- 13 Apr 2006, 06:33
Samo bez pritiska....ostalo vec dolazi samo po sebi :-)
rekoh opet svi smo razliciti ..odakle znas sta se vrzma po nasim glavama...ko sta ZAISTA misli.i ko zna koji razlog neko ima da te ne upozna...mada ja vidim nekako da je tu stidljivost nadvladala i da verovatno on ne zeli susret zato sto se plasi da nece sve da ispadne onako kako on zamislja..ili pak neces ti da budes onakav kakavog te je on od zelja stvorio :-) OK je to sto pricate telefonom i sve..ali mozda se i plasi da ne zacutite kad se vidite..tako nemoj da iscrpite sve teme za razgovor...ostavite nesto i za razgovor "uzivo"!!:yay:
Originally posted by just!NMa nema na cemu ;-) da,slazem se ako ti se neko svidja suzbijes strah..ali nismo svi isti..meni se desavalo da se sa nekim dopisujem i po godinu dana i sve je cool...ali iako mi se dopadne nekako imam neki gard i stav da za sada tako treba da ostane...nemam pojma zasto...naviknes valjda tako pa ti tako i odgovara :-)
Soldier...hvala na savetu....i ja sam stidljiv i sl ali kad mi se neko bas svidja tad zelja da ga upoznam pobedi sve!Nadam se da ce sve biti OK...mi se cujemo svaki dan..necu da ga spopadam...kad on bude spreman...
![]()
Nastavicu da pisem sta se desava...cenim one koji su bili tu kad mi je trebao savet i neko da me saslusa...za sve veliki pozz!
![]()
![]()
Samo bez pritiska....ostalo vec dolazi samo po sebi :-)

rekoh opet svi smo razliciti ..odakle znas sta se vrzma po nasim glavama...ko sta ZAISTA misli.i ko zna koji razlog neko ima da te ne upozna...mada ja vidim nekako da je tu stidljivost nadvladala i da verovatno on ne zeli susret zato sto se plasi da nece sve da ispadne onako kako on zamislja..ili pak neces ti da budes onakav kakavog te je on od zelja stvorio :-) OK je to sto pricate telefonom i sve..ali mozda se i plasi da ne zacutite kad se vidite..tako nemoj da iscrpite sve teme za razgovor...ostavite nesto i za razgovor "uzivo"!!:yay: