Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by zbunjena
@ eya...ljudi vec misle ( pricaju) svashta :lol:
pa ?ek, kad ima šta da pri?aju, nek ba pri?aju, a i nije da nemaju, jel... nek svi znaju da me varaš...
Originally posted by zbunjena@ drzz ....tebi mogu reci isto shto i eyi :lol: :lol: :lol:
pa ?ek, kad ima šta da pri?aju, nek ba pri?aju, a i nije da nemaju, jel... a i koga briga ljubavi, bitno je da je nama tako ponekad, kad me ne varaš, lepo :love:
By argentum_inf
ne znam ni ja jos koga da otimam..naime,neodlucna sam..:evilkiss:
Korisnikov avatar
By zboO
:pickme: ...LooooooL...
Korisnikov avatar
By zboO
...but how, why....you don't even know me??

:psiholog:
Korisnikov avatar
By Gothrose
Why???
Zato shto je zabavno... :D

:lukavi:
Korisnikov avatar
By IriS
...but how, why....you don't even know me??

:psiholog:
pa ljubavi, ne izazivaj sudbinu...pousle treba ja da ti izigravam jopet :psiholog:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by kiss addict

... a i koga briga ljubavi, bitno je da je nama tako ponekad, kad me ne varaš, lepo :love:
:wow: ovo ce se jos pretvoriti u dobru filozofsku raspravu o ljumbavi :up:

:eya:
Korisnikov avatar
By gaylove
Od danas sebe proglasavam zabranjenim vocem prvog reda :smeh:
Korisnikov avatar
By Val
Slika

Eto, sta je tu sad zabranjeno i zasto? :rool:
By argentum_inf
htedoh reci,ima voca koje se jede i koje se je'e..ja vise volim ovo drugo..hm..postadoh seksuslni vockomanijak.. :wtf:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by argentum_inf
eh,Val..ima voca i voca..
Ima, ima...ali ni jedno nije zabranjeno. :) Samo ga treba voleti i pojesti. ;)
Korisnikov avatar
By EYA
ma jedite kex, bwee ! :bic:
By argentum_inf
aaaa,manijakalno sam nalozena na voce-i to ono zabranjeno..:evilgrin:
Korisnikov avatar
By zboO
ahhhh.....offtopici.....

evo sada JA, ali ozbiljno ovog puta :D :

ne postoji zabranjeno voce.....postoje dostupne i nedostupne osobe ( prichamo o osobama zar ne??)....ono sto je dostupno automatski je i manje zanimljivo.....ono sto je nedostupno...izaziva morbidnu zelju za osvajanjem i dokazivanjem....da ne kazem tera nas da lovimo k'o divlji psi....a kada ulovimo, plen automaski postaje Dostupan, i nimalo zanimljiv....(!).....ego je strashna stvar....a povredjen ego je josh strashnija stvar, pa smo tako u stanju da lovimo do iznemoglosti, rusheci sve pred sobom, i povredjujuci sve koji se nadju na tom putu,a onog momenta kada ulovite tzv pravu osobu, shvatite da ste ziveli u ego tripu, i da nije vredelo truda i cimanja!! I onda sve iz pocetka.....naidje nova skroooz zanimljiva osoba, koja je u vezi (aj nazovimo je ZABRANJENIM vocem), ili da kazem ne zainteresovana je kao i prethodna.....i ona automatski opet BUDI tu bolesnu zelju za osvajanjem.....i tako sve u krug...igre bez granica!!!! uhhhh....mnogo sam se ***** jel da?!!

:klopamlubenicu:
By Shoplifter
Originally posted by Goraan
Slika

kakav smilie. vov.
By argentum_inf
btw,izbegavam samo voce koje je prskano raznoraznim otrovima..sta cu,imam osetljiv stomak.. :smiling:
Korisnikov avatar
By IriS
ahhhh.....offtopici.....

evo sada JA, ali ozbiljno ovog puta :D :

ne postoji zabranjeno voce.....postoje dostupne i nedostupne osobe ( prichamo o osobama zar ne??)....ono sto je dostupno automatski je i manje zanimljivo.....ono sto je nedostupno...izaziva morbidnu zelju za osvajanjem i dokazivanjem....da ne kazem tera nas da lovimo k'o divlji psi....a kada ulovimo, plen automaski postaje Dostupan, i nimalo zanimljiv....(!).....ego je strashna stvar....a povredjen ego je josh strashnija stvar, pa smo tako u stanju da lovimo do iznemoglosti, rusheci sve pred sobom, i povredjujuci sve koji se nadju na tom putu,a onog momenta kada ulovite tzv pravu osobu, shvatite da ste ziveli u ego tripu, i da nije vredelo truda i cimanja!! I onda sve iz pocetka.....naidje nova skroooz zanimljiva osoba, koja je u vezi (aj nazovimo je ZABRANJENIM vocem), ili da kazem ne zainteresovana je kao i prethodna.....i ona automatski opet BUDI tu bolesnu zelju za osvajanjem.....i tako sve u krug...igre bez granica!!!! uhhhh....mnogo sam se ***** jel da?!!

:klopamlubenicu:
nisi se ****** samo si u ego tripu mali :no:
za?to neko ko postane dostupan po defaultu postaje nezanimljiv? ako je svrha tra?enja 1/2prave osobe1/2 zadovoljavanje ega, onda definitivno treba nau?iti kako da kontrolišeš svoj ego... život je velika škola, a na svima nama je da se potrudimo da nešto nau?imo u toj školi... neko ?e biti vukovac, neko ?e ponavljati razrede iznova i iznova, sve je stvar izbora uostalom...
pri?a?emo o ovome... jedva ?ekam ;)
Korisnikov avatar
By zboO
a neee......nisam JA u ego tripu....jock, jock...i nisam JA mali nego TI!!! :dancingfever:

kiss for ya :zbunjenaouvca: :P

da, i zar nisam u pravu kada kazem da je uvek zanimljivija osoba za kojom se juri......tj. osoba koja bezi....ne kazem da je ta osoba i "PRAVA" za vezu....samo je u DATOM momentu zanimljivija....a kada stignesh..... onda shvatish da je sve to bilo jedno gubljenje vremena....i da se uopste ne razlikuje od osobe koja je sve vreme bila tu na izvolteeeee.... :yes: :yes: :yes:

ps. ja sam skroooz jednostavna osoba, koja skrooooz iskomplikuje sve.... :D :hvala: :hvala:
Korisnikov avatar
By EYA
fora je u igri... i kad "ulovis" osobu koju zelis, ne treba je "ubiti", oboriti na zemlju, nogu prebaciti preko plena i slikati se u toj pozi za uspomenu ! ne ubijaj ono za cim zudish ! nauci da se igras... da se lovite svakodnevno, jurcate, sakrivate i nalazite, i sto cesce zajedno proslavljate svaku uspesno odigranu igricu (bez obzira ko je koga taj put ulovio, a ko kome dopustio da bude ulovljen)

:sunce:
Korisnikov avatar
By zboO
aha...znachi poenta cele priche je...UVEK NOSITI FOTO APARAT!!!!

:foto: :lol: :lol:
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
.... onda shvatish da je sve to bilo jedno gubljenje vremena....i da se uopste ne razlikuje od osobe koja je sve vreme bila tu na izvolteeeee....
Ako hoces da gubis vreme, onda je to tvoj izbor.
Ako hoces nesto da naucis i razvijas se, onda i iz najbanalnije situacije mozes da naucis mnogo.
Svi se mi razlikujemo, svi smo mi u sustini "svet za sebe" i kod druge osobe nas cesto privlaci ono nesto cemu smo sami uskraceni, neki nedostajuci kvalitet na kome treba da "radimo".
Zato su igre vazne, ali i u igrama treba da sacuvamo ono sto nam je najpre zajednicko - ostati covek.
I u igranju imamo izbor - da se igramo destruktivno ili konstruktivno. To ne govori mnogo o igri koliko o nama samima.
Neko rece " Onome kome su reci igracke ceo zivot je detinjstvo."

:opacupa:
By argentum_inf
:smiling: hm..prljave igrice sa zabranjenim vocem..otimacina,kradja..think,think..
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
fora je u igri... i kad "ulovis" osobu koju zelis, ne treba je "ubiti", oboriti na zemlju, nogu prebaciti preko plena i slikati se u toj pozi za uspomenu ! ne ubijaj ono za cim zudish ! nauci da se igras... da se lovite svakodnevno, jurcate, sakrivate i nalazite, i sto cesce zajedno proslavljate svaku uspesno odigranu igricu (bez obzira ko je koga taj put ulovio, a ko kome dopustio da bude ulovljen)

:sunce:
:up:

@zbunjena: Ne postoje "nedodirljive". To se samo tvoja iluzija... ;)
Korisnikov avatar
By zboO
mozda ja zivim u iluziji ( tj. zivela sam....proshlo vreme)!!

ma , never mind....vazno je da ja od sada svuda nosim foto-aparat...mis'im nikad se ne zna, zar ne?? :lol: :smeh:
Korisnikov avatar
By EYA
obrnula si teze, ostavi foto apatar kuci i pocni da uzivas u svakom trenutku, a ne da juris neke buduce da bi ih uslikala iil trosis sadasnje trenutke na gledanje starih slika :yes:
Korisnikov avatar
By IriS
e nek si joj rekla, ne shvata sadašnjost, nikako, beži konstantno... ali, avaj... sti?i ?e je neko :lukavi:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!