- 15 Sep 2005, 01:21
dolazi vide u njujork pa da nam oboma bude lakse!!!!
Hahaha! Znam da u ovom sluxcaju ne mislis na mene, ali.... "you know it's true - I'm part of you."
Nego, ja verujem da veza na daljinu u nekom duhovnom smislu moze da postoji veoma lako, veoma jako i veoma intezivno. No, koliko god voleo nekog ko zivi jako daleko od mene, ne verujem da bih se ikad odrekao seksa. Mlad sam i neizivljen. Mozda je to i nezrelost. Ali, jebi ga - to je sto je.
Originally posted by waterlilyAu PICKU materinu!!!
Citala sam neke statistike u novinama koje rekose da je svaka sedma veza - veza na daljinu. Urgh! Ja sam pokusala da ostvarim takvo nesto, ali kada me je prosao prvi zanos novog, vreme je pocelo da naplacuje to sto sam pokusala da ga zaustavim.
Dakle, vredi li? Da li je neko imao kvalitetnu (ukoliko tu o kvalitetu mozemo govoriti) vezu na daljinu? Moze li se steci realna predstava o tome koliko jedno drugom odgovarate iz smese retkih vidjanja, bezbrojnih sms porukica, besmisleno dugih telefonskih razgovora i korespodencije putem neta?U mom slucaju ni materijalni momenat nije bio za zanemarivanje...
Posto ja nisam bila u stanju da se nosim sa svim tim, zanima me da li neko od vas jeste i u kolikoj meri ste (bili) zadovoljni/e takvim partnerskim odnosom?
Zahvaljujem.
dolazi vide u njujork pa da nam oboma bude lakse!!!!
Hahaha! Znam da u ovom sluxcaju ne mislis na mene, ali.... "you know it's true - I'm part of you."
Nego, ja verujem da veza na daljinu u nekom duhovnom smislu moze da postoji veoma lako, veoma jako i veoma intezivno. No, koliko god voleo nekog ko zivi jako daleko od mene, ne verujem da bih se ikad odrekao seksa. Mlad sam i neizivljen. Mozda je to i nezrelost. Ali, jebi ga - to je sto je.