Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by OneGirlArmyAko si na po?etku, a vidim da jesi... Mogu?e da je to u pitanju i to mnogo ve?im delom nego što misliš...
delom sto nisam jos srela neku koja bi mi odgovarala u potpunosti.
Originally posted by WhiteBoy
Mislim da trebash da budesh malo drskija (hm, jel se to tako pise) dobro, razlika jeste velika, verovatno ste vi zene suptilnije, ali je u sustini isto. Meni se svidjao str8 decko, uzasno! I sta se desilo... nista... smuvao sam ga. To sto nemas iskustva ne mora da znaci da ne umes da volish, ali zuriti nemoj... ne zaleci se... (molim vas prekinite me... pisem ko neka tetka) Elem devojko, saberi se i oduzmi se i u napad... ako ste se vec skontale, a ti kazes da imash vremena onda ne zuri, ali pazi, ako se druga strana istipuje da se BAS DUGO ne vidjate onda mozes da je izgubish. Umerenost u svemuUzivaj...
(eto... mozda nisam trebao da napisem ovaj post, ali oprostite mi, imam temperaturu i jako sam kenjkav)![]()
![]()
Originally posted by WhiteBoyWow WHITEBOY OZDRAVIOOOO
E majke mi Amnesia...![]()
p.s. thanks Mortisha, ferveks, coldreks, fenbru & C vitamin
poslenji put izmerena temperatura u 02:00h - 37.2![]()
jeeee![]()
Originally posted by OneGirlArmy
Moram da kazem.......svi oni koji su rekli da je najbolje ne misliti unapred i samo se opustiti i prepustiti su BILI U PRAVU!
Dok sam razmisljala o tome kako ce sve ispasti, ni u snu nisam mogla ni pretpostaviti da ce biti ovako kako jeste.....Hvala svima koji su se ukljucili u ovo i pomogli mi!
![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!