Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Soldier
Originally posted by just!N
Soldier...hvala na savetu....i ja sam stidljiv i sl ali kad mi se neko bas svidja tad zelja da ga upoznam pobedi sve! :) Nadam se da ce sve biti OK...mi se cujemo svaki dan..necu da ga spopadam...kad on bude spreman... :love: :mazi: Nastavicu da pisem sta se desava...cenim one koji su bili tu kad mi je trebao savet i neko da me saslusa...za sve veliki pozz! :kissing: :mazi:
Ma nema na cemu ;-) da,slazem se ako ti se neko svidja suzbijes strah..ali nismo svi isti..meni se desavalo da se sa nekim dopisujem i po godinu dana i sve je cool...ali iako mi se dopadne nekako imam neki gard i stav da za sada tako treba da ostane...nemam pojma zasto...naviknes valjda tako pa ti tako i odgovara :-)

Samo bez pritiska....ostalo vec dolazi samo po sebi :-) :potapsava:

rekoh opet svi smo razliciti ..odakle znas sta se vrzma po nasim glavama...ko sta ZAISTA misli.i ko zna koji razlog neko ima da te ne upozna...mada ja vidim nekako da je tu stidljivost nadvladala i da verovatno on ne zeli susret zato sto se plasi da nece sve da ispadne onako kako on zamislja..ili pak neces ti da budes onakav kakavog te je on od zelja stvorio :-) OK je to sto pricate telefonom i sve..ali mozda se i plasi da ne zacutite kad se vidite..tako nemoj da iscrpite sve teme za razgovor...ostavite nesto i za razgovor "uzivo"!!:yay:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Soldier
rekoh opet svi smo razliciti ..odakle znas sta se vrzma po nasim glavama...ko sta ZAISTA misli.i ko zna koji razlog neko ima da te ne upozna...mada ja vidim nekako da je tu stidljivost nadvladala i da verovatno on ne zeli susret zato sto se plasi da nece sve da ispadne onako kako on zamislja..ili pak neces ti da budes onakav kakavog te je on od zelja stvorio :-)
Kontradiktorno, ali izvesno komplikovanje jednostavne situacije.

"Ko zna zasto" "mozda se plashi da nije ono sto ocekujes" "suviše stidljiv" i ostala fraze za mene su obicni izgovori.

svodi se na "Hajde da se volimo preko žice, a kada bismo se videli uživo sve bi propalo". Think about it :hvala:
By Soldier
pa da...slazem se :-) ali opet...necu da nagadjam...ali mozda je zaista nesto od toga ...i jesu izgovori...I agree :bubbles:
By just!N
Znam....on kaze da ce kad se vidimo biti stidljiv i da ce verovatno vise da cuti ali isto tako kaze da ce mi tad pokazati koliko mu znacim i koliko me :love: ....evo vec 3 nedelje kako su poznajemo! :love: :love: love: :kissing: :kissing:
Korisnikov avatar
By taurus
Cuvaj se idealizacije...
By just!N
Gotovo je....ja sam od veceras skroz ali skroz.... :love: :love: ....potpuno sam siguran da je vredan cekanja i da on mene voli...vise mi ni taj njegov strah ne smeta...samo znam da zelim da ga vidim, zagrlim i da sam srecan sto sam ga nasao...veceras sam dobio najlepsu :love: poruku (u zivotu!) i siguran sam da je ovo ljubav... vise mi nije nista bitno....sad znam sta zelim i trudicu se da to i dobijem.... :love: :love: :mazi: :kissing: Hvala svima na savetima i nastavite da pisete...veliki pozz za sve!! :love: :meda:
Korisnikov avatar
By Noctis Lucis Caelum
just!N: Brate, mnogo vi mlatite praznu slamu. Sta bre vredno cekanja? Kakva bre ljubav? Gde bre vi zivite? Znaci kad se vidite, smuvacete se, i tako sve super i posle pet dana sve to ima da pukne. Ako se on tu nesto femka, kao, "nista pre braka", to nisu cista posla, a ti sebi dozvoljavas da se jos vise zanosis u oblake pa ces narednih pet godina da se lecis od depresije. Ne dozvoli da te bilo ko vuce za nos. Prosao sam kroz slicne stvari, i znam kako se takva femkanja zavrsavaju. Ako hoce da se vidite odmah, ok, ako nece, cao zdravo i ne zanimas me vise. Ma kakva bre stidljivost, to su gluposti. Ako je stidljiv treba sto pre da se oslobodi toga. Verovatno nista od ovog nece uci pod tu tvoju "plavu kapicu", al ajde. Nemam nameru da ti razbijam snove, u svakom slucaju ti ces uraditi sta zelis, ali nemoj da u startu pocnes sa losim iskustvima.
Korisnikov avatar
By HARP
Gotovo je....ja sam od veceras skroz ali skroz.... :love: :love: ....potpuno sam siguran da je vredan cekanja i da on mene voli...vise mi ni taj njegov strah ne smeta...samo znam da zelim da ga vidim, zagrlim i da sam srecan sto sam ga nasao...veceras sam dobio najlepsu :love: poruku (u zivotu!) i siguran sam da je ovo ljubav... vise mi nije nista bitno....sad znam sta zelim i trudicu se da to i dobijem.... :love: :love: :mazi: :kissing: Hvala svima na savetima i nastavite da pisete...veliki pozz za sve!! :love: :meda:
Vidite se i doživite uživo... za po?etak :D

Svi smo prošli makar po jednom virtualnu projekciju... uživo i samo uživo viðanje...!
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by Sava_Savanovic
just!N: Brate, mnogo vi mlatite praznu slamu. Sta bre vredno cekanja? Kakva bre ljubav? Gde bre vi zivite? Znaci kad se vidite, smuvacete se, i tako sve super i posle pet dana sve to ima da pukne. Ako se on tu nesto femka, kao, "nista pre braka", to nisu cista posla, a ti sebi dozvoljavas da se jos vise zanosis u oblake pa ces narednih pet godina da se lecis od depresije. Ne dozvoli da te bilo ko vuce za nos. Prosao sam kroz slicne stvari, i znam kako se takva femkanja zavrsavaju. Ako hoce da se vidite odmah, ok, ako nece, cao zdravo i ne zanimas me vise. Ma kakva bre stidljivost, to su gluposti. Ako je stidljiv treba sto pre da se oslobodi toga. Verovatno nista od ovog nece uci pod tu tvoju "plavu kapicu", al ajde. Nemam nameru da ti razbijam snove, u svakom slucaju ti ces uraditi sta zelis, ali nemoj da u startu pocnes sa losim iskustvima.
:up:
BRAAAAAAAAAAAAAAAAVO! "Vole" se posle 3 nedelje zbog/preko sms-a?! Razmumem da su mladi ali ovo je previše za moj stomak!
By Soldier
Originally posted by Super Mario
Originally posted by Sava_Savanovic
:up:
BRAAAAAAAAAAAAAAAAVO! "Vole" se posle 3 nedelje zbog/preko sms-a?! Razmumem da su mladi ali ovo je previše za moj stomak!
pa nista..malo poradi na stomacicu :teg:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Nema potrebe. :yes: A i ne zelim da verujem u ljubav preko Telekoma, sto naravno ne brishe pravo da reagujem kad god mi se u?ini da neko pravi grešku ?ije ?e posledice sam uživati.

:zvizdi:
By fencysmurf
svaka veza ciji se problemi nadju na ovom forumu zasluzuje da ode u sweet oblivion .... iz keca u kec....
By Soldier
Originally posted by Super Mario
Nema potrebe. :yes: A i ne zelim da verujem u ljubav preko Telekoma, sto naravno ne brishe pravo da reagujem kad god mi se u?ini da neko pravi grešku ?ije ?e posledice sam uživati.

:zvizdi:
ma naravno..reaguj....!!:tepih:
By just!N
OK...hvala svima na iskrenim komentarima...ja sam prvi za to da se vidim s njim i da mi ne smeta ovaj nacin komunikacije ja ne bih sigurno postavio ovu temu...Mario - ja znam da je tebi glupo..i meni je bilo (i sad je kad malo vise mislim o tome) ali desilo se... necu da se pravdam..cenim iskrenost...ako se ovo pokaze kao jedna velika greska nece biti ni prva ni poslednja...covek uci na greskama i ja sam ovog puta resio da je i napravim ako ce me to spreciti da kasnije pravim iste...mozda se pokajem sto nisam neke stvari u startu promenio ali gotovo je...sta mogu...izgleda da volim glavom kroz zid..u svakom slucaju hvala za one koji se brinu i koji zele najbolje...
By just!N
Hvala...nemoj da mislis da nisam ozbiljno shvatio ono sto si rekao, znam da mislis najbolje...ali i sam kazes....mlad pa glup... videcu...ako jos dugo bude odlagao da se nadjemo verovatno cu odustati od cele price...ipak i moje vreme je dragoceno! :)
Korisnikov avatar
By Super Mario
ako jos dugo bude odlagao da se nadjemo verovatno cu odustati od cele price...ipak i moje vreme je dragoceno! :)
:hug: ne zaboravi to
btw, kada sam rekao mlad mislio sam neiskusan , nikako glup
:lizalica:
By жњ
heheh, meni se jednom desilo takvo nesto slicno "jos malo cemo da se dopisujemo jer zbog tekucih obaveza nemam vremena da se totalno posvetim..."! Pa se ispostavilo da je cicika u isto vreme furala sve i svakoga dok je MENE drzala na lageru (BIG MISTAKE ;) ), a za to sam saznala tek mnooogo mnoogoo posle toga! ma daaaaj, gimme a break!! Mosh misliti kako sam se osecala! :ubise: Zasto on nema toliku zelju da se odmah upoznate kao sto tebe drzi znatizelja? Ne daj se prevariti dragi moj!

i mislim da nema svrhe davati ti bilo kakav savet jer ga neces poslusati. svako od nas mora bar po jednom da se zakuca sopstvenom glavom o zid i pritom je zestoko polupa! :zid:

:kesa:
By жњ
i uzivaj u onom osecanju dok se topis kao sveca dok citas njegove mailove, jer se tako nesto stvarno retko dozivi ;)
By жњ
ne, to me je stvarno emotivno unakazilo za sva vremena :shamar:
By just!N
Originally posted by amnesia

svako od nas mora bar po jednom da se zakuca sopstvenom glavom o zid i pritom je zestoko polupa! :zid:

:kesa:
Znam...to i ja govorim...nadam se da se necu puno razocarati...u svakom slucaju.... i to mora da se desi jednom.... :) :mazi: :grouphug:
Korisnikov avatar
By ignis_nis
wau! trebalo mi je vremena da procitam sve ovo! bas sam detaljno. interesantna mi je tema. veoma interesantna. svi smo manje vise prosli kroz istu ili slicnu situaciju.
posto vidim da si vec odlucio sta ces da radis necu te savetovati u tom smeru, necu te uopste savetovati, samo cu prokomentarisati to sto ti se desava.

prvo: ti svog decka ne poznajes, zapravo nikada ga nisi ni video. samim tim ti njega ne mozes da volis. jer ne mozes da volis sliku ili glas ili mentalnu projekciju neke osobe. ti si zaljubljen, zaljubljen upravo u to, u osobu koju si ti stvorio od komadica stvarnosti.

drugo: nece se desiti, ali stvarno se nece desiti, da se tvoj decko iz glave ovaploti u neku realnu osobu. prvo zato sto tvoja idealizacija nema granice, a drugo zato sto nista idealno i ne sme da postoji.

trece: ti si sada u oblacima, koracas lakse nego ikada u zivotu. ispunjeniji si i srecniji od bilo koga na ovom svetu. kad ovo prodje susret sa stvarnoscu nece biti prijatan.

to je to, otprilike. izvini sto sam brutalno rekao ono sto mislim. na kraju cu demantovati sebe jednim savetom:
uzivaj u ovome sto sad imas, i ne opterecuj se puno sutrasnjim danom!
By Soldier
Originally posted by ignis_nis
wau! trebalo mi je vremena da procitam sve ovo! bas sam detaljno. interesantna mi je tema. veoma interesantna. svi smo manje vise prosli kroz istu ili slicnu situaciju.
posto vidim da si vec odlucio sta ces da radis necu te savetovati u tom smeru, necu te uopste savetovati, samo cu prokomentarisati to sto ti se desava.

prvo: ti svog decka ne poznajes, zapravo nikada ga nisi ni video. samim tim ti njega ne mozes da volis. jer ne mozes da volis sliku ili glas ili mentalnu projekciju neke osobe. ti si zaljubljen, zaljubljen upravo u to, u osobu koju si ti stvorio od komadica stvarnosti.

drugo: nece se desiti, ali stvarno se nece desiti, da se tvoj decko iz glave ovaploti u neku realnu osobu. prvo zato sto tvoja idealizacija nema granice, a drugo zato sto nista idealno i ne sme da postoji.

trece: ti si sada u oblacima, koracas lakse nego ikada u zivotu. ispunjeniji si i srecniji od bilo koga na ovom svetu. kad ovo prodje susret sa stvarnoscu nece biti prijatan.

to je to, otprilike. izvini sto sam brutalno rekao ono sto mislim. na kraju cu demantovati sebe jednim savetom:
uzivaj u ovome sto sad imas, i ne opterecuj se puno sutrasnjim danom!

eto kako je moj sugradjanin pametan!!!:sunce:
By just!N
Slazem se...potpuno ste SVI (manje-vise) u pravu! Sve ja to znam... ali kao...opet se nadam... :fige: .... :) Drago mi je da ste svi super pa zelite da mi iskreno pomognete...hvala! :mazi: :grouphug: :love: :mazi:
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Mene jako boli zub, raste mi umnjak pa ako neko zna kako da to najbezbolnije prodje neka mi se javi... ups... ovo nije ta tema :)

Just!Ne... rekao sam ti vec neke stvari, mnogi ovde su rekli slicno ili isto... Listen to youre heart i nemoj da se kajesh nikad :)
:cigareta:

:drama:
By just!N
WhiteBoy - Ne brini...odustao sam od ovog... :P ...vise nemam ovaj problem! :) :mazi: Sad je sve super... :kiss:
By Soldier
aaaa a ja mislio da ce da bude happy end....sta bi breee????:tepih:
Korisnikov avatar
By Marvin
Originally posted by WhiteBoy
Mene jako boli zub, raste mi umnjak pa ako neko zna kako da to najbezbolnije prodje neka mi se javi... ups... ovo nije ta tema :)
Nikako. ?ekaj da proðe.

(mislim da je ovo najkorisniji savet koji sam u životu dao. Mora?u da ga štampam i prodajem)
Korisnikov avatar
By Beli Dečak
Originally posted by Marvin

Nikako. ?ekaj da proðe.

(mislim da je ovo najkorisniji savet koji sam u životu dao. Mora?u da ga štampam i prodajem)
e sad si izmislio rupu na saksiji :P

Salim se... znam znam... dok ne probije meso nista od moje lepote :) sav sam se naduo :) ko zaba!

:drama: na kub!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!