Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By colorado
Originally posted by waterlily
Citala sam neke statistike u novinama koje rekose da je svaka sedma veza - veza na daljinu. Urgh! Ja sam pokusala da ostvarim takvo nesto, ali kada me je prosao prvi zanos novog, vreme je pocelo da naplacuje to sto sam pokusala da ga zaustavim.

Dakle, vredi li? Da li je neko imao kvalitetnu (ukoliko tu o kvalitetu mozemo govoriti) vezu na daljinu? Moze li se steci realna predstava o tome koliko jedno drugom odgovarate iz smese retkih vidjanja, bezbrojnih sms porukica, besmisleno dugih telefonskih razgovora i korespodencije putem neta? :puzzle: U mom slucaju ni materijalni momenat nije bio za zanemarivanje...

Posto ja nisam bila u stanju da se nosim sa svim tim, zanima me da li neko od vas jeste i u kolikoj meri ste (bili) zadovoljni/e takvim partnerskim odnosom?

Zahvaljujem.
Au PICKU materinu!!!
dolazi vide u njujork pa da nam oboma bude lakse!!!!
Hahaha! Znam da u ovom sluxcaju ne mislis na mene, ali.... "you know it's true - I'm part of you."

Nego, ja verujem da veza na daljinu u nekom duhovnom smislu moze da postoji veoma lako, veoma jako i veoma intezivno. No, koliko god voleo nekog ko zivi jako daleko od mene, ne verujem da bih se ikad odrekao seksa. Mlad sam i neizivljen. Mozda je to i nezrelost. Ali, jebi ga - to je sto je.
Korisnikov avatar
By tramp
:tumble:tu u igru udje poliamorija/poligamija/polisve - omiljeni hobi nasih sugradjana :kiss:
By nikita
[quote]Originally posted by Inner-Smile
[quote]Originally posted by nikita

Ukratko... tastatura jos nije pukla.
Meni se cinilo mnogo puta da cu JA puci... ali gorepomenuta persona s pogresne strane okeana se uvek nekako doseti da u pravom momentu pita: "kako si sreco?"

Kod mene strada monitor povremeno :) a najvolem voice kad nece da radi pa ponavljam kao papagaj :)

Monitor ne diram. Kamera me spreci. Ona mi se smeska odatle...
Dakle: izbegavati monitor - tuci tastaturu.
;)
Korisnikov avatar
By Delete
Pa veza na daljinu moze da funkcionise jako dobro, zavisi od partnera...recimo da sam "zrtva" jedne takve veze, koja je trajala skoro 3god. i osecala sam se cak i mnogo bolje nego u vezi sa nekim ko je na 5min. od moje kuce...dok je trajalo, a i kad je puklo sve to, nije puklo zbog daljine.
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by colorado
Originally posted by waterlily
Citala sam neke statistike u novinama koje rekose da je svaka sedma veza - veza na daljinu. Urgh! Ja sam pokusala da ostvarim takvo nesto, ali kada me je prosao prvi zanos novog, vreme je pocelo da naplacuje to sto sam pokusala da ga zaustavim.

Dakle, vredi li? Da li je neko imao kvalitetnu (ukoliko tu o kvalitetu mozemo govoriti) vezu na daljinu? Moze li se steci realna predstava o tome koliko jedno drugom odgovarate iz smese retkih vidjanja, bezbrojnih sms porukica, besmisleno dugih telefonskih razgovora i korespodencije putem neta? :puzzle: U mom slucaju ni materijalni momenat nije bio za zanemarivanje...

Posto ja nisam bila u stanju da se nosim sa svim tim, zanima me da li neko od vas jeste i u kolikoj meri ste (bili) zadovoljni/e takvim partnerskim odnosom?

Zahvaljujem.
Au PICKU materinu!!!
dolazi vide u njujork pa da nam oboma bude lakse!!!!
Hahaha! Znam da u ovom sluxcaju ne mislis na mene, ali.... "you know it's true - I'm part of you."

Nego, ja verujem da veza na daljinu u nekom duhovnom smislu moze da postoji veoma lako, veoma jako i veoma intezivno. No, koliko god voleo nekog ko zivi jako daleko od mene, ne verujem da bih se ikad odrekao seksa. Mlad sam i neizivljen. Mozda je to i nezrelost. Ali, jebi ga - to je sto je.
:love: I miss you LOADS :friends:
Korisnikov avatar
By Zibro
Ljudi sta vi sve smatrate za vezu !!!!! neko tamo cetovao sa nekim koga u zivotu nije video i to je veza ???? neki tamo se duzi vremenski period dopisivali sms-om i to je veza ???? PA KO JE OVDE LUD ???

ok .. sto se teme tice : veza mora da pocne na daljini manjoj od nekoliko cm. da bude jaka obostrano i da taj period daljine i razdvojenosti bude konacan i vremenski ogranicen ... dakle npr ja odlazim ali ti ces doci za npr 6 meseci ili cu se ja vratiti tad i tad ili tako nesto
Korisnikov avatar
By avalon
Daleko od o?iju, daleko od srca :lizalica:
Problem kod veza na daljinu (ako to uopšte možemo da nazovemo vezom) jeste idealizacija partnera.....što skoro uvek na kraju dovodi do razo?arenja.
Korisnikov avatar
By Super Mario
Originally posted by avalon
Problem kod veza na daljinu (ako to uopšte možemo da nazovemo vezom) jeste idealizacija partnera.....što skoro uvek na kraju dovodi do razo?arenja.
plus sto za to vreme propustish realne prilike da budes srecan u svom gradu :neznam:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Super Mario
plus sto za to vreme propustish realne prilike da budes srecan u svom gradu :neznam:

Pri?aj mi o tome....Dakle, godina je 1997. Ja u vezi 2 meseca, posle ?ega je moj momaj otišao u Nema?ku na 2 meseca. Za ta 2 meseca ni on, a ni ja nismo imali ništa sa strane. Ali kada se on vratio....ništa nije bilo kao pre...Odnos je postao nekako hladan...Raskinuli smo nekoliko dana kasnije posle njegovog dolaska :lizalica:
Korisnikov avatar
By tramp
vi hocete da ja upadnem u depresiju :rida:
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by tramp
vi hocete da ja upadnem u depresiju :rida:
Pa slušaj, tebi niko ne zabranjuje da sanjariš i da se nadaš....Nemoj samo posle da nam kukaš ovde :cigareta:
Korisnikov avatar
By Super Mario
Znas li kakvih sam se pricha naslushao,!? u vezi bili mesec dana, onda prvi ode za austriju na 6 meseci, a drugi ga cheka . I mnooogo se vole.

Ili tek one ljubavi da se vide jednom/ dva puta godisnje a zive na razlicitim kontinentima .
I sve bi to bilo fino da ima nade da se u dogledno vreme priblizhe jedan drugom. Ali ne.... lakshe je voleti nekog na dalljinu

:krava: :roflmao:

tako da, avalone,.... fino si prosao
Korisnikov avatar
By tramp
pa meni kako je zivot krenuo ovih godina taman imam vremena svakih 6 meseci za vezu :D
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by Super Mario
Znas li kakvih sam se pricha naslushao,!? u vezi bili mesec dana, onda prvi ode za austriju na 6 meseci, a drugi ga cheka . I mnooogo se vole.

Ili tek one ljubavi da se vide jednom/ dva puta godisnje a zive na razlicitim kontinentima .
I sve bi to bilo fino da ima nade da se u dogledno vreme priblizhe jedan drugom. Ali ne.... lakshe je voleti nekog na dalljinu

:krava: :roflmao:

tako da, avalone,.... fino si prosao

Šta bre fino.....Propalo mi leto, odbio sam tolike frajere (Bože, zvu?im kao Spark) i onda šta?.....raskinuo vezu.....Mislim, nije tu ništa fino, ali bar ima naravou?ernije "Ne veza na daljinu" :zvezda:
Korisnikov avatar
By tramp
kad si monovezista sve se u zivotu da iskomplikovati ako treba :P
Korisnikov avatar
By avalon
Ne mogu ja to na više koloseka....Smara bre kada sam u vezi. Ali kada nisam.... :lizalica:
Korisnikov avatar
By *deni*
S nestrpljenjem iscekujemo nastavak ispovesti iskusne zene - Avalinde....
Korisnikov avatar
By avalon
Originally posted by *deni*
S nestrpljenjem iscekujemo nastavak ispovesti iskusne zene - Avalinde....

Daco, odmori me malo :lizalica:
By Thomas
Originally posted by Zibro
Ljudi sta vi sve smatrate za vezu !!!!! neko tamo cetovao sa nekim koga u zivotu nije video i to je veza ???? neki tamo se duzi vremenski period dopisivali sms-om i to je veza ???? PA KO JE OVDE LUD ???

ok .. sto se teme tice : veza mora da pocne na daljini manjoj od nekoliko cm. da bude jaka obostrano i da taj period daljine i razdvojenosti bude konacan i vremenski ogranicen ... dakle npr ja odlazim ali ti ces doci za npr 6 meseci ili cu se ja vratiti tad i tad ili tako nesto
:up: :up: :up:

Originally posted by _Osiris_
Ja definitivno nisam osoba koja to moze!!! Tesko mi je pala i razdaljina BG-NS dok devojka i ja nismo pocele da zivimo zajedno... Sta cu, tak'a sam...

VEZA NA DALJINU??? :kakodane:

"Daleko od oka, daleko od srca."

Vidim, da pishete o svemu i svacemu, no mislim da bi trebali u startu postaviti razliku izmedju "veze na daljinu" i "trenutnim odsustvom partnera", ma koliko god dugo on bio odsutan...

Ovo drugo podrazumeva, da ste sa nekim vec (duze vreme, no nije uslov) u vezi i da vas parter "privremeno ostavlja" radi svoje karijere, to jest (najcesce) radi odlaska na studije ili posao u inostranstvo etc... u tom slucaju ne odustajete i pokushate potrpeti malo jer znate da tezite ka istome cilju, to jest da cete ponovo zaziveti zajedno, po mogucstvu u novoj domovini negde u inostranstvu... Nedostatak partnera se leci sa slikama istog i zajednickim obilaskom dobro snabdevenog sexshopa pre njegovog odlaska... a kad je jednom odsutan onda telefonom i tehnologijom 21. vijeka... sve to u nadi da ostaje vijeran samo vama i da ne shvrlja okolo... shto najverovatnije nece, jer se volite, i radujete se njegovim dolascima u otacbinu bar za vikend, nedelju dana...
Ako vam partner odlazi za uvijek i oboje ste svesni, da nikada vishe necete zivjeti zajedno, to jest da vi ostajete u NP Srbija... mislim da treba pokopati vezu, to jest da svako mora da pocne nov zivot... prijateljstvo nek ostane... mozda i po neka avantura, kad se ponovo sretnete (stariji nekih 5 godina...). Svestan da nije lako, da je teshko i bolno ali je ipak zdravo...

Citiram Filipovica:
"Mislio sam da lepota ne živi na ružnom mestu; bila je to jedna od fatalnih greshaka u mom životu"
pa kako god vi shvatili to ru?no mesto... bio to samo obican popishan klozet ispod Albanije ili bilo koji drugi... ili pak to bio Beograd ili Srbija uop?te...
Treba uzeti to ?to ti ?ivot nudi... ?ivot je lijep...

Nije dosta partnera samo cuti i citati njegove poruke i gledati njegove slike, treba ga i osetiti... bar jedanput na mijesec, dva, tri, cetri... zavisi od potrebe, a potreba postoji... ona je u nama...

A kaj se tice "veze na daljinu", pod tim pojmom podrazumevam... hm... neku avanturu... od koje pak neko ocekuje vezu... mozda i oba... ali je zbog tisucu i jednog razloga ona nemoguca... a glavni je taj, kaj ni slucajnu nisu u pitanju isti motivi, kao u onoj situaciji kad ti partner negde ode (za recimo malo du?e vrijeme)...

mislim, da to svi mi ovde dobro znamo ...

BTW, ja nisam stigao ni da se upoznam sa nekim deckom (ca foruma ;) )jer su toliki kilometri izmedju nas a kamoli, da razmishljam o nekoj vezi...
Korisnikov avatar
By tramp
sve to u nadi da ostaje vijeran samo vama i da ne shvrlja okolo...
interesantno je da svi automatski podrazumevaju da je "vernost" pozeljna stvar i da to svi zele ... mozda je "nevernost" kljuc uspeha u ovakvim situacijama? (pri cemu "nevernost" nije isto sto i neiskrenost)
By Thomas
Avantura na daljinu... može i moguce,
prijateljstvo na daljinu... može i to

Partner "trenutno" odsutan... da, sasvim moguce ako:
Originally posted by Kiwi
...ako su osobe razumne, umeju da se obuzdaju i znaju za šta se bore.

VEZA na daljinu- NE!!! ni slucajno!!!!! nije moguce, nema shanse!!!!!!!

treba uzivati to što ti život pruža!!!!
By Thomas
Originally posted by tramp
sve to u nadi da ostaje vijeran samo vama i da ne shvrlja okolo...
interesantno je da svi automatski podrazumevaju da je "vernost" pozeljna stvar i da to svi zele ... mozda je "nevernost" kljuc uspeha u ovakvim situacijama? (pri cemu "nevernost" nije isto sto i neiskrenost)

Da zaboravih iskrenost :zid:

..ta je najbitnija.

Vazno je da smo iskreni...
...treba znati i oprostiti... svi smo mi od krvi i mesa. ;)

...i svi smo mi isti kad lažemo. :icequeen:
Korisnikov avatar
By *deni*
Tomi, kako si sve ovo lijepo rekao...
:radosnice:
Korisnikov avatar
By zboO
:up: :up: :up: :up:

bravo Lepi, svaki ti se dao :lizalica: Idealizujemo sve i svakoga, sto definitivno na kraju ne vodi nichemu!!

(ps. MIMI sljaka sve u 16!!) ;)

:kiss:
By Thomas
@Deni:
"Hajde da ludujemo ove noci,
ajde zaljubi se u moje oci..."
Korisnikov avatar
By unic0rn
Tomi je iskljuchiv, a ovo ipak nije crno beli svet :)
Korisnikov avatar
By *deni*
Originally posted by Thomas
@Deni:
"Hajde da ludujemo ove noci,
ajde zaljubi se u moje oci..."
Eto, Tomi i ja uzgajamo uzajamne simpatije na daljinu.

Evo uzvratnih stihova za Tomija:

"Pracnuo se sarancic" :ribica:

Ide mostom devojcica, na njoj kratka haljinica
Ide mostom devojcica, na njoj kratka haljinica

Joj, sto nisam talasic, da se nadjem uz mostic
Joj, sto nisam talasic, da se nadjem uz mostic

Tece, tece recica, u njoj pliva ribica
Tala, tala talasic (pracnuo se sarancic, pracnuo se sarancic)

Gazi vodu devojcica, zadigla se haljinica
Gazi vodu devojcica, zadigla se haljinica

Joj, sto nisam vodica, gde joj gazi nozica
Joj, sto nisam vodica, gde joj gazi nozica

Kupala se devojcica, na obali haljinica
Kupala se devojcica, na obali haljinica

Joj, sto nisam sarancic, ili na dnu kamencic
Joj, sto nisam sarancic, ili na dnu kamencic

Korisnikov avatar
By m..
Ne radi, nope.

Probala jednom, nasukala se ko pijan kit na hrid sopstvene naivnosti. Drugi put, takoreci, nisam ni pokusavala.

Mozda bi funkcionisalo u paralelnom univerzumu u kome bi devojke bile potpuno iskrene samnom, medjutim nisu, ispostavilo se da brze bolje izvaraju (da li su takve, ili bi da me, u nekom sumanutom, iracionalnom strahu, preteknu, u to necu ni da ulazim)... Samo znam da mogu da cekam i godinu dana samo nju (dodjavola vec jesam), ali samo ako kaze magicne reci, ako se plasi, necu ni ja da se budalasam... I ne, nikad nisam trazila da mi bude potpuno verna, samo sam trazila da bude potpuno iskrena. Kad tamo medjutim...
Ispostavilo se da sex na daljinu funkcionise daleko bolje nego veza, makoliko sumanuto zvucalo.
By argentum_inf
Originally posted by m..
Ne radi, nope.

Probala jednom, nasukala se ko pijan kit na hrid sopstvene naivnosti. Drugi put, takoreci, nisam ni pokusavala.

Mozda bi funkcionisalo u paralelnom univerzumu u kome bi devojke bile potpuno iskrene samnom, medjutim nisu, ispostavilo se da brze bolje izvaraju (da li su takve, ili bi da me, u nekom sumanutom, iracionalnom strahu, preteknu, u to necu ni da ulazim)... Samo znam da mogu da cekam i godinu dana samo nju (dodjavola vec jesam), ali samo ako kaze magicne reci, ako se plasi, necu ni ja da se budalasam... I ne, nikad nisam trazila da mi bude potpuno verna, samo sam trazila da bude potpuno iskrena. Kad tamo medjutim...
Ispostavilo se da sex na daljinu funkcionise daleko bolje nego veza, makoliko sumanuto zvucalo.
:up: i ne slutis koliko si u pravu..
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!