Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by LoniMoja "teorija" je da bi broj trebalo da bude priblizan ali da taj broj koji "fali" ostaje u strejt populaciji. Radi se o tome da su muskarci pod mnogo vecim pritiskom da budu macho a macho prema tom vidjenju ne moze imati veze/odnose i sa muskarcima. Tako muskarac sam kod sebe prvo to potiskuje. Ili cak nije svestan. Citala sam na forumu vise odgovora biseksualaca da tamo do neke godine nisu to ni znali, da su saznali spletom okolnosti, a da nije njih bilo mogli su i ceo zivot provesti kao strejt. Ja kad god to procitam pomislim koliko li ima muskaraca koje nije "zadesio" splet okolnosti? Znam za vise slucajeva da je muskarac spoznao da ga i muskarci privlace u tridesetima a vec je ozenjen i sa decom i onda je u strahu da ce zenu i decu izgubiti. A i mislim da prosecna strejt zena teze moze da prihvati biseksualnost partnera nego sto je to slucaj sa prosecnim strejt muskarcem i njegovom biseksualnom partnerkom. On mozda to bas nece sasvim shvatati ali je verovatno nece ostaviti, nece mu to biti prepreka za ostvarenje porodice i dece, a sve to je verovatnije kad je prosecna strejt zena u pitanju.
Ali ovo ne va?i kod ?ena, naravno.
Kod njih, primetio sam da ima mnogo vi?e biseksualki i to zaista iskrenih biseksualki, nego kod mu?karaca.
Zaista poznajem devojke koje u?ivaji i sa mu?karcima i sa ?enama, a takvih mu?karaca je veoma malo.
...
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!