Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ns.happy
ja kad nemam kontrolu nad sopstvenim zivotom (nekad kad se bas otrgne kontroli) se bojim! tako da je opet po sredi neki strah :profesor:
Korisnikov avatar
By Draco
Naravno da ne. Po meni je to potpuno glupo reci nekome. Ako ti se neko vec dovoljno svidja da budes sa njim - valjda zelis neki normalan <citaj: zdrav - necemo ulaziti u definisanje ovog pojma> odnos. A ako ti se ne svidja, cemu onda uopste objasnjavanje, narocito na ovakav nacin? Bar to mislim ja koja ne da nisam tip koji lera ili se pali na one night stands, nego sam od onih koji vezu vide sasvim drugacije.
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by Angelina777
mislim da ljudi zele ovo da cuju ili da kontaju da si ti "takva". ljudi se loze na "cold bitches" i vole da se loze. kad im izneses emociju na pladnju, obicno postizes kontraefekat. (zasto je to tako, no tengo idea)
prepoznala i sebe (od mnogo pre) i druge. to funkcionise ako i tebe i jos nekoga boli uvo. cini mi se da kada se neko tako postavi, cak i osoba koja je do tada igrala ulogu nedodirljivosti postaje ranjivija.
meni su uvek zanimljiviji ti kuleri, ne trba da mi se svide nesto posebno, nego cisto da me maltretiraju
Korisnikov avatar
By Zoe
Mislim da to jeste posteno...tako reci iskreno u lice nekom.

Samo sam ja definitivno za iskreno govorenje emocija i pruzanje istih. :drama:
Korisnikov avatar
By Galakticki Kompas
Ipak, ja to tumacim kao jedan uzasan strah od bliskosti i emocija = strah od ponovnog povredjivanja... :psiholog:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Posle tih rečenica, samo bih rekao
: Nosi se u piiiiič*u materinu! :burner:
Korisnikov avatar
By Insorcer
...ja bih se zahvalio na iskrenosti ..i otshetao onako lagano :pas:
By Çâðê_DUP
Originally posted by Super Mario
Posle tih rečenica, samo bih rekao
: Nosi se u piiiiič*u materinu! :burner:

:lol:

to, care!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!