu povratka nema ona se nikad nece promeniti...nije vredna za ljubavi
Korisnikov avatar
By marvuk
pa ja mislim da sam imao sličan problem ali u smislu da nisam dobio pravi razlog raskida. ali to može biti jako zamršena tema ako se uzmu u obzir raznorazni motivi koji mogu biti dobronamerni ili eto zato što te ta osoba više ne voli pa ne može to da ti kaže nego uvija i hvata se za sitnicu kao davljenik za slamku. u svakom slučaju i da su motivi dobronamerni, jako povredjuje i nanosi više štete nego da je skupila još malo hrabrosti i rekla pravi razlog. zato je bitna priča, ali kao što si sama rekla vaša veza je bila "idi mi dodji mi".
sa druge strane, nju je možda stvarno to povredilo što joj se nisi javila tako da možda ti se ne javi više uopšte a možda je prodje već a ja se iskreno nadam da je od dana kada je ova tema postavljena do danas to već došlo na svoje i da je ponovo imaš pored sebe.
Korisnikov avatar
By V25
Eh sto joj je povod da se na javlja,svaka joj cast...Da nije to bilo bi nesto drugo u pitanju...Razvedri se...Jer ako te sada zbog toga osudjuje,ko zna sta bi kasnije usledilo...
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Obzirom da sam ja svoju ljubavnu problematiku privela adekvatnom resenju, mozda ne bi bilo lose da diskusiju u ovoj temi preorijentisemo na pitanje:

"Na kakve ste vi opasne sitnice naletali u zivotu, kada ste shvatili da su opasne i kako su one uticale na vas zivot?"
:maca:
Korisnikov avatar
By Seka Sabljak
Originally posted by Beogradjanin18
...Razvedri se...
Vedra sam kao da se ne zovem Seka, nego Vedrana !
Svima u Novoj godini sto manje OPASNIH SITNICA, a sto vise VRUCIH STIDNICA zeli

SEKA
Korisnikov avatar
By Frizerka
Sitnice u ljubavi su kao maligne metastaze koje te iznenade i smrtno poraze kad se najmanje nadas.Osobe koje su emotivnije prirode na ove sitnice cesce reaguju i kad se uhvate za jednu, ishod je raskid.
Posle nekog vremena takve osobe shvate da su od misha napravile slona i da su "zbog jedne cigle srusile celu kucu"
I ja sam nekad bila takva.Vreme me je naucilo da je ljubav taktika,a ne emotivni vulkan.Nikad skroz ne dobijes ono sto ocekujes.Zato uzivaj u onome sto ti se pruza i ne tuguj za onim sto ti neko nije pruzio.Suludo je uciti ljude na stvari koje ne nose u sebi.
Tako da Sekana moja, ko zna zasto je to dobro sto ti se izdesavalo
:kiss: :kiss:
Korisnikov avatar
By Galadriel
Originally posted by Angelina777
Ako te telo boli, opasno je. Moras da nastavis da je progonis. Nemoj je ostavljati na miru. Pevaj joj pesme Lepe Lukic ispod prozora. Ja bih na to pala, mame mi. Ponudi se i da joj ocistis kucu, snimi na kasetu sopstveni kikot i miksuj ga sa Lepom. pali garant! :kokice:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:drama:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
:roflmao: :roflmao: :roflmao:
Korisnikov avatar
By Jelena_Bliss
Originally posted by Angelina777snimi na kasetu sopstveni kikot i miksuj ga sa Lepom. pali garant! :kokice:
Meni je ovo najbolje:lol:

:smeh:
Korisnikov avatar
By *deni*
I Seka ode pod ban ! :nazalost:
A otvarala je tako lepe teme....
Korisnikov avatar
By leobg
Moram i ja da kazem koju recenicu. Mislim da su ljudi koji dodju iz raznih sela u Beograd, radi studiranja, boljeg zivota i sl, u sustini jako iskompleksirani tom cinjenicom da su seljaci. Kad kazem seljaci, ne mislim na njihovu karakternu osobinu, vec na to odakle poticu. Sto se konkretno te devojke tice, tu vidim donekle slicnu situaciju koja se meni desila. Ja sam isto imao vezu sa osobom koja potice sa sela i ono sto mogu da kazem jeste da su stvarno drugaciji od nas koji smo od rodjenja u nekom gradu, a pogotovo od npr. rodjenih beogradjana. U selima vladaju neka pravila koja u gradu retko mozemo da vidimo, a ako postoje onda su ih doneli ljudi sa sela. Tako npr, ona cuvena poslovica "da komsiji crkne krava" je seoskog porekla, posto ja kao gradsko dete nikad nisam video kravu uzivo, jedini kontakt mi je bio sa kravicom sa tetrapaka. Imam utisak da su ljudi sa sela nekako pakosniji, ne znam mozda je to samo moj utisak, mozda je i to njihov odbrambeni mehanizam ipak nije lako doci u grad i gde ce te gradski mangupi zezati. Secam se kad sam bio u vojsci, mi iz Beograda smo se naravno drzali svi zajedno i zezali neke seljake (ljude sa sela, da ne kazu da vredjam nekog). Ja nisam bio nesto aktivan u tome, ali drugi su isli stvarno predaleko i bili brutalni u tome. Secam se da su jednog decka celu noc setali sa broda na brod da nadje ekser, jer se jednom liku iz Bgd-a gutalo. Ovaj siromah je trcao i doneo pola kile eksera. Posle su mu pokazali sta je ekser zargonski. Tako da ja mogu da ih razumem. Moj ex decko npr. nije znao sta znaci kad kazem ex, jebi ga. Tako da to sto je prestala da ti se javlja samo zbog toga sto je u alkoholisanom stanju nisi videla, ovaj moj je otisao samo zato sto nisam hteo da izadjem sa njim na Adu, mislim to mu je bio izgovor. Saznaces pravi razlog vrlo brzo, obicno je neki drugi.

:zid:
Ahahaha, ja sam tek sada video da je tema matora i da nije aktuelna, ahahhaah. Nema veze, mozda nekom zatreba .
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Kultur-rasizam, vrlo popularan sport danas
Korisnikov avatar
By erkondisn
Originally posted by Seka Sabljak
To je bilo onda kada je moj brat od tetke dobio sina, pa smo svi porodicno isli u disko da to proslavimo. Bila sam trestena pijana, pa te veceri ne bih videla ni belu macku pred ocima.
:smeh: kad zamislim jos kako sa svojom rodbinom idem u diskoteku nakon kocenja prinove
Korisnikov avatar
By leobg
Originally posted by Mahnitu
Kultur-rasizam, vrlo popularan sport danas
Ne vidim zasto tako mislis, ljudi sa sela se zovu seljaci i da razliciti su od nas iz grada. Ne vidim rasizam u tome, oni jesu drugaciji.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!