Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Skituljko
Ja najvise volim kad me Booney zagrli, pa ga ja ceskam po glavi! :yay:
Korisnikov avatar
By marvuk
Ja volim da grlim i da ljubim i da mazim i sve obratno...

Ne mogu da se odluchim. Svakako dodir zsenskog tela...
Uh
Korisnikov avatar
By Vanilje_jenta
Pa ja sam sva tako minijaturna i ondak najvise volim kad mene neko zagrli s ledja.... ako se jos i sklupcam, bukvalno moze celu da me obuhvati.... mada nije da ne volim i ja da grlim kad je potrebno.... :)
Korisnikov avatar
By tramp
dugacki i vrlo zabavni off topik bombice, kittrie, Kuppera, zbunjene, kiss i jos mnogih .., je sada poslat Skyen na upravu u Off topike ... da bi dosli do teme kliknite ovde
By Bombina
boze tramp jesam li ja zabavna aaa :dancing:
Korisnikov avatar
By Draco
Ja nju.. :) ali da onako S.K.R.O.Z. podvucem ruku preko pa ispod nje :lol: koji opis.. :) Ili ako ona mene grli, onda da uzmem njenu shapu i da je stavim pod obraz i tako da pajam.. Ma, ja tako volim da pajam sa njom.. Heh.. :)

:setnja:

Volim te, maleni..
By Tea
Originally posted by Val
Volim da legnem "iza" nje i da je zagrlim. Ruka na "tibi"... :mljac: E da, volim i kad mi legne u narucje...prebaci nogu preko mene i zzzzzzz... :andjelak:
:beba:
E, ta u narucju mi je postala omiljena poza...sta cu kad imam najudobniju zenu na svetu :D :love:
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by sweet angel
Ja najvise volim kad me Booney zagrli, pa ga ja ceskam po glavi! :yay:
:mazi:

...i nikada nam nije hladno... :lol:
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Najvise mi godi kada me hugaju :D .......:hug:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Tea

:beba:
E, ta u narucju mi je postala omiljena poza...sta cu kad imam najudobniju zenu na svetu :D :love:
:zvezda:

:kiss: :mazi:
Korisnikov avatar
By Lunja
Koliko neznosti i romantike u ovoj temi... :up:
Kako god da smo zagrljeni, prija mi, UZIVAM. Samo da sam sto blize njegovoj kozi, da osecam njegov miris i toplinu....
By SUNNY B
pa nekako u isto vreme da se uzajamno grlimo , otprlike, da se nosevi lagano dodiruju ali opet da mi ne suzbija protok vazduha kroz disajne puteve. e sad, u skorije vreme sam postala nadzak baba pa mi smeta da se grlim dok spavam jer mi je, naopako, - vruce.... a trenutno imam tu privilegiju da grlim svoj pomocni jastuk koji se ne rita, ne prevrce, ne hrce i ne oktriva....
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene, otpozadi, :namig2: , ruka na tibi...ta poza se zove spooning:friends:
Korisnikov avatar
By zboO
cool....bash me zanima da li su sve devojke (zajedno sa mnom) koje su odgovorile da vishe vole da grle voljenu osobu sa ledja BUCHICE!!!??? :lol: :lol: missim sta reci?! :lol: :lol:

aktiva vlada!!! Ho Ho Ho

(idem da spavam, vreme je...ja i moj plishani lavicj, i ja njega otpozadi :D )

:meda:
By R&B_Freak
ja se vishe ne secam shta mi vishe prija :lol:

i'll get back to u on this
By жњ
Ja najvise volim kad se zbuni usvira pa ne zna sta joj radim :cuddle:
Korisnikov avatar
By Seaman
Mocniji mi je osjecaj kad partner mene zagrli.Osjecam se sigurno u tom zagrljaju.To je nesto sto mi nikada nece dosaditi.Nemam nista protiv toga ni da ja grlim, ali ovo prvo je meni ljepse.
Brdja to lijepo radi. :mazi:
By brdja
Originally posted by Seaman
Mocniji mi je osjecaj kad partner mene zagrli.Osjecam se sigurno u tom zagrljaju.To je nesto sto mi nikada nece dosaditi.Nemam nista protiv toga ni da ja grlim, ali ovo prvo je meni ljepse.
Brdja to lijepo radi. :mazi:

Brdja lepo radi mnoge stvari .. ovih dana odmara svoju levu ruku ... moram mnogo da kucam na kompjuteru a .. zaljubljenost me hrani i zadovoljava bolje od .... :dvaprsta:

a sto s espavanja tice .. ja volim velike krevete u kojima se dva tela lepo sloze :-) :potapsava: :potapsava: :komp:
Korisnikov avatar
By Aradija
ja vise volim da budem grljena
Onako nezno sa ledja...
I volim ljubljenje po vratu...mm
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by amnesia
to ti mislish da ja ne znam ;)

i molim vas prestanite da me blatiteee po forumu, pomislicje ljudi da sam pijandura!! ...c c c c c c ...
By жњ
Originally posted by zbunjena
to ti mislish da ja ne znam ;)

i molim vas prestanite da me blatiteee po forumu, pomislicje ljudi da sam pijandura!! ...c c c c c c ...

pa sta ima lose u tome "biti pijandura"?! Mojne me vredjash! Znash! :pivce:
Korisnikov avatar
By Kupper
Sto bih to voleo da vidim:)

Ontopic - sad bi mi najvise prijala amnesia, ali ona prava, selektivna.
Korisnikov avatar
By bambola
Posto volim da imam vazduha dok spavam,okrenem ledja u svakom slucaju,pa ako me zagrli-super,ako ne-i onda je dobro,pogotovo leti kad je vrucina,pa se preznojimo...Onda je bolje malkice se razdvojiti:vruce:
Inace nikako ne mogu da zaspim ako grlim nekog-neudobno mi je,treba mi prostora i kiseonika...
Korisnikov avatar
By someone
Originally posted by REI
Vishe mi pria da ja zagrlim, mada se ne bunim ni da mene grli. :)
Nemam pojma zashto mi vishe prija, isto kao shto mi vishe prija da neko sedi meni u krilu a ne obrnuto. :lol:
takodje :) meni je lepo kada ja grilim,ali i kada mene grle :meda:
Korisnikov avatar
By Zoe
Ja volim da budem grljena :beba: i jos + da me mazi po kosi, ledjima.......uhh.......a onda, kad mi se bas prispava, moram malo da se odmaknem, treba mi prostora :cuddle:
Korisnikov avatar
By BornEnchanter
Ja najvise volim da ga zagrlim s ledja i da ga uzjasem tako da ga svog pripijem uz mene. Volim i da se ja okrenem ledjima, pa da me on ceska dok ne zaspim
Korisnikov avatar
By mortisha
Pa zar nije lepsi trip da se menjate.
Ja obozavam da je zagrlim i stavim moju glavu u njenu kosu ..ali volim kad se ona okrene i to isto uradi meni..onda je to stvarno kvalitetno grljenje..ahhh
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!