Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by devokICA
Znaci nisi ni svestan.......ne da si ubo sa ovom bajkom:hail:
![]()
![]()
Originally posted by ZvezdasBGVolim njegovu direktnost izražavanja protkanu autoritativnim tonom, diplomatski na?in na skretanje pažnje, koliko god da tu ima agresivnosti u žargonu...
Ne mislim na ogovaranja i price bez osnova. Pustite traceve. Dokaze na sunce!![]()
Originally posted by DaliborkaDraga moja Daliborka, carice medju proro?icama, ja vas jako poštujem i cenim i javljam vam se da vas pitam za savet.Originally posted by ZvezdasBGPogadjam ja i predvidjam i bez solje.
I dalje je sve u fazonu rekla-kazala.
Ajde tetka Daliborka da gledas u solju!![]()
![]()
Tetka Daliborka je ekspert za ljudsku prirodu !
Tebe sam procitala odavno.
![]()
Originally posted by FireGoxJednu stvar da ti kaze tvoja tetka Daliborka:Originally posted by DaliborkaDraga moja Daliborka, carice medju proro?icama, ja vas jako poštujem i cenim i javljam vam se da vas pitam za savet.Originally posted by ZvezdasBGPogadjam ja i predvidjam i bez solje.
I dalje je sve u fazonu rekla-kazala.
Ajde tetka Daliborka da gledas u solju!![]()
![]()
Tetka Daliborka je ekspert za ljudsku prirodu !
Tebe sam procitala odavno.
![]()
Da li postoji mogu?nost da moj de?ko švrlja po netu?
Unapred zahvalan vaš gledalac...
![]()
Kao ona iscenirana pisma što ?itaju....![]()
Originally posted by DaliborkaTrebala si da kažeš po scenariju: Bludnice, vi ste zapravo krivi, onako fin de?ko, a vi okolo švrljate, sram vas bilo, odakle vam hrabrosti da pošaljete pismo...vi ste totalno posrnuli
Ne bih se upustala u procene takve vrste, mogu samo da kazem da ste obojica cvecke.
![]()
![]()
Originally posted by MaXayde!!tacno tako
Jer na kraju - sve ove teme oko prevare / ljubomore / svrljanja / flertovanja i svo nerviranje oko toga nije u osnovi zbog toga STA (nevaljalo) je neko uradio, vec u cinjenici da nas je SLAGAO, izdao poverenje koje smo pruzili. A ono je ipak mislim osnova za svaku lepu i uspesnu vezu. Ako se izgubi..... pa onda se i veza polako gubi zajedno sa tim.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!