Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By zboO
...skrooz simpatichna pesmica.... :spin:
Originally posted by m..
Moze da me ladi dve nedelje a onda me oladi. Moze i posle da mi se svidja koliko hoce, ja naprsto necu nista raditi po tom pitanju..
:up: bash vala.....ako me ladi....ohladice me...zashto bih onda ponovo nesto pokusavala....dovoljno je jednom (nekada i dva puta) napraviti budalu od sebe...ali tri puta je vec previshe, i taj luskuz sebi ne mogu dopustiti! Retkoooo kada (po)kazem da mi se neko dopada....i obichno taj neko bude skrooz pogreshan, tako da vishe nista ne pokazujem....niti bilo sta pokushavam...jok, jook...ne ja :hand:
By Soldier
Originally posted by zbunjena
...skrooz simpatichna pesmica.... :spin:
jel da da jeste?? :)
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
nema kod mene cile-mile, drz ne daj :)

nema sbbkbba :) jer da ga ima verovatno bih bio

:psiholog:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Soldier
Koliko vam se puta desila situacija da vam se neko dopadne ....pa pocnete da se lozite..i malo po malo shvatate da vas ta osoba "hladi"!!??

Pa na kraju odustanete mada ste i dalje zagrejani i ne zelite da priznate sebi...

Ili pak mnogo ocekujete od neke osobe a ona jednostavno radi neke pogresne stvari ..
Desava se vrlo cesto
a MArkovi od #1 do # 11 (mada ne svi) su primeri za to
a pre svega
moja hiperrpmanticna i poetska strana licnosti

No, ja sebi priznajem poraz i pisem pesme... Zato ih i imam toliko

Bas sam danas inspirisan da napisem jednu
pod nazivom
I SAID O.K.
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by zboO
Originally posted by m..
Moze da me ladi dve nedelje a onda me oladi. Moze i posle da mi se svidja koliko hoce, ja naprsto necu nista raditi po tom pitanju..
:up: bash vala.....ako me ladi....ohladice me...zashto bih onda ponovo nesto pokusavala....dovoljno je jednom (nekada i dva puta) napraviti budalu od sebe...ali tri puta je vec previshe, i taj luskuz sebi ne mogu dopustiti!
UPRAVO!

Ako je prvi pokusaj polu supesan ili nesto tako, uvek probam i drugi put da vidim d a li je osoba u medjuvremenu promenila misljenje
Ako kulira i dalje, vise za mene ne postoji
TOO PROUD
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by m..
Moze da me ladi dve nedelje a onda me oladi. Moze i posle da mi se svidja koliko hoce, ja naprsto necu nista raditi po tom pitanju.

Mislim jeste da kad se ja tu nesto umiljavam, to bude toliko suptilno da moras bit princeza na zrnu graska da provalis, jest da imam obicaj da grlim i cmacem ljude koji su mi simpaticni pa ti cesto stvara tone dodatne konfuzije, ali ako mi se ne baci oko vrata na namig, ja jednostavno odustanem. Prosto nisam stvorena da muvam nekog, vec da budem muvana, obozavana i tako dalje. Meni prosto nije toliko zanimljivo da pravim prvi korak, ali ako mi se neko svidja to pokazujem.
A onda sam okrenula pricu za 180 stepeni.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!