Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By ~ Le Saint X ~
valjda zato sto ono sto imamo nije
100% ono sto zelimo/cemu tezimo

kada bih nasoa nekoga ko je bar 80% onoga sto meni treba
i pod uslovom da sam ja u velikom procentu toj osobi ono sto njemu odgovara

ne bih trazio vishe...

to jest
trazio bih od nas dvojice vishe
kako bi nama bilo bolje
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by mirth
Eh, kod mene skroz suprotno. Ono sto je moje, to je savrseno, i bolje ne postoji.

Ne patim od osecaja konstantne gladi za sto vise raznobojnih staklica.
Lepo recheno:fancyklap:

Isto tako, kad sam u vezi i kada me ta veza konzumira jer se ta osoba vremenom izdefinishe kao vredna pazhnje i ljubavi, nemam ochi za druge, niti su mi potrebni...
Korisnikov avatar
By Dirrty
U pogledu zivota mozda, jer smo svesni da postoji uvek nesto bolje... a opet je i to relativna i individualna stvar.

Ali sto se tice osoba... pa ne bas... ipak smo mi ti koji biramo, a i ne mozemo da znamo da li postoji neko bolji, ili da taj neko ko je na prvi pogled mozda bolji u nekom smislu, da je bolji za nas od trenutnog partnera... ako me razumete sta htedoh retji.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Originally posted by Dirrty19g
U pogledu zivota mozda, jer smo svesni da postoji uvek nesto bolje... a opet je i to relativna i individualna stvar.

Ali sto se tice osoba... pa ne bas... ipak smo mi ti koji biramo, a i ne mozemo da znamo da li postoji neko bolji, ili da taj neko ko je na prvi pogled mozda bolji u nekom smislu, da je bolji za nas od trenutnog partnera... ako me razumete sta htedoh retji.
Jock, ne mrazumemo... Elaboriraj :D
Korisnikov avatar
By Dirrty
Zivot nazalost ne biramo, te nam se uvek chini da postoji neko bolji, sto je u Srbiji najcesce i cinjenicno stanje stvari.

A u izboru partnera ipak aktivno ucestvujemo, te ne mozemo, a i ne bi trebalo isto posmatrati stvari.

I to je u svakom slucaju mnogo subjektivnija kategorija od zivota ciji se kvalitet moze meriti po mnogim objektivnim stvarima.
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ok, subjektivna je kategorija, ali zar samim tim shto odaberesh nekog za vezu, nisi doneo odluku da je ta osoba ono shto ti treba, bar trenutno? Zashto ne uzhivati u tom trenutnom stanju, koje mozhe da ti donese mozhda chak i mnogo vishe nego shto ti ochekujesh, samo ako se dovoljno posvetish?

Sa druge strane, ako, kad jednom odaberesh partnera ti i dalje nastavish da trazhish neshto bolje, zar to ne govori u prilog tome da zapravo ni ne znash shta ti treba i da ne zasluzhujesh ni tu osobu sa kojom si jer ne umesh da je isposhtujesh kao SVOJ izbor?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne postavljaj ta pitanja meni... ne pronalazim se ja u tim vezama i obavezama... samo sam odgovorio na temu! :)
Korisnikov avatar
By Vespertine
pa ok, bre shtrokice, nije to bilo nishta lichno, samo tema za razmishljanje forumskim masama... :)

Off:Chini mi se da kad god zapochnem raspravu na neku temu ljudi pomisle da kritikujem njih lichno i retko ko ume da se ogradi i nastavi diskusiju bez lichnog uplitanja... Why's that?
Korisnikov avatar
By Dirrty
Skapirao sam ja sve to... pa prvi ja stavljam upitnike gde stignem :lol:

Nego, cisto sam osetio potrebu da se upravo ogradim izjasnivsi se nekompetentnim za dublje komentarisanje veze i izbora partnera.

Da se zna!
Korisnikov avatar
By Blady
UH... mnogo pitanja, a malo odgovora....
Ljudi uvek traze vise....
Ne bih to nazvala sada kontrolom, mada jesam pre....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!