Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by AbyssOk, hajde ovako: ne mislim. To ne znači da ne mislim da je najbolje kad je neko sam, već jednostavno da nemam neko mišljenje o tome šta je univerzalno dobro. Imam mišljenje koje govori šta mislim da bi za mene bilo najbolje, što ne znači da će to važiti i za druge. Samim tim mislim da ne mogu reći šta smatram tom "ultimativnom srećom". Zapravo, mislim da ne postoji tako nešto kao što je ultimativna sreće, the One and Only.
Da li mislite da je najbolje kad je covek sam, tj. nema gay vezu, jer je to najbolji nacin da ostane srecan?
Originally posted by unic0rnZlatna sredina se i u ovom slucaju pokazuje kao najbolje resenje.
Ne treba se ni smuvavati samo da bi zadovoljili svoju sebichnu potrebu da budemo s nekim, ili mozemo da kazemo da smo s nekim, a ne treba ni glumiti ledenu kraljicu.
Originally posted by *deni*jao deni.... idila.... nekako sam te uvek i zamisljao tako... verovao sam da je ovo sto si prolazio do sad samo put koji si morao proci do spoznaje pravih vrednosti, i najiskrenije se nadam da cete tu kajsiju iskoristiti bar za koji kazan rakije...
Zlatna sredina se i u ovom slucaju pokazuje kao najbolje resenje.
Ja prosto ne znam sta da radim. Kad sam sam, zelim da budem u vezi, a kad stupim u vezu, smorim se od nje vec posle nedelju dana.
To je zato sto vremenom apetiti rastu, ali ne i osecaj zadovoljstva. Ja obozavam zadovoljstva, snazne emocije, strast, a svega toga u vezi posle nekog vremena nestane.
Sad sam vec u fazonu da se odreknem zaljubljivanja, zanesenjastva i da se sa nekim vrsnjakom ( ili malo starijim ) skrasim u zajednistvu bez trzavica i nekih vecih iznenadjenja. A kad ostarimo, sedecemo pod nekom kajsijom ili kruskom i cantrati. ( Ovu ideju o sedenju pod kajsijom i cantranjem sam pokupio od Diogeniusa. Jako mi se svidja ta vizija. )
Originally posted by hlaefdigePotpuno se slazem sa ovim!
ovde se potpuno slazem sa avalonom da je bolje biti sam nego sa bilo kim... stavise, to bas cesto formulisem upravo istim recima... smatram da i ne mozes da budes stvarno sa nekim dok ne naucis da budes sam... tek tada imas sta da ponudis nekome... i tek tada si siguran da si sa nekim zato sto je to bas tako dobro...i samo zato..
Originally posted by RenoirZasto je bezveze? Svako ima svoje probleme i kad bismo gledali da mozda ima i crnje ne bismo uopste ni progovarali...
I da dodam nesto...
kao da vec nisam mnogo rekao...
Na kraju, mislim da je bezveze da ja cmizdrim kako sam usamljen, kako mi treba decko ( jer to je jedino sto mi treba da bih bio 'zaokruzen')
kada ljudi po svetu gladuju, ginu u ratovima, nemaju dom, nemaju nista, a ja imam sve ( osim tog decka) i da zbog toga lementiram nad svojom sudbinom..
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!