Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

"Cover" veza

dobra ideja
5
23%
?ista glupost
17
77%
By Ulix
Originally posted by Super Mario
Originally posted by Ulix
A laksi put je, naravno, uvek i najbolji, jer, ne daj boze, da ponekad nosimo teret sopstvenih zivota. :nokti:
?inimi se da ovde na osnovu svog iskustva donosimo generalne zaklju?ke. Postoje roditelji i roditelji, i mišljenja sam da svako na osnovu svoje situacije može izabrati šta mu je u datom trenutku korisnije. Nositi teret svog života? Da, ako se mora :panker: :panker:
Niko nikog ne tera.
Svako treba da radi onako kako misli da treba.
Ja da pravim farsu od svog zivota ne mogu i necu.
Suvise postujem i sebe i svoju okolinu za tako nesto.
Ako ne mogu da kazem istinu, necu reci nista, ali da ih lazem -
ne, ne mogu.
Korisnikov avatar
By M M and I
No way...Not my cup of tea...ili prevedeno na srpski - cisto smaranje :cigareta:
Korisnikov avatar
By Ra
Ma ni slucajno ....i ovako se spremam za outovanje.....jos samo mi treba neka riba pa da pokvarim planove za veliko outovanje.....

A i to tipa zivimo u ovoj zemlji blablabla....ide mi na kurac sve vise i vise....jer pocinje da bude izgovor za sve u zivotu danasnjih pedera....Mislim svi bi sad da je Srbija otvorena za to a vamo svi se kriju u nekim cover vezama i pricaju kako to ne moze kod nas itd itd itd.....

free your mind!!!

:kosach:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Treba u zivotu biti pragmatican i raditi onako kako je najpametnije u datom momentu.
Uopste ne znam zbog cega vlada trend da se pragmatizam kao osobina osudjuje javno, a zapravo je svi primenjuju u praksi.
Ako neko ima takve zivotne prilike da mora da nadje momka ili devojku za javnost, onda na to ne treba gledati kao na dokaz da je ta osoba uopste u zivotu neiskrena, nego treba shvatiti celokupnu situaciju te osobe i razumeti je.
Korisnikov avatar
By 2Q2Bstr8
ja se slažem sa Mariom. nekada su stvari ve? po sebi dovoljno komplikovane, nema potrebe praviti se ponosan i komplikovati ih još više. kompromisi su zlata vredni.

btw, ne mogu da glasam ni za jednu opciju. ja biram "nešto izmeðu"...
Korisnikov avatar
By Delete
Ja, srecom, imam jako dobrog str8 druga koji se pravi da mi je decko kad je potrebno i meni je to ok.
Korisnikov avatar
By Dina
Samo ako je rec o mladjoj osobi - mozda... Ako je zrela osoba u pitanju onda mora da nadje neki drugi nacin da se izbori sa okolinom, inace je mozda sledece da ce poceti da trazi i cover dete :wink2:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!