Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by devokICA
Originally posted by Kittrie

i uostalom , nikad nisam kapila te veze iz prijateljstva ili drugarstva...
Mislim da te veze mogu ili da budu EXTRA ili totalan promasaj....e sad, ja tesko da bih rizikovala prijateljstvo da bi to ispitala...
ako je prijateljstvo pravo, prezivece :gatara:

trudim se da ne mesam novac i ljubav, prijateljstvo i novac, pa tako i sex i prijateljstvo, ali znam da treba ispitati granice odnosa, a da bi znao gde je granica moras malo 1/2proputovati1/2
spontanost iznad svega!

isto vazi i za prvi korak, spontano i opusteno... znam po sebi da najbolje prolaze ljudi puni samopouzdanja... ako neko sam ne veruje u svoje kvalitete, kako onda ja da ga dozivim kao vrednog ?
btw, tesko da ce mi se svideti neko na prvu loptu, tj neko koga prethodno nisam upoznala kao osobu, pa samim tim izuzetno retko dolazim u situacije 1/2prvog koraka1/2 vec sve nekako ide obostrano i spontano.
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Nekako se uvek vazduh izmedju nas dve "sekao nozem", znalo se kuda ta pricha vodi....obichno do moje nestrpljivosti kada jednostavno skochim i poljubim je ili je pre toga nabijem pod cebe :D
Korisnikov avatar
By radoznala
Izblamirah se kao majmun pre neki dan!!! Vise se ni sa kim ne gadjam pogledima! Ja i startovanje - end ov diskasn, topik klouzd
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Originally posted by radoznala
Izblamirah se kao majmun pre neki dan!!! Vise se ni sa kim ne gadjam pogledima! Ja i startovanje - end ov diskasn
Welcome to the club!

:slinavko:
Korisnikov avatar
By Zenica_boy
Ja bas i ne poznajem toliko ljudi da bi se stagod moglo startovati,uvijek kad ja nesto pocnem ispadne na kraju veeeeeeeeeeliko sranje.:hmm:
Korisnikov avatar
By Hys.
Mene treba :zacepi: :obesen: :zid: ...devokICA je smotanost dovela do potpuno novog stadijuma...do sada ne vidjenog :alikako:
Korisnikov avatar
By marvuk
Pa evo ovako.

Popijesh par pelinkovca i pochnesh da joj se outujesh o svojoj privrzsenosti njoj.

P.S. Samo pazi da ne popijesh previshe pa da ti se ne desi prilikom poljupca da ti se vrti sve zsivo
Korisnikov avatar
By radoznala
Originally posted by tinkerbell
Originally posted by radoznala
Izblamirah se kao majmun pre neki dan!!! Vise se ni sa kim ne gadjam pogledima! Ja i startovanje - end ov diskasn
Welcome to the club!

:slinavko:
Thanx! Sign me in, plz, plz!

Al' opet, guess who's back, back again... :lood: Samo sto je ovo bilo provereno pogodno po mene za startovati, pa se ne racuna.
Za ostale :prst2: a ima jedna, aaaaa! Bolje da se lomim nego da patim u pokusaju! End ov diskasn, part 2!:kosach:
Korisnikov avatar
By tinkerbell
Plasim se...

Mozda smo radoznala i ja jedna te ista osoba ....

Cudne stvari se desavaju ....

:uplasen:
Korisnikov avatar
By radoznala
I hear voices....
I see dead people....

:smeh:

I'm one and only :neto:
Korisnikov avatar
By Sandy Veverica
Originally posted by amnesia
don`t talk...

just do it!

talking is boring :P
..potpuno se slazem..poslednji put sam samo ukucala na svom mob.-u 06 .. i pruzila joj telephon..upalilo je dobila sam broj i ime ... i jos svasta :vestica:

eh sto meni tako neka ne pridje...odmah bih je uzela za zenu
:sweet:
Korisnikov avatar
By sanjin
prvi korak - ne usudim se nikada, niti budem ikada :nope:

pih....

:sunce:
Korisnikov avatar
By Tweety
zaista ne znam kako napraviti prvi korak... nikada nisam ni probao, jednostavno ne znam kako :njami: pticice su svakako plasljive zivotinjice...
By SUNNY B
pa dosadasnji broj mojih samoinicijativnih muvanja je u rangu plavusine inteligencije (nemojte mi zameriti plavuse, ovo je zbog narodnih masa - da bolje shvate). uvek sam bila smuvana. ali pre neki dan se situacija znatno izmenila.... naime, dusmani me mrtvu umornu odvukli u x pravo sa posla, i sve vreme sam sedela jer sam se prilikom stajanja lelujala i pojavila se jedna devojka, sela pored mene, a vec danima se nesto podjebavamo i bockamo, tj. vidno flertujemo, i ona gospoica sela pored mene, oplela neku pricu i ne staje. mlela je o dubini duse, poznavanju ljudske psihologije, modnim brendovima zakljucno sa odnosom komunizam/kapitalizam i sve to ukupno 45 min a za sve to vreme ja nisam ni rec uspela da progovorim nego sam samo klimala glavom pa sam ukapirala da cu zaspati na licu mesta ako nesto ne uradim u skorije vreme. i tako je u sred naucne analize o trgovini naftom u iraku privucem sebi i poljubim.....nije se bunila.... i tako.........:zvizdi:
By Dj-Girl
Originally posted by Neodoljiva
pa odkud znam meni kad se neko svidja ja kazem........od silne price umorile mi se usne.......jel mogu da ih odmorim na tvojima.....ili tak nesto glupo......uglavnom kada kazem tako nesto zvuci ka zajebancija.....e sada ako osoba kaze nesto ka recimo.......pa stvarno bi trebala odmorit......ja nastavljam sa..oces sada ili odma......i tu krece ljubljenje :)
hehe

i like your style :) :up: :up: :up:
Korisnikov avatar
By Seaman
Stisni zube, obuj ciciban cipele i NAPRIJED!! Go for it! ;)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Nanny Ogg
Znaci svi smo to doziveli-neko vam se svidi, izadjete, cini vam se da hemija "radi" ali opet, strah vas je (ili nije) da nacinite taj prvi korak, sa flerta u nesto konkretno- prvi poljubac, dodir...Kako se snalazite u takvim situacijama:cekam:
Ja sam poprilicno komunikativna, volim i da flertujem, ali kad dodje do toga, uvek se nadam da druga osoba nacini prvi korak, jel sam uzaaaasnooo nesigurna u takvoj situciji ("sta ako ja samo tripujem da joj se svidjam???). Tako da se uvek nadam da ona ima dovoljno hrabrosti:placko:
Isto

samo...

kada mi se neko BAS BAS BAS MNOGO svidja ja se tako osecam kao sto si opisala

kada mi se neko samo svidja, nemam nikakvih problema da pridjem
jer
u startu uvek postoji to

Ok, he is not that cute/sweet/handsome/intelligent/whatever
Korisnikov avatar
By scout_finch
ja sam sinonim za smotanost,u recniku se verovatno nalazi i moja slika pored te reci,jos sam pored toga i mnoooogo brbljiva,pricam neke nepovezane gluposti,tako da od muvanja nema nista,ali valjda je vidljivo da mi se neko svidja,obicno je to jako primetno,pa mi ta neka skrati muke :lol:
inace da ceka mene,nikad vajde ne bi bilo.
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Neodoljiva
pa odkud znam meni kad se neko svidja ja kazem........od silne price umorile mi se usne.......jel mogu da ih odmorim na tvojima.....
Pa ja bih se okrenuo i otisao na takvu glupost koliko god mi se neko svideo :lol:

On: Ja uglavnom imam frku da pridjem nekome koga ne poznajem i da mu zatrazim broj ili tako nesto (uradio svega 2 puta kada mi se neko baaas baaas svideo i naravno bio sam skroz smotan) a kada vidim da ima flerta onda mi nije frka da predjem u napad...Tj second base...

A imas i cake: malo se priblizis, sacekas trenutak tisine, nasmejes se koketno, trepnes i SCORE... :lol:
Korisnikov avatar
By Dirrty
Mislim da su neki rodjeni za to... dok neki nisu.

Ja svakako nisam, te se ni ne trudim da uchim te veshtine... mada ni nemam na kome.

Vezba vezba i samo vezba, naravno ako imas odredjene predispozicije.
A ocigledno ih imas kada umes i prva da pridjes i da pokrenes razgovor i flert.
Korisnikov avatar
By Hys.
Joj Renoir, crni, samo ides po forumu i vadis stare teme :maska: :giggle:

Bas mi trip kad videh temu, reko jbt pa ja nisam ovo postavila danas :wtf:

Ali da, i dalje sam istripovana za prvi korak :D

Razgovor, flert, sve moze al dalje.... :iskolacen:

A retko pridjem nekome na bum, uvek mora da me bar neko upozna sa osobom :blush:

:ccn:

Zbog toga su neke drugarice dobijale gazenje, gurkanje laktovima i sve ostalo kad zaborave da me upoznaju :D

Mada, kada sam u vezi, moj cilj i jeste samo flertovanje, tako da me ovaj problem ne muci sada :yay:
Korisnikov avatar
By Zonche!
Originally posted by Nanny Ogg
A retko pridjem nekome na bum, uvek mora da me bar neko upozna sa osobom :blush:

:ccn:

Zbog toga su neke drugarice dobijale gazenje, gurkanje laktovima i sve ostalo kad zaborave da me upoznaju :D
Same here :lol:

Mada nekad i budem jaaaako indiskretan pa naglas kazem "A neces da me upoznas sa prijateljem?" :giggle:
Korisnikov avatar
By Modesty
sasvim opušteno,samopouzdano,kroz šalu i smijeh,šarmantno idem ka cilju.
obožavam igru riječima i tako obično i zavodim;)
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, meni to dodje spontano.
Korisnikov avatar
By BellyButton
Prvi korak ne smem da napravim... nisam hrabar...
I ne samo to... Ispostavilo se da nisam bash talentovan da dam dobar signal nekom drugom da nachini prvi korak, tako da sam... hmm... veliki antitalenat za uspostavljanje odnosa sa ljudima... (njihovo odrzavanje mi je vec mnogo manji problem) :)
Korisnikov avatar
By foolish
Originally posted by Ivana
Znaci svi smo to doziveli-neko vam se svidi, izadjete, cini vam se da hemija "radi" ali opet, strah vas je (ili nije) da nacinite taj prvi korak, sa flerta u nesto konkretno- prvi poljubac, dodir...Kako se snalazite u takvim situacijama:cekam:
Ja sam poprilicno komunikativna, volim i da flertujem, ali kad dodje do toga, uvek se nadam da druga osoba nacini prvi korak, jel sam uzaaaasnooo nesigurna u takvoj situciji ("sta ako ja samo tripujem da joj se svidjam???). Tako da se uvek nadam da ona ima dovoljno hrabrosti:placko:
ako smo vec izasli i vidi se da tu ima nesto onda mi nije problem da napravim prvi korak. i to najcesce krene preko ruku, ili uhvatim za ruku ili pocnem da se igram sa prsticima
Korisnikov avatar
By greek_lover
Originally posted by Superstar!
Mada nekad i budem jaaaako indiskretan pa naglas kazem "A neces da me upoznas sa prijateljem?" :giggle:
Jao, ja ovo isto radim.
Mada ponekad imam maniju da prosipam pice po ljudima koji mi se dopadnu, saplicem se u njihovoj blizini ili vec saplicem njih :smeh: ... prosto dok dodjem do onog cuvenog: "Jel' ti dobro?" :pucaodsmeha:
Posle sve ide lakse :lol:
Korisnikov avatar
By Daliborka
Kako napraviti prvi korak ? Hmmmmm.... Ima mnogo, mnogo, rekla bih milion nacina za to.
Zavisi od situacije.
Evo konkretnog primera kako sam ja poslednji put prisla dami koja mi se svidjala ( Znaci, nacinila sam prvi korak ).
Bila slava u Subotici i ja bila pozvana na bal u mesnu zajednicu.
Tamo bila jedna krupna dama, stajala sama za sankom i niko da mi kaze ko je ona.
Onda sam se okurazila, prisla joj i rekla : " Dobro vece, ja sam Daliborka... A kako se Vi zovete ? "
I tako je pocelo... Bile smo zajedno jedno mesec dana.

( Zvala se Julijana, ako vas interesuje :blush: )
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!