Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By EYA
sta tu nije jasno ?

ja znam i one koji kad se napiju pojebu ribu, a inace imaju decka...
Korisnikov avatar
By vanillapuff
Gledala sam pre 2 veceri na "Discovery"-ju emisiju koja je bila naslovljena kao "Sex sense - The Bi-way" i tu su naucnici raznoraznim testovima i ispitivanjima pokazali da "bi kategorija" ljudi ipak postoji, ali da jos uvek nije dovoljno proniknuto u "mehanizam njihove seksualnosti"... Tako rekose...
Ne znam da li vam se ovo naucno resenje dopada, ja sam gay devojcica, pa me ne pogadja toliko ova dilema... Ali ako se nekome dopada "Bi-way", kako ga nazvase, punim parom u nove pobede....
:zastava:
Korisnikov avatar
By Val
:dancing: Ima li nas il´nas nema?
Korisnikov avatar
By *_Eskarina Gejl_*
:prst2: dosadilo mi je vec to "biseksualnost ne postoji", pa onda ja ne postojim,sta? :smiling:
Bisexualnost itekako postoji,pobogu, ne zaljubljujete se valjda samo u pol,zaljubljujete se u personu,imala ona kurac ili picku,mislim da je vazno!
Ok,ako si gay,i ako te privlace samo muskarci ok,ako si lezz,i ako te nikako ne privlace muskarci,opet ok,super sve je to normalno, i sve to kapiram,ali da bisex ne postoji??
To mi nikako nije jasno?! :rotflmao:
Imala sam i devojku i decka, bila sam zaljubljena i u devojke i u tipove, volela sam devojku doduse samo jednu(ipak ne mozes voleti svakog),ali ona je svetski zasluzila moje srce.
Zasto bih se sad tu nesto "opredeljivala" za ovo ili ono??
Jednostavno sam BISEKSUALKA ,face it!!!:cekam:
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
Zar ova tema nije bila vec nekoliko puta?

Ja sam 100% lez, ali ako neko kaze da je bisex i lepo mu je, lepo je i meni... Isto onako kako ne bih volela da meni neko osporava seksualno opredeljenje, necu ni ja drugima.
Korisnikov avatar
By Val
Kravice pobogu, pa ovo jeste stara tema, samo je nocjas iskopah, iz dosade. :D
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Loni
Ali ovo ne va?i kod ?ena, naravno.
Kod njih, primetio sam da ima mnogo vi?e biseksualki i to zaista iskrenih biseksualki, nego kod mu?karaca.
Zaista poznajem devojke koje u?ivaji i sa mu?karcima i sa ?enama, a takvih mu?karaca je veoma malo.

...
Moja "teorija" je da bi broj trebalo da bude priblizan ali da taj broj koji "fali" ostaje u strejt populaciji. Radi se o tome da su muskarci pod mnogo vecim pritiskom da budu macho a macho prema tom vidjenju ne moze imati veze/odnose i sa muskarcima. Tako muskarac sam kod sebe prvo to potiskuje. Ili cak nije svestan. Citala sam na forumu vise odgovora biseksualaca da tamo do neke godine nisu to ni znali, da su saznali spletom okolnosti, a da nije njih bilo mogli su i ceo zivot provesti kao strejt. Ja kad god to procitam pomislim koliko li ima muskaraca koje nije "zadesio" splet okolnosti? Znam za vise slucajeva da je muskarac spoznao da ga i muskarci privlace u tridesetima a vec je ozenjen i sa decom i onda je u strahu da ce zenu i decu izgubiti. A i mislim da prosecna strejt zena teze moze da prihvati biseksualnost partnera nego sto je to slucaj sa prosecnim strejt muskarcem i njegovom biseksualnom partnerkom. On mozda to bas nece sasvim shvatati ali je verovatno nece ostaviti, nece mu to biti prepreka za ostvarenje porodice i dece, a sve to je verovatnije kad je prosecna strejt zena u pitanju.

Mada ima i svetlih primera, znam za jedan brak biseksualca i strejt zene koji imaju i dete a brak super funkcionise iako je slobodan (i sa njene i njegove strane naravno) i atipican. Da smo mi slobodnija sredina onda bi bili i ljudi iskreniji, pa bi i brakova sa takvim funkcionisanjem bilo vise. Takodje bi biseksualci mogli da dolaze na forum i na gay mesta sto ne mogu ako su biseksualci tajno. A onda bi mozda postojao i biseksualni forum, biseksualna mesta sto bi imalo za posledicu da ljudi vise razmisljaju u tom pravcu i brze se outuju sebi i drugima. I sa brojnoscu bili bi vidljiviji pa se ne bi postavljalo pitanje da li postoje... ;)

Uh odlutah u neku bajku... :smeh: Ali optimizam je (valjda) dobar :leviathan:
Korisnikov avatar
By *STATUS*
BISEKSUALCI POSTOJE

dakle, ovo je moja teorija o svemu...

postoje gay ljudi
postoje strejt ljudi...

ajde da analiziramo jedinku...

postoji MUSKARAC koji ima odnos sa ZENOM
postoji MUSKARAC koji ima odnos sa MUSKARCEM

postoji muskarac koji moze i jedno i drugo ?

ne mozemo reci da gejevi mogu sa zenama, jer su onda biseksualno opredeljeni, niti mozemo reci da STREJTERI mogu sa gejevima, jer su onda isto tako biseksualno opredeljeni...

stvar je vrlo jasna....

a to sto neki sebi nemaju hrabrosti da priznaju ko su i sta su... je nesto drugo....

ne mozes tipa koji krese i tipa i ribu da nazoves pederom, jer on to nije... krese ribe, a to ga cini drugacijim od gej muskarca... a ne mozes ga smatrati ni strejterom, jer je probao i uziva u muskom telu.....

kratko i jasno :)
Korisnikov avatar
By Val
Da, ali vecjina biseksualaca necje "priznati" da ponekad kresne i neku ribu. A onaj koji to kazhe, pa ipak tvrdi da je peder... :lood: Takodje poznajem devojke koje se itekako kreshu sa likovima, potajno...imaju devojku kucji i glavu bi ti otkinule da im kazhesh da su Bi! :nerd:

Evo moj lichni primer. U zhivotu se ne kresnuh sa mushkarcem, ali bih htela. Samo, josh ni jedan me nije zaintrigirao za takvu "igru", jer imam jasnu sliku njega u svojoj komplikovanoj glavi. Shta sam ja? :smeh:
Korisnikov avatar
By Modesty
Postoje,narvno da postoje...evo moja prija val je baš ovih dana spoznala da je biseksualna.
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Val, aj se zveknemo ti i ja i da postanemo biseksualci : )
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by *STATUS*
Val, aj se zveknemo ti i ja i da postanemo biseksualci : )

Samo ako si bottom! :lukavi:
Korisnikov avatar
By Val
Vala, sa mnom iskljuchivo bottox! Mislim...bottom!
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by Mystica_lady
dosadilo mi je vec to "biseksualnost ne postoji", pa onda ja ne postojim,sta?
:lol:
:up:
ovo na majicu, ili na bedz, odma!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!