- 08 Avg 2005, 04:39
Zabranjuju mi da pisem na ovom mestu u ovoj rubrici i ispada da svako ko uredjuje Forum, ma bilo koju rubriku, zna bolje i od mene sta znaci voleti, sta znaci moci voleti, sta znaci znati sta znaci spoznati Ljubav. Obavestise me preko u2u poruka, mnogobrojni moderatori...Otvaraju mi poruke, citaju sta mi ko pise, kradu PRIVATNA saopstenja...i onda posle ja sam kriv i ja dobijam opomene...
a ne smem ni rec o ljubavi da izustim...jer sam Neobavesten da to nije za mene, da takva CAST, ljubav, i ja nismo u dodiru...obavesten sam da sam OVDE postavio teme koje nemaju veze s ljubavlju...sa sexom, sa tim silno vaznim stvarima koje Uzvisuju svaciji duh, nadasve prosvetljuju duh moderatora ovog Foruma do te mere da ONI bolje znaju da li ili ne, ja znam da osecam LJUBAV, da znam da je opsiem da znam da je darujem da znam da je ODSVIRAM, da znam da Produciram, i da na kraju znam da udostojim Coveka Postovanjem, kakvo ocigledno niste u stanju da razumete a kamoli ga prepoznate.
Nisam NIKOG Uvredio a jos manje ponizio. Nikad se nisam usudio da se Petljam u tudja osecanja, a vidim ovde ne prestajete da se mesate u moja pa mi cak i teme nazivate KAKO vama dune... OTKUD VAM TAKVO PRAVO?
Da necete i devojku da mi nazovete nekim VAMA PRAVILNIJIM Imenom? Da necete da mi zabranite nekim slucajem da imam i deck au isto vreme? Da one OPOMENE mozda ne znace da MORAM da RAZMISLIM da li sam NORMALAN ako MOGU
a mogu
da volim odjednom i vise od 50 ljudi na jednom mestu?
Mozda je to zabranjeno?
Mozda to nije DOZVOLJENA LJUBAV?
Otkada to Funkcija na jednom marginalnom mestu ( forumu ) ima prednost nad licnim osecanjem posebno osecanjem odredjenog Trenutka kojeg mogu, zelim i znam da KAZEM da neko jos mozda oseti ili bar zamisli sta sve moze biti m oguce?
Otkad to samo jedna zamenjiva funkcija ima MOC nad jednim osecanjem?
i jos je to LJUBAV?
Da nemate mozda i to pravo, da mi izmenite tekst i objavite sta vi zelite ( smatrate da jeste ok ) a izbacite ono sto smatrate neuvidjavnim za vas skromni i smerni ego?
Ni to me od vas vise ne cudi...SAD KAD MI JE ZABRANJENO DA NAPISEM OSECANJE
jer ce te me izbaciti sto VAS ne podrzavam a ne mogu kad niste u pravu.
U koju rubriku ce te izbaciti moje LJUBAVNO OSECANJE jer vam ne "lezhe" sa sujetom u ovoj rubrici?
Da mozda ne treba ubuduce da osetim ljubav u Rubrici KOLENO umesto sto ga osecam u RUBRICI SRCE?
da li mojih 37 godina imaju ikakvu prednost nad nekim ko nema ni jedva 17?