Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by EruänneAli avaj, ona mora u kapitalisticki-egzaktno i precizno cist wc jednog kapitalistickog centra moci kakve su SAD... Gde ce ti dusa?!Originally posted by the1whowishedaj malko zazmuri, moram u wc
A sada, izvinite me, usmericu svoje Oko na mocni kapitalisticki Zapad, 6 vremenskih zona daleko... (ovog Tolkina nikada nisam nesto mnogo ljubila)![]()
Originally posted by unic0rnpotpuno si u pravu.....samo neko sve to sazna na laksi a neko na tezi nachin!!
hmmm da dodam na temu da definitivno ne vredi juriti, tacno je da u dosta slucajeva na kraju se to sve vrati, ali onda shvatis, verovatno opet zbog ega, da to nisi toliko ni zeleo/la. prosho brzi voz sindrom.
lepo neko reche, their loss ! =)
Originally posted by unic0rnnekako je ovo nepisano pravilo...
hmmm da dodam na temu da definitivno ne vredi juriti, tacno je da u dosta slucajeva na kraju se to sve vrati, ali onda shvatis, verovatno opet zbog ega, da to nisi toliko ni zeleo/la. prosho brzi voz sindrom.
lepo neko reche, their loss ! =)
...ej zbuni,ja tek sad ovo vidjela...ma sta je sa ovim ljudima,zasto ti stalno pisu da NISI JEDINA????se apsolutno bezuslovno slažem... kako ona sama kaže, ona mi je kao nužno zlo, a ja dodajem UNIKATNO nužno zlo
Nego sta nego si JEDNA JEDINA,UNIKAT!!!![]()
Originally posted by zboOJa moram da priznam da se meni ovo nenormalno mnogo desava
ZASTO...uvek jurimo osobu koju ne mozemo da imamo? da li sam ja jedini debil kome se sve ovo desava??
![]()
Originally posted by Black LadyA pederski nije?
Zato sto je to zivot... pogotovo lezbejski....
Originally posted by zboOjbt jbt jbt..
lol...
@renoar
juce sam odgovorila na jedan u2u gde me pitaju kako ljubav..
a ja lepo napisem: ...u NOVOJ sam nemogucoj misiji...
.
da li sam mazohista?...DA verovatno...ali ocigledno se lozim na takve akcije, i to mnoogo, i nekada mi chak bude i previshe zabavno i zanimljivo....da li sam normalna?...Pa NE naravno da nisam...i da li cu se promeniti?..ochigledno je da NECU!!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!