Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
Kako sam zalutala na ovu temu ne znam,ali ajde da odgovorim.MA ljubav je to sto jeste,i kao ste rekoste uzaludno je i pisati i pricati o njoj,moze se samo doziveti.
Korisnikov avatar
By Katjusska
@Swan: Cool, a zasto se onda 4X spominje u tvom potpisu? ;)
By Swanheart
Tesko pitanje na koje trenutno nemam odgovor.Mozda cu se sutra setiti. :smilegrin:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Katjusska
@Swan: Cool, a zasto se onda 4X spominje u tvom potpisu? ;)
Wow, Ljubav je dobila svog glasnogovornika :klap:

:up:
Korisnikov avatar
By Katjusska
Govori tiho & nosi ljubav adentro ;)

Come rain or come shine...

:kisa: ili :sunce:
By Swanheart
Kad sam vec "zalutala" na ovu temu moram citirati Ducica:"...ljubav je najveca utopija,u ljubavi se oseca vise nego sto treba,pati vise nego sto se misli,sanja vise nego sto se zivi i kaze ono u sta ni mi sami ne verujemo.U ljubavi nema niceg razumnog.Ljubav je jedno dusevno stanje bez ravnoteze i bez razbiranja."
Korisnikov avatar
By Moa
Originally posted by Swanheart
Kad sam vec "zalutala" na ovu temu moram citirati Ducica:"...ljubav je najveca utopija,u ljubavi se oseca vise nego sto treba,pati vise nego sto se misli,sanja vise nego sto se zivi i kaze ono u sta ni mi sami ne verujemo.U ljubavi nema niceg razumnog.Ljubav je jedno dusevno stanje bez ravnoteze i bez razbiranja."
:hail:
I da dodam samo da je ljubav jedna precenjena stvar,istim tim zarom i pokretacku energiju moze dati i neka druga stvar ili osecanje prema necemu.
By Swanheart
Ljubavlju nazivamo svaku moc,svaku sposobnost da saosecamo,kao i superiornost da se osmehujemo u patnji.
Korisnikov avatar
By Moa
Slazem se,samo sto ja ne mogu da se osmehujem u patnji,ljubav mi ne daje toliku snagu.Moram da sacekam da patnja prodje da bih mogla da dodjem do ljubavi.A sta mislis i vi ostali koliko ljubav zavisi od trenutnog raspolozenja.Recimo,ja sam jutros u 8 bila prepuna ljubavi,u nekom cudnom poletu kao da lebdim,dok vec u 10 sati sam bila nervozna zbog ljubavi,a sada je mrzim :zvezdice:
By Swanheart
U patnji se najvise osmehujem,valjda da bih zavarala sebe pa posle i druge.Kod mene ne zavisi mnogo od trenutnog raspolozenja,jednostavno ne razmisljam mnogo o ljubavi,jer me svako novo razmisljanje dovodi do 100 novih pitanja na koja nemam odgovor.
P.S.
Ovo pise neko ko nikad nije bio zaljubljen.
Korisnikov avatar
By Moa
A ja sam vidis bila zaljubljena ludo,mozda sam i sada ne znam bas skrouz da li jesam ili nisam,a pokusavam da se otarasim ljubavi.Ljubav me cini slabom,postanem sva raspilavljena,zaboga na granici romantike sam kad sam zaljubljena.Fuj.A koja su to pitanja koja postavljas sebi?Ja sad mogu da se setim samo jednog koje postavljam sebi uvek,a to je koliko ce ovo trajati.:rool:
Korisnikov avatar
By Katjusska
Originally posted by Dušica
Originally posted by Swanheart
:hail:
I da dodam samo da je ljubav jedna precenjena stvar,istim tim zarom i pokretacku energiju moze dati i neka druga stvar ili osecanje prema necemu.
With all due respect, ali to mi vise lici na anamnezu one poznate bolesti... Kako ono bese? Ah, da: zaljubljenost :pinknaocari:

Sva ta neuravnotezenost i nerazbiranje dolaze od ljubomore, posesivnosti, sujete i ostalih zelenookih cudovista emotivne zoologije ;)
By argentum_inf
uzaludno pisati,pricati..a bome i doziveti..
to je jace od mene..:down:
Korisnikov avatar
By waterlily
Originally posted by argentum_inf
uzaludno pisati,pricati..a bome i doziveti..
to je jace od mene.. :down:

Zaista?
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by Moa
Ja sad mogu da se setim samo jednog koje postavljam sebi uvek,a to je koliko ce ovo trajati.:rool:
a joj, ja kad sebi postavim to pitanje, skontam da je kraj..
Korisnikov avatar
By EYA
svaki je pocetak zapravo pocetak kraja :filozof:
Korisnikov avatar
By Skyen
nemo' da mi krades profesiju, zna se ko je ovde dezurni filozof :skorpija:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Skyen
nemo' da mi krades profesiju, zna se ko je ovde dezurni filozof :skorpija:
da draga, dezurni si ti... a glavni sam ja :D
i skorpija sam ja, a ti sebi nadji rak smajlija :P
Korisnikov avatar
By Skyen
ma gla'(d)na si ti :curka:
evo ti curetine, rakovi nisu dobri za holesterol
Korisnikov avatar
By EYA
jouj cuuupej :bouncy:

gadna cam jauko :skorpija: , a jel mouze ouvcetina ? :eya: :eya:
Korisnikov avatar
By Skyen
ma ljubav je samo offtopic
uvek omasi pravi kontekst
Korisnikov avatar
By Skyen
Originally posted by EYA
jouj cuuupej :bouncy:

gadna cam jauko :skorpija: , a jel mouze ouvcetina ? :eya: :eya:
samoposluzi se :P
Korisnikov avatar
By EYA
van konteksta price, znauci u prevodu jous maulo da offtopicarim, tj ljubavishem se, samo da izjavim sledece :

ti: prijatno :oklagija:
ja: hvala, zeuno. :njami:
Korisnikov avatar
By Skyen
i vuk sit i ovde bleje na borju :klap:
Korisnikov avatar
By EYA
nasa znanja i iskustvo su samo blede senke istine.
kao da svi zivimo u nekim svojim bajkama, mehurovima sapunice koji lebde po ovom svetu i ponekad se sretnu, dodirnu opnama.
bajku moze stvarno razumeti samo onaj ko je zivi, onaj koji se nalazi u njenom mehuru.
poneko nazre tudju bajku, ili i sam zivi neku slicnu.
ljudi se priblize jedni drugima, dodirnu se tanke opne.
katkada se, na trenutak, spoje.
to je divan osecaj.
svi ostali su iz druge price.
lebde pored nas i gledamo se kroz providne zidove nasih mehura.
Korisnikov avatar
By Katjusska
prica o ljubavi obicno udavi :stop: a jos lakse je udaviti se u moru osecanja :stop: stanite malo vetrovi emocija, nek' utihne urlik gladi, zgasnite vatre :uzvik: kako izvuci visoki C, primal scream, kad ti je grlo vec sprzeno od cigara i kordijake, koji ce u trenutku razbiti u paramparcad sva kriva ogledala u zatvorskoj celiji, tako da kristalna prasina ne iscepa dushu :pitanje: samo trenutak tishine :full stop:
By ~ Le Saint X ~
ljubav se oseca...
a ta osecanaj ljubavi se mogu izraziti recima

u pisanoj ili oralnoj formi
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Renoir
ljubav se oseca...
a ta osecanaj ljubavi se mogu izraziti recima

u pisanoj ili oralnoj formi
E najzad da si i ti povadio neku temu a da nije od golicljivih...

Josh chudnije, slazhem se sa tobom... Ima smisla nekom nekad reci da je voljen, jer u suprotnom mozhe da te shvati kao sasvim hladnog i nepristupachnog ali u tome ne treba preterivati... Ja volim da shaljem lyrice osobi do koje mi je stalo jer me ponekad neki text obori s nogu koliko dobro ume da opishe ono shto trenutno osecam...

Da ponovim, ne treba preterivati, jer shto vishe prichash(ili pishesh), sve manje delujesh, a ljubav se ipak dokazuje delom a ne rechima...:setnja:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!