Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By sleepingsun
pa ne znam jbt kad bolje razamislim nijedan dejt prvi sa devojkom...mozda zato jersu svi bili na slepo..nije mi uspeo.Cak sad skoro sa jednom klinkom koja mi je bila prelepa u klubu..kad sam je videla sutradan po danu neeeeeeeeee nekako mi se ne da da budem sa devojkom.I stvarno to sve ise uvidjam ui poslednje vreme.A sa tipovima svaki prvi dejt je upalio..valjdazato sto nema tih blind date-ova,zato sto ako liku vec dam broj i odem nakafu...u skoro svikm slucajevima mi se svideli i bilo je ok:jumphug:
Korisnikov avatar
By pthalo
Originally posted by Myself
Posle koliko prvih vidjenja sa nekim ste imali i drugo, trece itd., pa vezu, seks (ili obrnuto)?

Ili, malo drugacije, koliko ste "uspesni" na prvom dejtu?
100%. trudim se da se sećam da li sam ikad imala prvi dejt a ne drugi dejt sa istom osobom, i.....mislim da jednom, u jul 1996, kada sam imala 12 godine, popila sam milkshake sa nekim, i to mi je bilo kao dejt, i posle toga nije bilo drugi dejt sa njim jer smo bili na odmoru i imala sam samo nekoliko dana. :lol: ali osim toga, ako je bilo prvi dejt, bilo je i drugi dejt i treći dejt.
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Pa ako je to bio dejt, na tome i ostaje. :jazzva:

Nema tu sta da "upali", ja stvarno ne kapiram ljude koji ugovore dejt a onda pitaju tog nekog da li zelis da budes moj decko.

Meni je to :roflmao:
Korisnikov avatar
By baboonbaba
nemojte ljudi ako boga znate!!!

s kim se vi to dejtujete jbt? :kopa: oni TV chat oglasi? :mete:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
[offtopic]Ocekivao sam da ce shut nesto da napise.[/offtopic]

:lol:
Korisnikov avatar
By Madonna
Originally posted by LordOfSex

:radosnice:
Korisnikov avatar
By pthalo
Pa ako je to bio dejt, na tome i ostaje. :jazzva:
ako to je odnosilo na mene, ponavljam da sam imala samo 12 godine. :) Imala sam i dečka sa 10 godine. To je značilo da smo zajedno uradili domaći zadatak svaki dan, i ponekad sam ga držala za ruku. To je bila moja najduža veza, 16 meseci :lol:
Korisnikov avatar
By LordOfSex
Originally posted by shut

:radosnice:
Iwana dobar ti avatar.

:kiss:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Upalio je jedan, sa zadrškom od pola godine. :giggle:

U suštini, nisam baš ni imala klasične prve dejtove, da bih sad mogla da izvedem neki procenat uspešnosti.

Ali mi je jedan prvi dejt bio prosto fenomenalan.

Dogovorim se ja sa jednom devojkom da se nađemo tamo nekog dana naredne nedelje.
I kako imam solidnu memoriju, pojavim se u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu.
A ona - jok.
I tako, da ne gubim vreme, okrenem drugu devojku sa kojom sam u to vreme ćakulala, tu i tamo.
Nađemo se i na njen predlog odemo u jedan klub.
Igrom slučaja, tamo naletimo baš na moj "propali dejt" kako konobariše sve u šesnaes'.
Palo je izvinjenje, tako da sam provela simpatično veče sa obe. :)
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Dzelajza Rouz
Upalio je jedan, sa zadrškom od pola godine. :giggle:

U suštini, nisam baš ni imala klasične prve dejtove, da bih sad mogla da izvedem neki procenat uspešnosti.

Ali mi je jedan prvi dejt bio prosto fenomenalan.

Dogovorim se ja sa jednom devojkom da se nađemo tamo nekog dana naredne nedelje.
I kako imam solidnu memoriju, pojavim se u dogovoreno vreme na dogovorenom mestu.
A ona - jok.
I tako, da ne gubim vreme, okrenem drugu devojku sa kojom sam u to vreme ćakulala, tu i tamo.
Nađemo se i na njen predlog odemo u jedan klub.
Igrom slučaja, tamo naletimo baš na moj "propali dejt" kako konobariše sve u šesnaes'.
Palo je izvinjenje, tako da sam provela simpatično veče sa obe. :)
I do danas ti nije palo na pamet da su te vrbovale za tricu? :skorpija:

(Ili to ja samo dešifrujem skrivene poruke ovako prostački?)
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Hahaha.
Ma, niiiisuuu. :naivko:

Ne, u stvari, nisu se one baš međusobno ljubile žarko.
Tako mi se bar učinilo.
Korisnikov avatar
By baboonbaba
Originally posted by Dzelajza Rouz
Ne, u stvari, nisu se one baš međusobno ljubile žarko.
E ako se posle međusobnog pozdrava po imenu i prezimenu uz rečenicu: 'mislila sam da ćete da odete bez mene' nisu ljubile žarko, onda ništa. To je sve moja mašta kriva.
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Ali dobra ti mašta.

Moja zakržljala, pa se nisam šjetila da sama iniciram.
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by KiWi
pa sad ... ako je bitisanje u fiktivnoj vezi od tri meseca nešto što može da upadne pod "upalilo" onda svaki peti-šesti ... ali pravu smislenu vezu verovatno svaki 50ti ... ja taj pravi još čekam ...
Pa meni je za seks upalio svaki 2., a za vezu duzu od 3 meseca...(kurac, sta se sve vodi kao dejt?)... well, pa morala sam da poljubim bar 500 zabica.
By Kragi
Prvo da razjasnimo jednu stvar, pod date-om ne podrazumevam upoznavanje tj ne svako. Postoji mnogo razloga da upoznate nekoga ko na karju krajeva moze da ima i decka/devojku .... Vec sam da nekoj temi napisao da retko idem na dateove i da ih je bilo svega 3, ali svaki je bio uspesan :)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!