Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by m..
Izmedju 4 i 6 sto je sasvim ok, s obzirom da nisam u vezi i nemam redovan sex. Svejedno, solo rad je za 11 :D , pa mu dodje na 10.
tebe fax udario u glavu pa trazis najmanji zajednicki sadrzalac i aritmeticku sredinu i u sexu ili sam ja od sabajle prolupala 'vako sama u kancelariji?

elem, da ne bude da sam nadzak baba i kevtalo - trenutno stanje - nikad redovniji sex i nikad jace kontrakcije - dakle - cisto 10.
Korisnikov avatar
By m..
Da, narafski, ja sam jos pre neg sam prvi put imala sex nasla formulu za ocenjivanje kvaliteta sexualnog zivota, koja racuna sa bar 287 varijabli, ciji se izvod mnozi sa kvantitetom i kaviletom pa se uracuna i trenutacno mentlano stanje i iznadje formula, nacrta grafikon i da ocena od 1 do 10, lol.
Korisnikov avatar
By Hys.
hmmm..do pre dva dana 10 cista, al' sad mi jedna ljubav ode u planine, pa dok se ne vrati, recimo devetka:jumphug:
Korisnikov avatar
By Dominion
10==>1+0==>0 naidje neka susha :nokti:
Korisnikov avatar
By Duh_iz_Konzerve
Krooooooompir 0 :D na odmoru sam nema ovde leba za mene,cim se vratim u BG-e nadam se da ce prosek da mi se popravi:mazi:
Korisnikov avatar
By ok_decko
8:hyper:Seks je za cistu desetku, ali posto bi moglo cesce da ga bude (ili sam ja zeljanija neizleciva), ocena je ta koja jeste:mete:
By bokija
Trenutno 1.Dogodilo mi se da sam u svojim godinama iskustveno ponovo nevin.Okrecem se oko sebe i nikako ne mogu da se saberem i nadjem svoje mesto.Znam ko sam i sta zelim,ali ne mogu da sagledam sebe u ucima drugih.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa trenutno je 0 a bice bice....pa neka bude koji hoce broj, nece da se baci.
Korisnikov avatar
By Kiborg
Uh, dobro je, ima još nekoliko koji su se ocenili kao ja, taman sam počeo da padam u depresiju kad sam video sve one desetke /a bogami i jedanaestice :D /
Korisnikov avatar
By gorilica
Sve me ovo potseti na onaj vic: Sajber shta?!!! :lol:
Vec duzi period apstiniram(Najurio sve sa kojima sam praktikovao sex :lol: ) ali mi je to u principu i odgovaralo. Inache, mimo toga, uglavnom sam zadovoljan.
Neka bude 8. ;)
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Mortis
Dogadja vam se svaki put u skladu sa zeljama? Vase zelje su bas onakve kakve zelite da budu? Partner(i) je uvek savrsena(e) osoba(e) sa telom(ima) kakva se ne mogu ni zamisliti? I uvek ste uskladjeni savrseno? Svaki put vas prijatno iznenade necim novim i znate da ce tako biti i sledeci put?
:yes:
By Ulix
Originally posted by Mortis
Ovi sa previsokim ocenama... Sta vam koji qrac to znaci? Dogadja vam svaki put u skladu sa zeljama? Vase zelje su bas onakve kakve zelite da budu? Partner(i) je uvek savrsena(e) osoba(e) sa telom(ima) kakva se ne mogu ni zamisliti? I uvek ste uskladjeni savrseno? Svaki put vas prijatno iznenade necim novim i znate da ce tako biti i sledeci put? Ma price za decicu, kao i uvek kad cujem da se neko preterano hvali...

Ajde malo realizma, ljudi?
Ah, dragi moj, ti kao da nisi svestan da je ovaj forum prepun seksualnih giganata. Katkad pomislim kako sam totalno nerealizovana osoba, uprkos relativno bogatom seksualnom zivotu, kada procitam sta sve mogu i sta su sve radili ovi nasi seksomani (sto bi kazao Nole sa dva l). Ovo je jos dobro, sto ovde vidis, cak je i skromno, jer nam nedostaju najveci forumski seksualni giganti, na pamet mi pada ja-sam-aktivan-jebac Vockica :kiwi: koji, kako sam stekao utisak, nije pojebao samo ono sto ne pripada vrsti Homo sapiens, i jebacu-i-puza-ako-ima-dovoljno-veliki-otvor biseksualni gradjanin Nj. Nj. koji je (by the way) ozenjen ili tako nesto... Siguran sam da i nasa mila Statusela ima koju pricu da isprica ali nece, jadna, jer je skromna. Tek da nagovestim (oprostite na vulgarnosti) - od seksualnih giganata sa periferije (kako to kaze Djole Balasevic) vecina kurca vid'la nije godinama... Katkad se fantazije i stvarnost preprlicu tako da vise ne mogu da razluce sta su zeleli da probaju i sta se zapravo dogodilo...
By bokija
Ulix-
Huu,zamotaj jednu i nama.Mozda ljudi hoce da kazu da su zadovoljni svojim sex-lifeom.Ti,osuo po njima sa nastupom velikog Guruice.Napraviste filozofiju od malo sluzi,stenjanja i grcenja misica.O lubavi vas muce pitanja kao da je ona stvarna,a u stvari je pokusaj dobijanja monopola na sex.Ja sam mislio da sam zbunjen u svom Bi stavu,ali neki ovde zvuce vse straight nego oni koji to jesu.
Lubav je ,dobro drugarstvo a sex fizioloska potreba i jedno sa drugim nemaju bas mnogo veze...
By Ulix
Jesi se ti nasla prozvanom mila?
Uopste nisam napravio filozofiju od toga, za one koji znaju, seks je veoma jednostavna stvar. Po meni je izrazavanje seksualnog zadovoljstva nemoguce uciniti na jednostavnoj skali od jedan do deset, izmedju ostalog, i zbor razloga koje je naveo Mortis; uglavnom zato sto nalazimd a je to uvredljivo, da svedem svog decka iskljucivo na seks - vidis, ako nekoga volis onda je i ta fizioloska potreba povezana i prozeta sa tim osecanjima pa se ne moze uzeti u razmatranje kao da sam ga pokupio u parku. O tome se radi, ako mozes da pojmis o cemu uopste pricam.

Sto se ostalog tice, ovako: naprosto sam napomenuo da dok nisam poznavao dobar deo forumasa nisam shvatio da je ono sto oni nazivaju stvarnoscu zapravo plod njihovih seksualnih fantazija i da je stvarno koliko i likovi Milorada Pavica. A ti se sad izvoli iscudjavati koliko god zelis.

I sta, za ime sveta, ova debilna konstatacija treba da znaci:
Originally posted by bokija
Ja sam mislio da sam zbunjen u svom Bi stavu,ali neki ovde zvuce vse straight nego oni koji to jesu.
Korisnikov avatar
By ok_decko
Originally posted by ok_decko
8:hyper:Seks je za cistu desetku, ali posto bi moglo cesce da ga bude (ili sam ja zeljanija neizleciva), ocena je ta koja jeste:mete:
Slazem se, mada, ja na to gledam ovako=> sex 10:opacupa: + ucestalos 4 :kletva: = 14... 14 :2 =7!!!
Pih, tako ti je to kada nemas svoj stan, nego cekas da ti neko pozjmi, ostanete sami u kuci, sami u parku, sami u sumi, sami na sljunkari......:avalon:
Korisnikov avatar
By alekzandar
NAPOMENA!!! Malopredjasnji post sam postavio ja, ali sam u tom trenutku bio na profilu moga dragog, te sam se zaneo...
Tako da, nije ok_ decko poludeo i poceo sam sebe da citira, nego sam ja izlapeo!!!!:jbg:
Korisnikov avatar
By m..
LOL, deluje malo sizofreno.

Elem ja se opet srozah na nulu, sudbino kleta.
Korisnikov avatar
By Val
A shtooooo? Ne znash shta cesh vishe sa sobom? :P
Korisnikov avatar
By m..
Znam ja sta bih sa sobom, al trenutno ne mogu da nadjem adekatan objekat angazmana :roflmao: Ako se ne racunaju jedna sisa i noga sto sam pipala u ponedeljak i neka mala sto sam se s njom ljubila u nedelju, ja sam u dizasteru.
Korisnikov avatar
By Val
:smeh: :smeh: :smeh: A shto samo jedna sisa? Drugu ne nadje...? :smeh: :smeh: :smeh:
Korisnikov avatar
By m..
Druga je bila predaleko da je dohvatim iz polozaja, osim toga pripada devojci koju je ortak hteo da muva, pa sam bila fia, ai ona je uostalom pipala i gledala moju, lol. Mislim da je u poslednjih 2 meseca preko 20 ljudi videlo bar jednu moju sisu, nije ni cudo s6to ne mogu da nadjem zenu, lol.
By bokija
I sta, za ime sveta, ova debilna konstatacija treba da znaci:
Originally posted by bokija
Ja sam mislio da sam zbunjen u svom Bi stavu,ali neki ovde zvuce vse straight nego oni koji to jesu.
[/quote]

Pa od prilike da su danas crnci veci rasisti od onih koji su rasizam izmislili.Isto tako i vecina gej populacije iskljucuje bilo kakav drugi izbor,a BI karakterise kaomedju fazu kad hetero pocinju svoje gej prosvetljenje.U svemu tome se pojavljuje ista iluzija koja samo pokriva lazni stav o toleranciji i postovanju coveka bez obzira na njegovu grozotu...Elem sva ta gej-sranja su u principu ista kao i ona hetero.Ne vidim puno razlike u strahovima i ugrozenosti ni jednih ni drugih.Ma,u biti ste svi slatki ...
By Çâðê_DUP
Odsustvo seksualnog zivota sa tendencijom nepromenljive !!!!

:eevil: :novinar:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!