Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Eurokrata
Originally posted by Adenim
Imam prijateljicu koja se zaljubila u homoseksualca, po drugi put.

Moj odnos prema zenama jeste specifican jer, bez obzira na moju kristalno jasnu homoseksualnost, vrlo cesto obozavam neke osobine kod zena sto budi u meni osecanja koja izlaze iz okvira prijateljskog, ali ne verujem da bih mogao da se zaljubim u zenu kao u nekog ko je gay muskarac.

Ja sam joj rekao da ne verujem u biseksualnost i da treba iz te price da izadje. Ali, mozda gresim, pa bih najiskrenije sve vas gay/bi muskarce koji ovde dolazite molio da mi kazete vase misljene.

Hvala, Adenim.
Lep izbor avatara Adenim.
Ja sam uveren da sam zaljubljen u svoju zenu vec preko 10 g. Iako sam i u "Muskog" partnera zaljubljen takodje oko 10 godina. I ne vidim problem u tome. Mora li sve da se svodi na ono sto je vecini postalo obrazac? Zasto ne bi pokusali da razumemo da evolucijom ljudskog duha i psihe imamo i tu specificnost da cemo moci ili vec mozemo i jedno i drugo zajedno? Stvarno najstvarnije bez foliranja i umisljanja. Uz to moja veza nije swingerska niti ce biti. Zasto ne bi postojala i ta mogucnost da se moze i jedno i drugo istovremeno sa sve razumljivim nivoima odnosa? Ili je postulat ljudske rase i drustva u kojem s erazvija, da bude samo s jednim partnerom doveka ili dok traje ljubavnicki odnos pa opet novi odnos ali 1:1 ? Ja ne mislim da je to prirodno, iako znam da je vec vise od 20 000 godina normalno;)

Takodje imam dosta prijatelja po svetu uglavnom koji imaju isti odnos kao i ja, i vrlo slicne" probleme" ali izlazimo na kraj i sve se uvek uvek lepo zavrsi.

Tvojoj prijateljici bih sa tvoje strane dopustio da sama iskusi svoj odnos sa tim tipom, bez tvojih saveta i mesanja. To se tebe ne dotice sve dok od tebe ne zatrazi neki savet ili pomoc, ali trebas joj tako pomoci da se ta njena veza odrzi a ne da joj prekines jer ti smatras da je nemoguce zaljubiti se u homoseksualca odnosno da je nemoguce njemu da se zaljubi u nju.
Pazi, mozda iz tvog ugla jeste nemoguce...ali upravo zato sam dao i svoj licni primer koji takodje dobro poznajem kod nekih drugih parova.
Korisnikov avatar
By donquijote
Mogu i jesam, ali samo intelektualno, nikako fizi?ki. Mada mislim da se tu ne radi o pravoj zaljubljenosti, više je u pitanju neka vrsta divljenja. Re? je o mojoj nekadašnjoj profesorki Kulturologije, a danas koleginici Zorici Tomi? (btw ona je sestra bliznakinja Mire Bobi? Mojsilovi?). Ose?am izuzetno divljenje prema njenoj erudiciji i elokvenciji. U takve osobe uvek mogu da se zaljubim bez obzira na njihov pol.
Korisnikov avatar
By Adenim
Originally posted by Eurokrata

Lep izbor avatara Adenim.
Ja sam uveren da sam zaljubljen u svoju zenu vec preko 10 g. Iako sam i u "Muskog" partnera zaljubljen takodje oko 10 godina. I ne vidim problem u tome. Mora li sve da se svodi na ono sto je vecini postalo obrazac? Zasto ne bi pokusali da razumemo da evolucijom ljudskog duha i psihe imamo i tu specificnost da cemo moci ili vec mozemo i jedno i drugo zajedno? Stvarno najstvarnije bez foliranja i umisljanja. Uz to moja veza nije swingerska niti ce biti. Zasto ne bi postojala i ta mogucnost da se moze i jedno i drugo istovremeno sa sve razumljivim nivoima odnosa? Ili je postulat ljudske rase i drustva u kojem s erazvija, da bude samo s jednim partnerom doveka ili dok traje ljubavnicki odnos pa opet novi odnos ali 1:1 ? Ja ne mislim da je to prirodno, iako znam da je vec vise od 20 000 godina normalno;)

Takodje imam dosta prijatelja po svetu uglavnom koji imaju isti odnos kao i ja, i vrlo slicne" probleme" ali izlazimo na kraj i sve se uvek uvek lepo zavrsi.

Tvojoj prijateljici bih sa tvoje strane dopustio da sama iskusi svoj odnos sa tim tipom, bez tvojih saveta i mesanja. To se tebe ne dotice sve dok od tebe ne zatrazi neki savet ili pomoc, ali trebas joj tako pomoci da se ta njena veza odrzi a ne da joj prekines jer ti smatras da je nemoguce zaljubiti se u homoseksualca odnosno da je nemoguce njemu da se zaljubi u nju.
Pazi, mozda iz tvog ugla jeste nemoguce...ali upravo zato sam dao i svoj licni primer koji takodje dobro poznajem kod nekih drugih parova.
Hvala na ovako korektnom i konkretnom odgovoru. Ne znam nikog u Beogradu koji zadovoljava moju definiciju biseksualca pa sam na osnovu licne neobjektivnosti dao krajnje nekritican komentar. Thanks again.
Korisnikov avatar
By gari
U skladu sa svojim prethodnim diskusijama potpuno se slažem sa Eurokratom. Jedna je vrsta ljubavi koju imam prema svojoj ženi a druga koju gajim prema nekom partneru. I ne volim to da mešam, niti volim da se bilo ko od njih meša u naše odnose /niti oni to čine/. Najzad, kada ljubav i nestane ostaje prijateljstvo i simpatija pa sve opet dođe na svoje mesto.

:zid: :zen: :gric:
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Eurokrata

... Mora li sve da se svodi na ono sto je vecini postalo obrazac? ...
:up:

Mislim da je ok sto si prijateljici rekao svoje misljenje, ali da je na dalje njena odluka i njen zivot. Sem toga - jednom je vec bila u toj situaciji, tako da joj to prethodno iskustvo verovatno moze pomoci... Ja sam bila u vezi sa gayem i otisla sam, ali su se moji prijatelji bas mesali i nagovarali me da odem, mislili su da mogu mnogo vise u zivotu. Medjutim, kako vreme prolazi sve cesce se desava da razmisljam da sam mozda trebala vise razmisljati i manje slusati prijatelje. Nadam se da cu jednom ipak biti zadovoljna, jer sad nema nazad :wink: Mi ne znamo celinu zivota drugih ljudi i sta je kod njih moguce ili nemoguce, ispravno ili neispravno... Ono na sta ih "svodimo" su obrasci koji mozda u vecem broju slucajeva funkcionisu ali kako Eurokrata rece mora li bas sve biti svedeno na njih...
Korisnikov avatar
By Zibro
recimo da bi to bila ljubav sa vrlo mlakom sexualnom stranom,
By just!N
Bio sam ranije tako da nije iskljucena i ta opcija...opet mislim da nikad ne bi bilo isto kao pre niti bi osecaj bio kao kad volis decka... :kiss: :love:
Korisnikov avatar
By gari
Naravno da ne bi-jer dečko je ipak dečko...

:misici: :pivce: :uplasen:
By Victor
Originally posted by gari
Pa, naravno da si strejt ?im si od poslednje ene pobegao. Gay nikada ne be e od ena jer ih se ne pla e. Od ena se boje samo str&-teri.
Dragi moj gari,

ako - iz čisto gramatičkih razloga :) - izbacimo ovo „od“ u poslednjoj rečenici - ti si savršeno u pravu :)

:klap: :klap: :klap:
Korisnikov avatar
By Sandra123
Bi se mogla zaljubiti u zensko,vec sam nekoliko puta bila.
Korisnikov avatar
By tramp
necu da se zaljubljujem u zene .. dosta mi je bre vise :drama:
By Çâðê_DUP
ni ja, ali bih imao problem kada bi ona, ili bilo koja, zvucacu odvratno, ali je tako, rasirila noge... :ccn:
:lol:
By Çâðê_DUP
Nisam sigurna, ali mislim da bih ... :trep: :) :wow:
By srbija
sto da ne ,sta mi fali,najvise mi odgowara na prwi pogled ne wolim kada se swe oduglovaci i ide mic po mic...prednost plawuse....pa koliko izguramo....
Korisnikov avatar
By taurus
^ jebesh se bez emocija :smeh: nemoral
Korisnikov avatar
By mikeli
EUROKRATO svaka ti cast, 10 god.
tebi treba dati medalju !!!!

Nisam imao prilike da se zaljubim u lepsu polovnu (kako se t ou narodu kaze), i mislim da necu ! Sad, NiKAD NE RECi NiKAD, zabolelo me bar jedno 3 000 000 x 3 ....
Tako da mogu reci samo, mozda i hocu jednog dana, samo mislim da bih joj izvatao baticu posle prvog pijancenja .....

:neto:
Korisnikov avatar
By Torry
vidis, nikad nisam razmisljala o tome :cuddle: :smeh:
Korisnikov avatar
By nsc
been there, done that
Korisnikov avatar
By KiWi
Da, ali to (bar u mom slučaju) nije kao zaljubljenost u muškarca.
Korisnikov avatar
By walt333
Da ali samo kao saucesnica, ne i ljubavnica.
Korisnikov avatar
By Mage
Kragi ti samo bunariš li bunariš stare teme :giggle:

Ont: potpisujem sve što je Ulix rekao u svom postu. Dešava se strašno retko, ali ponekad sretnem devojke koje me toliko fasciniraju da pomislim da sam se zaljubio. No, takva ljubav bi bila čisto platonska, bez seksa i strasti :)

Kad sam bio mlađi nisam imao neko preterano lepo mišljenje o ženama, ali sam vremenom upoznao tako divne i zanimljive devojke da sam totalno promenio stav :)

Volim, volim, volim žene :kiss:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!