Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By ignis_nis
Originally posted by stoner
Ako procitate prvi post, shvaticete da je upravo u tome i poenta, ne u nekim mojim iskustvima, meni su se desavale i zanimljivije stvari sa mnogo str8 ljudi, poenta je sto se izgubila potpuna heterosexualnost...
:puzzle:
da li je ikada i bilo?
po tumacenju nekih psihoanaliticara, covek je u svojoj prirodi bisexualno bice. da li ce se razviti kao homo, bi ili hetero zavisi od mnogih faktora
Korisnikov avatar
By Delete
Nisam znala da je covek u svojoj prirodi bisex bice, ali hvala na obavestenju, mislim, zar mi nismo oduvek ovakvi kakvi jesmo, i zar se uvek seksualn orijentacija treba tretirati kao sexualno opredeljenje?!
Korisnikov avatar
By djo
Originally posted by Delete
Nisam znala da je covek u svojoj prirodi bisex bice
to je samo jedna od teorija :cita:
By stoner
Mislim da je sve u opustenosti... Uvek je mogao da te privuce isti pol, samo sto se sada opustenije pokazuje?

:cigareta: :zvezdice:
Korisnikov avatar
By Morgan Le Faye
Originally posted by bojandjo
Originally posted by Delete
Nisam znala da je covek u svojoj prirodi bisex bice
to je samo jedna od teorija :cita:
lichno smatram da je chovek u prirodi homosexualno bice i da se privlachnost prema istop polu, i odbojnost pre drugom moze uochiti u prvim godinama zivota, odvojene grupice, dechaci s dechacima, kao i devojchice s devojchicama, tek kasnije pod uticajem okoline se upoznaje ono shto nas nije interesovalo, neki prihvate to, a neki ostanu u istinskoj sushtini tj. sexualnosti svog bica..
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Lichi da smo se malo pomerili od razmishljanja kako da prezivimo....kao je malo bolje, makar se ne ratuje na sve strane....ima se vremena za uzivanje pa i razmishljanje o gay svetu, a ljudi radoznali pa makar bi samo da prichaju o tome.
Nije homoseksualnost u trendu nego sloboda mishljenja (van iste u politici).
Korisnikov avatar
By HARP
Uvek je postojalo sve što i sada, samo nije publikovano toliko... svi ste u pravu što se ti?e toga...
Ista stvar kada u vreme komunizma crkva se nije pominjala i ako je uvek bila tu prisutna,funkcionisala, sada isto sve to biva samo što ljudi idu u crkvu, pri?aju o tome i druga?ije prihvataju :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!