Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
evo sad razmisljam i razmisljam kad sam to ponekad homofobicna (posto Ulix rece svi smo nekad) i ne mogu da se setim ... ne mogu da se setim ni da sam bila osim sto sam recimo jako davno mislila da cu ako udjem u muski gay bar biti vidjena kao "uljez" sto je eto bila neka predrasuda ali vise valjda neki moj strah od ulazenja u prostor u kome ne znam nikoga ... no mozda ako ljudi ovde nastave da iznose primere homofobije, mozda mi sine nesto ...
By fencysmurf
a vidis kako je sve to cudno i divno individualno, ja sam recimo , bio veci "aktivista" u ranije vreme (nevinosti), kad je piletina imala ukus piletine i kada sam malo cesceg obitavao u ormaru...

sad kada sam malo po malo pa out nesto mi nije vise fora...

sto se tice teorije o pozadini napada na gay aktivizam - sh`a da kazem - thumbs up.... a ostavljam forumashima dorbog srca da sami procene ko je u pravu...

ali ako neko uziva u gomilanju frustracija brzinom kojom okrece navijacki sal, ili brzinom kojom komentarise ovu pichku i/ili onu sisu ili sta tome podobno... pa i to je izbor...
By Simor
Originally posted by fencysmurf
sto se tice teorije o pozadini napada na gay aktivizam - sh`a da kazem - thumbs up...
:up:
Originally posted by fencysmurf
ali ako neko uziva u gomilanju frustracija brzinom kojom okrece navijacki sal, ili brzinom kojom komentarise ovu pichku i/ili onu sisu ili sta tome podobno... pa i to je izbor...
Pa sad, kompulsivan izbor svakako jeste. Ali, sto rece Vlada T, da ne gomilaju frustracije brzinom kojom okrecu jeftini kineski navijacki sal, te komentarisu picku & sisu, kod koga bi igrali na zicu krivice?
Korisnikov avatar
By tramp
Slika zavrseno, offtopic sa internim prepucavanje prebacen u DyR

tramp, mod Lj&S
Korisnikov avatar
By Ra
Originally posted by unic0rn
U odnosu na pre recimo 3-4-5 godina mnogo mnogo manje i skoro nimalo. Malo preambiciozno bi bilo reci da nisam homo/heterofoban jer imam i ja trenutke kada u sebi pomislim 'vidi nedojebane tetketine, shtikla joj u dupe urasla' kada neko jednostavno ZELI da bude tetka i to potencira ili da mi dodje da sechem glave kad krenu str8eri da se cmachu u autobusu a ceo autobus odzvanja.
Tako neko dvoje pre par dana, doslo je chak i do lizanja vrata. Hello !!!

Mada, subjektivno ili ne, ovo bi bio poslednji stadijum *fobije jer to i nije mrznja prema populaciji na osnovu predrasuda/stereotipa nego prema pojedincima...

Mislim da je pre svega ovaj forum (verovali ili ne) zasluzan za (preteranu) toleranciju svega i svachega bar kod mene, a posle toga i upoznavanje ljudi josh vishe. Dalje bih samo mogao da citiram Morganov post jer je upravo tako kod mene i izgledalo.

Shto se tiche kudjenja aktivista prema tome sam se odnosio kao i kad neko krene da opali po trandzama i slichno - ne prichaj neshto shto ne znash.
Kad dokazhesh da neko krade pare, prichaj to na sva zvona a dotle daj konkretne primedbe i predloge na rad.

U osnovi je negiranje sebe, jer dobar deo ljudi koje sam upoznao da li preko chata/oglasa/foruma uopshte ne ume da pogleda u ogledalo i vidi sebe, to je ego do Sunca i nazad a samopouzdanje tvrdje nego planina.
Dakle 'vi ste svi tetke, strine, tra la la' a ja nisam takav/a i to me chini boljim/om. Toga je oduvek bilo i bice.
A onda kad se od str8 macho giga-sega-gejmboj tipa pojavi 'roze-poze' persona koja izvodi piruete po ulici u svojim novim Gucci whatever, zapitash se ko je ovde lud :)
No, zanimljivo je da se kad-tad (chesto prekasno) i najzadrtiji kultivishu, to verovatno kad shvatish da niko ne mozhe da progovori vishe od 3 rechenice koliko smarash predrasudama, egotripovima i slichno.
I na kraju, pederke su uvek imale extra misljenje o sebi, to je fascinantno, pa chak i kad naidju na 10 korpi i duge zagor periode.
Neshvatanje kako funkcionishe ovaj svet je totalno zajebano, mozhe odvuci pojedinca u ambis ili u drugi extrem - neki perverzno chudni pijedestal na vr' Olimpa.
I tetka pocne o svojim predrasudama...... :unic0rn: ... :nokti:

P.S.Nadam se da si pricao o sebi ....>>i vidi sebe, to je ego do Sunca i nazad a samopouzdanje tvrdje nego planina.<<...Ili je to samo moja predrasuda......:smeh:
Korisnikov avatar
By Ra
Licno jedino sto me nervira jeste potreba da se stavim u neki kalup i da odgovaram,pisem,kresem u istom taktu sa svim ostalim gay osobama...ta potreba koju to neko marginalno drustvo ocekuje me prosto iritira do bola.... :barf:

P.S>Interesuje me gde tu pocinje kritika a zavrsava predrasuda i obrnutoo...????

:kosach:
By Simor
Originally posted by Ra
Licno jedino sto me nervira jeste potreba da se stavim u neki kalup i da odgovaram,pisem,kresem u istom taktu sa svim ostalim gay osobama...ta potreba koju to neko marginalno drustvo ocekuje me prosto iritira do bola.... :barf:

P.S>Interesuje me gde tu pocinje kritika a zavrsava predrasuda i obrnutoo...????
Pa nije problem u kalupu, iz njega svakako treba bezati; problem je kada se bezi od svog seksualnog identiteta a da bi zadovoljio drustvo koje tvoj seksualni identitet porice i omalovazava.
Korisnikov avatar
By Ra
Hmmm....pa to je za mene vec problem....jer kada sam ukapirao da sam gay(negde u sestom razredu osnovne)nikada ali nikada vise nisam pomislio da sam str8 i nisam imao problema sa sobom po tom pitanju...Ali uvek sam se zajebavao na racun gay populacije o kritikovanju iste necu ni da pricam :lol: .....Mada ja sam mozda jos vise kriticki nastrojen prema str8-erima..... :avalon:

:kosach:
By Simor
Originally posted by Ra
Mada ja sam mozda jos vise kriticki nastrojen prema str8-erima.....
Sto je za svaku pohvalu! ;)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!