Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Njuskalo
Monogamija je brak. Brak je institucija ogranicavanja slobode i nametanja duznosti pojedincu. Nasilno-dobrovoljno uskracivanje slobode koje predstavlja uvod u patrijarhat. Patrijarhat je izvor homofobije.

Ne razumem koji penis lepi grupa gradjana koja je patrijarhalne norme vec odbacila sada bi da usvoji nazad neku od tih normi i upotrebije na sebi kao sto se radi sa monogamnim brakom.

Ilili, o Darvine, pomozi mi da razumem pedere!
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by spliff
:up:
Jel` ti to stopirash ?

:pas:
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by Njuskalo
Monogamija je brak. Brak je institucija ogranicavanja slobode i nametanja duznosti pojedincu. Nasilno-dobrovoljno uskracivanje slobode koje predstavlja uvod u patrijarhat. Patrijarhat je izvor homofobije.

Ne razumem koji penis lepi grupa gradjana koja je patrijarhalne norme vec odbacila sada bi da usvoji nazad neku od tih normi i upotrebije na sebi kao sto se radi sa monogamnim brakom.

Ilili, o Darvine, pomozi mi da razumem pedere!
Mislim da pederi nisu ludi za brakom kao brakom i da vishe pucaju na prava koja idu s tim stanjem...

No reci da je monogamija isto sto i brak odma diskredituje post. To je jednostavno, lupetanje.

Ostao si ziv, sad pusti druge da zive kako oni zele i ti zivi kako ti zelis.
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Nisam ni za kakvu vrstu pritisaka, tipa "osudjenosti" na jednog partnera i "vecnu vezu", ali naravno, ako mi u tom momentu ta osoba znaci mnogo vise od ostalih na emotivnom i seksualnom planu, podrazumeva se da tada za mene postoji samo jedna...
:love: :kissing: :mazi:
Korisnikov avatar
By waterlily
Pobornik monogamije? Smatram da je monogamija iskljucivo stvar odluke, pogotovo kada prodje faza zaljubljenosti i kada nam u erotske snove pocnu ulaziti i drugi ljudi sem naseg partnera. Dakle, ako mozes sebi da kazes "ne", monogaman si.

Mislim da je za tzv. porast razvrata delimicno krivo homofobicno drustvo koje gay populaciji ne dopusta da se zaista veze, u smislu da zakonski nisu regulisani brak ili usvajanje dece, niti je gay vanbracna veza zakonski priznata. Znam da to zvuci malo surovo, ali mislim da je neophodna prohodnost veze na neki "visi nivo" da bi ona trajala do kraja zivota.
By argentum_inf
Originally posted by waterlily
Pobornik monogamije? Smatram da je monogamija iskljucivo stvar odluke, pogotovo kada prodje faza zaljubljenosti i kada nam u erotske snove pocnu ulaziti i drugi ljudi sem naseg partnera. Dakle, ako mozes sebi da kazes "ne", monogaman si.

Mislim da je za tzv. porast razvrata delimicno krivo homofobicno drustvo koje gay populaciji ne dopusta da se zaista veze, u smislu da zakonski nisu regulisani brak ili usvajanje dece, niti je gay vanbracna veza zakonski priznata. Znam da to zvuci malo surovo, ali mislim da je neophodna prohodnost veze na neki "visi nivo" da bi ona trajala do kraja zivota.
svaka cast na iskrenosti..a sta podrazumeva taj visi nivo?potpis kod maticara,pijane goste na svadbi,a potom godinama ili dozivotno pranje,peglanje i p..
Ma perspektiva -samo takva..
sretna svadba (ili robija)vec kako se shvati.. (nemam smajlija za ovu priliku)
Zivelo svalerisanje!!!!Dole birokratija i potpisi! :avalon: :happysmoke:
Korisnikov avatar
By KiWi
Kada ti je samo on (ili ona) pred o?ima, ni ne razmišljaš o švaleraciji, monogamiji, poliandriji .. sve ti je to negde fino spakovano u malom mozgu i hvata prašinu ... tada ti je samo dovoljno da ga (je) gledaš ... došli smo rešenja... ako osetiš potrebu da se švaleraš, zašto bi bio vezan? ... ali ako pored nekog nemaš ni želju ni potrebu da se švaleraš ... ne?eš se švalerati :) ... sve se svodi na ljubav i njenu ja?inu
By argentum_inf
Originally posted by Kiwi
Kada ti je samo on (ili ona) pred o?ima, ni ne razmišljaš o švaleraciji, monogamiji, poliandriji .. sve ti je to negde fino spakovano u malom mozgu i hvata prašinu ... tada ti je samo dovoljno da ga (je) gledaš ... došli smo rešenja... ako osetiš potrebu da se švaleraš, zašto bi bio vezan? ... ali ako pored nekog nemaš ni želju ni potrebu da se švaleraš ... ne?eš se švalerati :) ... sve se svodi na ljubav i njenu ja?inu
u pravu si dragi,ali su me neki koji jedno pricaju,drugo misle,a trece rade,naucili da razmisljam drugacije..:jbg:
Korisnikov avatar
By bigirl
Zanimljiva tema. Monogamija - moj izbor.

E sad... Verna sam, ali ne smatram sebe vernom osobom. Zašto? ... ... ... Ne mogu da opišem. Recimo da volim da gledam, ali nikad ne bih ništa uradila, tj ne bih prevarila. Naravno, to se ne dešava stalno, ve? samo u nekim periodima (naj?eš?e je to u prole?e i u jesen)...
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by bigirl
Zanimljiva tema. Monogamija - moj izbor.

E sad... Verna sam, ali ne smatram sebe vernom osobom. Zašto? ... ... ... Ne mogu da opišem. Recimo da volim da gledam, ali nikad ne bih ništa uradila, tj ne bih prevarila. Naravno, to se ne dešava stalno, ve? samo u nekim periodima (naj?eš?e je to u prole?e i u jesen)...
:up:

Ne varam, ali gledam uokolo. Cak mogu i da flertujem, bez da imam neke namere s tom osobom.

Apetit "navucem", ali ipak jedem kuci...
Korisnikov avatar
By KiWi
Ne varam, ali gledam uokolo. Cak mogu i da flertujem, bez da imam neke namere s tom osobom.

[/quote]

:klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

Eto idealnog rešenja :)
Korisnikov avatar
By tramp
i jako neprijatnog po one koji se koriste za navlacenje
Korisnikov avatar
By EYA
navlakusha :smeh:

ja jutros bas dobro raspolozena, bas bi mi leglo jedno dobroo navlacenje :trampolina:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Val
Blesavo re?eno, ali tako nekako.
Originally posted by Val
Hm... Ja samo gledam, nema flerta. ?ak ne ostvarim nikakav kontakt sa tom osobom, osim tog pogleda koji ostane neprime?en od strane doti?ne osobe. Baš se trudim da me taj neko ne provali, pa posle da priðe, a ja da kažem "izvini, ali...".
Korisnikov avatar
By tramp
bigirl - to se vec zove postovanje ljudi oko sebe - jedno je nekog gledati a drugo je nekog zavlaciti i na kraju reci ups ne mogu imam devojku kojoj sam verna (mislim sta onda trosis moje vreme)
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Kiwi

Da li ste verni dok ste u vezi?

Cek da vidim drugu temu... (sta smo zakljucili?)...gde su granice vernosti, pa cem se vrnem.

:sladoled:
Korisnikov avatar
By KiWi
pre neki dan mi je jedan lik na chat ''pojasnio'' da je monogamija izmišljena kako bi žene sedele ku?i, ?uvale decu i ne kurvale se unaokolo, dok bi je muškarac na finjaka varao i to negirao ... i tip je uveren da je to jedini vid monogamne veze... jedan pati a drugi laže .. budalaštine :dropdead:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by tramp

:whatever:
Hmmmm...ajd' da pojasnim.
Ako dodje do flerta, devojka s kojom flertujem, od samog pocetka zna, ako sam u vezi. Dakle, ako obe "strane" tada ipak pristanu na neku "igricu", u cemu je problem?

@EYA: Nesto te nema na forumu? Nasla si nesto za navlacenje? :P
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by unic0rn
Prvo cu da dozvolim da primetim da se medj pederajem poligamija javlja pre svega kao odgovor na citiracu taj ogavni izraz "heteronormativnu monogamiju" te se ista fura kao kontriranje svemu sto je str8 i kao fazon i/ili neku ideologiju.
Sledeca kategorija ljudi su oni koji nedostatak emotivnog zivota nadoknadjuju preteranim hebavanjem iliti razvratom.
Tu su i oni koji su sexualno neizivljeni ili moraju sebi da dokazuju redovno kako nisu 'za staro gvozdje' i koji ne dobijaju sta im je potrebno od partnera te su chesto pomeshani s prvom kategorijom.
Na kraju su oni kojima je jednostavno to nachin zivota i u kome pronalaze sebe i tome prilagodjavaju sexualni i emocionalni zivot.

Zavidim iskljuchivo poslednjoj kategoriji, u kojoj je vrlo malo ljudi ma koliko ljudi negirali ili ziveli u lazi da nisu u jednog od prethodnih kategorija, i voleo bih da se ochistim i od minimalnog osecaja ljubomore, posesivnosti i egoizma.

Neka svako zivi i radi :fuck: kako njemu to odgovara i niti bih ikada nekoga kritikovao zbog ovakvog ili onakvog nachina zivota niti bih ijednom dao karakteristiku 'normalnog', etikete koju takodje prezirem.
Ali u potpunosti se slazem... :hyper:

Sto se mene licno tice....do sada sam bio veran dok sam bio u vezi....i stvarno mi je to bitno dok sam sa nekim....
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Val
Originally posted by tramp

:whatever:
Hmmmm...ajd' da pojasnim.
Ako dodje do flerta, devojka s kojom flertujem, od samog pocetka zna, ako sam u vezi. Dakle, ako obe "strane" tada ipak pristanu na neku "igricu", u cemu je problem?
problema nema, komentar je bio vezan za post u kome nije receno da su obe strane upoznate sa "veznom situacijom" a pogotovo ako druga strana zna da je iskljucivo iskoristena za flert i da to definitivno nigde ne ide (samo reci nekome da si u vezi ne znaci da taj flert ne ide nigde jer ima ljudi koji su u vezama pa se ne zadrzavaju na flertu) - problem, da ga tako nazovemo, nastaje kad neko nakon 3 sata flertovanja kaze e ja ne mogu dalje mada su svi znakovi u prethodna 3 sata govorili da to ide dalje ... a mozda to nekom i nije problem, meni bi bio, no poucena iskustvom sa "vezanim flertasicama" cim kazu da su u vezi pitam ih sta to njima znaci jer uglavnom ne volim da flertujem sa osobama sa kojima nema ama bas nikakve sanse za sex (koji da se razumemo ne mora da se desi jer ima raznih drugih elemenata u igri) ali ako je odgovor ne bez obzira na sve - necu da gubim vreme (ne duze od 15tak minuta) jer me isprazno flertovanje smara - no to je stvar ukusa a o ukusima se, jel te, ne vredi raspravljati :merlinka:
Korisnikov avatar
By Escobar
Sramotno je shto vecina ljudi homosexualizam poistovecuje sa promiskuitetnim ponashanjem, bludom i tako tim razvratima......:opatica:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!