Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by 2Q2Bstr8
ideja da bude jasnije o ?emu pri?am: ja volim da mi se jasno stavi do znanja da osoba B zna da sam ljut, a najviše me zapali kad ta osoba prosto iskulira u fazonu: "pri?a?emo kad se o'ladiš. klik!"
Originally posted by EYAjap.
umem da budem strashna kad sam ljuta, mozda bas zato sto se retko ljutim.
volim otvorene odnose, razgovor, karte na sto... sve se da resiti!
ako to izostane i ja osetim zidove medju nama (koje nisam ja postavila), reagovacu, iako to ne zelim, sa dizanjem bar dvostrukih zidova u odnosu na one koje primecujem ili tripujem da postoje.
a tada sam grozna sama sebi, mogu samo zamisliti kako izgledam drugima...
posle se mucim da srusim prepreke medju nama, ali tvrdoglavo celjade pamti ko slon, moze mesecima da emituje negativnu energiju... jebeno sam komplikovana, sem ako odmah ne resimo nastali problem, pre nego proradi mehanizam odbrane.
Originally posted by bas bleu
ja sam bio strasan kada sam ljut. and then it changed.
Originally posted by 2Q2Bstr8AJme, jedva procitah.
va� partner je u?inio ili rekao ne�to �to vam je (recimo) pogodilo sujetu ili vas prosto iznerviralo. reagujete tihim bojkotom ali dovoljno primetno da joj/mu stavite do znanja da ste revoltirani. �ta biste voleli da va� partner uradi? a �ta on/a ina?e radi? �ta vi radite u situacijama kada se uloge obrnu?
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!