Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by gothrose
Ako je ozenjen nije mrtav... :D
pa za mene ko i da jeste mrtva ako je udata ili ozenjena (mada je ovo isto skretanje sa teme jer je pitanje o ozenjenima)

udate ne da me ne zanimaju nego mi je odvratno kad krenu da se navaljuju i jos ponavljaju kako su str8 a ja ih izbacujem iz krila :barf: sto ne znaci da ih ne bi :fuck: ali to vec dodje kao neka vrsta perverzije - jos kad krenu sa zalosnim pricama kako im je u zivotu strasno, kako ih ta osoba sa kojom su maltretira, kako su nesretne, kako ... :rida: a sve dok im ne pada na pamet da tu osobu ostave i ustvari im sasvim odgovara situacaija ... :mad:
Korisnikov avatar
By ...
Originally posted by Simor
Originally posted by Ulix
Odgovorio mi je da sam moralno rigidan.
Jesi, zato si mi i drag. :love:

:hail:
Korisnikov avatar
By Oziris
Ne znam sto se svi vezu za taj "papir" kao konfirmaciju braka... Znaci, zene/muskarci koje/i imaju heteroseksualnu vezu a povremeni seks sa osobama istog pola se nazivaju biseks, a udate/ozenjeni koji to isto rade su nemoralni... Izgeda da je moral subjektivna stvar i da se kod nekih prilicno dvostruko shvata - jedna pravila za sebe, druga za ostale ljude.
Korisnikov avatar
By tramp
nisu nemoralni oni koji su otvoreni o tome sto rade Osi - stvar je u laganju osobe sa kojom je "zastalno" i zavlacenju one koja je za "privremeno"
Korisnikov avatar
By Rei
Svi ste zli. (sem Osiris :love: )
Korisnikov avatar
By tramp
naravno a neki su se i malo opekli pa sad duvaju i na hladno :evil:
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by tramp
nisu nemoralni oni koji su otvoreni o tome sto rade Osi - stvar je u laganju osobe sa kojom je "zastalno" i zavlacenju one koja je za "privremeno"
Mislila sam konkretno na ljude koji su se, da prostis, razjebali na sve strane a da njihov partner/ka - muz/zena ne zna...
U svakom slucaju, nekako mi se cini da se previse crno-belo gleda na vezu i na brak... Ne znam samo zasto se varanje u vezi manje osudjuje nego varanje u braku.
Korisnikov avatar
By tramp
pa ne znam mozda oni koji podrzavaju drugaciju poziciju mogu da objasne kako je to ok biti sa nekim godinama a lagati je/ga i kako je ok govoriti osobi sa kojom si da ces ostaviti zenu/muza zbog njih iako znas da neces ....
Korisnikov avatar
By weatherman
Oduvek su mi bili antipaticni likovi koji su ozenjeni...jednostavno,zasto se zenio ako vec ne moze da se skrasi kao "normalni" ljudi...mogu da razumem da neko vara zenu,ali da jedan porodican covek koji ima DETE i bavi se tim stvarima,dovodeci u rizik svoje dete i da to dete sazna za to...to mi je onako malo degutantno...nije fer ni prema zeni,ali prvenstveno ne prema detetu...:oklagija:
Korisnikov avatar
By Tot

Elem, prevara je prevara. Ako neko ima koncept otvorene veze (pricam o vezi 1 na 1, ne o drugim oblicima emotivnih veza), onda je potpuno ok da covek krstari okolo u potrazi za seksualnim partnerima i tu izraz "prevara" ne treba ni da koristimo. Ali ako partneri dogovore monogamnu vezu, onda prevara dobija na tezini i rec je o izdaji (principa, druge osobe i sl.). Mislim da je nevazno da li je to ucinjeno sa osobom istog ili suprotnog pola.
Potpuno se slažem sa tobom i nemam šta da dodam.
Korisnikov avatar
By Kupper
Originally posted by Tot

Elem, prevara je prevara. Ako neko ima koncept otvorene veze (pricam o vezi 1 na 1, ne o drugim oblicima emotivnih veza), onda je potpuno ok da covek krstari okolo u potrazi za seksualnim partnerima i tu izraz "prevara" ne treba ni da koristimo. Ali ako partneri dogovore monogamnu vezu, onda prevara dobija na tezini i rec je o izdaji (principa, druge osobe i sl.). Mislim da je nevazno da li je to ucinjeno sa osobom istog ili suprotnog pola.
Potpuno se slažem sa tobom i nemam šta da dodam.
Uh, ne. Ne verujem u pregovore i dogovore i koncepte. 1 na 1 je uvek 1 na 1. Ostalo je prevara. Pol uopste nije vazan.
Dakle, to sam ja (pokusavam da izbegnem moguci napad). Imao sam sasvim dovoljno veza (ovih, onih), pa i brak. Nikad nije bilo koncepta ili dogovora jer to onda prosto nije to.
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zibro
nije zanemarljiv broj pozenjenih ljudi , uzornih muzeva i oceva koji krstare gradom i traze nesto musko , uglavnom sam slusao price o tome a nazalost imao sam prilike i da vidim nesto slicno .
slicne osobe dozivljavam kao strasno prljave neiskrene i sebicne ljude koji povredjuju i iskoriscavaju sve oko sebe ...
zaista sam iznenadjen tako fantasticnom sposobnoscu glume i laganja
Kako vi reagujete na ovu pojavu ????
Ako mi se dopadne i zelim seks sa njim, savrseno me zabole pica sto je ozenjen i sto je uzoran muz i otac.
Necu s njim da pricam , niti da se zblizavam, vec cemo samo da se pojebemo i posle svako na svoju stranu.

Jedino mi je zao tih zena i te dece rodjene u braku u kojoj je muz biseksualac i cija se biseksualnost post festum otkriva.
Imamo i primere da je zena izbacila svog muza iz kuce, nakon sto je saznala da se on krisom odaje pederastiji.
Ja takve odlucne zene snazno podrzavam, jer svaki muskarac koji pre braka zataji drugu stranu svoje seksualne prirode, zasluzuje da ga zena istera iz kuce.
:mete:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp
pa ne znam mozda oni koji podrzavaju drugaciju poziciju mogu da objasne kako je to ok biti sa nekim godinama a lagati je/ga i kako je ok govoriti osobi sa kojom si da ces ostaviti zenu/muza zbog njih iako znas da neces ....
:roflmao: (Ovo se ja smejem samoj sebi zbog :zvezdice: )

Idi pitaj moju bivshu... :pegla:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by weatherman
Oduvek su mi bili antipaticni likovi koji su ozenjeni...jednostavno,zasto se zenio ako vec ne moze da se skrasi kao "normalni" ljudi...mogu da razumem da neko vara zenu,ali da jedan porodican covek koji ima DETE i bavi se tim stvarima,dovodeci u rizik svoje dete i da to dete sazna za to...to mi je onako malo degutantno...nije fer ni prema zeni,ali prvenstveno ne prema detetu... :oklagija:
Tako savrsen primer autohomofobije...
Korisnikov avatar
By dimitriades
ljudi, ?emu osude? valjda smo pederi.

mislio sam da moralne stege ne spre?avaju gejeve da uživaju u lepotama ?ulnog sveta. zamisli da nisi autovao na vreme i da si se oženio i sada bi malo akcije, a ve? imaš dvoje male dece...
By fencysmurf
jer Sreda zovem se, sto da se lazemo,
i sredom se, zar ne, jedino slazemo,
poljubi me, sunce brzo izlazi,
meni ovaj jedini dan sa tobom prolazi....

.... idealka ....
By vindskrin
Originally posted by dimitriades
ljudi, ?emu osude? valjda smo pederi.

mislio sam da moralne stege ne spre?avaju gejeve da uživaju u lepotama ?ulnog sveta. zamisli da nisi autovao na vreme i da si se oženio i sada bi malo akcije, a ve? imaš dvoje male dece...
za mene je ovo veoma lep odgovor, pravi!
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Da, da. Mi smo najgori na svetu i treba nas pobiti:vulkanac:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Franck Whitson

Pardon, TI si najgori na svetu! Ti samo obecavas da ces se razvesti, a evo vec godinama nista!

:P :P :P
Korisnikov avatar
By Franck Whitson
Originally posted by Njuskalo

Pardon, TI si najgori na svetu! Ti samo obecavas da ces se razvesti, a evo vec godinama nista!

Ostavi ti tvoju devojchicu, pa da se sparimo. :jezik:
Korisnikov avatar
By dimitriades
ne treba vas pobiti vec cuvati jer ste neodoljivi takvi kakvi jeste - ozenjeni.

mene jako pale ozenjeni tipovi (jos da su pasivci i maljavi, krupno...) zabranjeno je uvek sladje. samo kada pomislim da je spavao sa ribama (ili jos bolje ako ima dece) a da je u isto vreme pasivni gej.

kada budem bio sa takvim tipom, moje seksualne fantazije ce biti ostvarene.
Korisnikov avatar
By HARP
Retko,a možda nikada ne?e niko iza?i iz braka da bi bio u vezi sa nekim gay likom,ne zavaravajte se.To je samo sex avantura...ako to želite dobi?ete,ako želite nešto više onda se ne varajte...uostalom pitajte sebe da li želite tako nešto na prvo mesto....

Kao što re?e neko od vas ti oženjeni su široka tema,pa ne bih previše da iznosim...
Korisnikov avatar
By broX
a zasto da ne, pa kako bi mi znali kakav je sex sa ozenjenim tipom ako ni jedan ne bi varao zenu
budite malo liberalniji, ipak smo pederi, a i ne verujem da bi bilo ko od vas mogao sa nekim biti celog zivota a da ga ne prevari bar jednom, a tu onda nema razlike:cul:
Korisnikov avatar
By tramp
padne mi na pamet moja bivsa sefica koja je jednom pricala kako je bila razocarana kada joj je muz nakon 30 godina braka rekao da je gay i da je vara svih 30 godina i osecaj da je zivela 30 godina sa strancem
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Njuskalo

Ostavi ti tvoju devojchicu, pa da se sparimo. :jezik:
Kao prvo i prvo, ti se vec paris sa nekim drugim, a ja ne bih da se mesam.

Kao drugo, ne moram ja da ostavim devojcicu da bih se pario sa nekim sa strane.

Kao trece, ne pada mi na pamet da je ostavljam jer je za neke stvari neponovljiva.
Korisnikov avatar
By tramp
posalji je meni na godisnji :grouphug:
Korisnikov avatar
By Tweety
Takvi ljudi mi se gade, gade i gade!!!! :ninja: :ninja: :ninja:
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Zibro
...slicne osobe dozivljavam kao strasno prljave neiskrene i sebicne ljude koji povredjuju i iskoriscavaju sve oko sebe ...
zaista sam iznenadjen tako fantasticnom sposobnoscu glume i laganja
Kako vi reagujete na ovu pojavu ????
Reagujem sasvim normalno. Kada stupim u vezu sa ozenjenim likom, dozivljavam ga iskljucivo u fizickom smislu i uopste me ne zanima ni jedna dimenzija njegovog odnosa sa suprugom, koju navodno vara sa mnom.

Upravo sam sada u seks shemi sa jednim ozenjenim tipom i jasno sam mu dao do znanja da ne zelim da slusam bilo kakve ispovesti o njegovim porodicnim prilikama.
Taman posla.
Samo seks i "Vidimo se drugom prilikom. "

Nema tu u stvari nikakvog problema, kad trezvenije sagledate stvari.
Ako taj ozenjeni tip zadovolji svoju ( tajnu ) potrebu za muskim seksom, onda ce tako zadovoljniji kod kuce biti bolji suprug i otac zeni i detetu. Dobro njima, dobro njemu, dobro meni, svi zadovoljni i mirna Backa.
Stub drzave su pojedinci - Zadovoljni pojedinci - zadovoljna i drzava.
:yes:
Korisnikov avatar
By tramp
:wow: kako sam ja zimus bila ljutita :smeh:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!