Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By wroom
SHIT HAPPENS !!! :jbg:

barabe !!!

:love: :kiss:
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Eruänne
Originally posted by the1whowished

A sada, izvinite me, usmericu svoje Oko na mocni kapitalisticki Zapad, 6 vremenskih zona daleko... (ovog Tolkina nikada nisam nesto mnogo ljubila)
aj malko zazmuri, moram u wc :)
Ali avaj, ona mora u kapitalisticki-egzaktno i precizno cist wc jednog kapitalistickog centra moci kakve su SAD... Gde ce ti dusa?!
:)
:friends:
Korisnikov avatar
By reveal
teznja ka nemogucem....
situacija kakvu si ti opisala.... hm... shvatam to kao ljudsku bolest za necim sto ne moze da se poseduje ili ljudsku bolest ka posedovanju.
recimo da sam u nekoj slicnoj situaciji sada. zapravo, ja apsolutno znam sta mislim i sta osecam, ali sto mi je vise neko nedostupan, moja "opsesija" raste i moje misli se vise ne slazu sa onim sto osecam. ne znam zbog cega, ali ljudi to zovu mazohizam.....
Korisnikov avatar
By hightown
...ej zbuni,ja tek sad ovo vidjela...ma sta je sa ovim ljudima,zasto ti stalno pisu da NISI JEDINA????
Nego sta nego si JEDNA JEDINA,UNIKAT!!!:)
Korisnikov avatar
By unic0rn
hmmm da dodam na temu da definitivno ne vredi juriti, tacno je da u dosta slucajeva na kraju se to sve vrati, ali onda shvatis, verovatno opet zbog ega, da to nisi toliko ni zeleo/la. prosho brzi voz sindrom.

lepo neko reche, their loss ! =)
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by unic0rn
hmmm da dodam na temu da definitivno ne vredi juriti, tacno je da u dosta slucajeva na kraju se to sve vrati, ali onda shvatis, verovatno opet zbog ega, da to nisi toliko ni zeleo/la. prosho brzi voz sindrom.

potpuno si u pravu.....samo neko sve to sazna na laksi a neko na tezi nachin!!

ali vazno je da sazna (tj. shvati)!!!

:tushe:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by unic0rn

nekako je ovo nepisano pravilo... :ogledalce:

a sa ovim dole
...ej zbuni,ja tek sad ovo vidjela...ma sta je sa ovim ljudima,zasto ti stalno pisu da NISI JEDINA????
Nego sta nego si JEDNA JEDINA,UNIKAT!!! :)
se apsolutno bezuslovno slažem... kako ona sama kaže, ona mi je kao nužno zlo, a ja dodajem UNIKATNO nužno zlo :setnja:
Korisnikov avatar
By Neodoljiva
hmm ja sam obsednuta sa stvarima koje su "nemoguce", ali upravo zato sto nisam sigurna u koncept "nemogucnosti"...................u sustini mislim da se sve moze ostvariti sa puno truda i strpljena.......a sa druge strane mislim da tako razmisljam da bi sebi olaksala situaciju....ali evo i pored tog sto znam da ono sto zelim je nemoguce, jer tu logika nepostoji.....neki vrag mi neda mira i ja se dalje borim za to jer mislim da je mozda ipak moguce......sto znaci da je problem nada....i kada znamo da nade nema....stvaramo laznu nadu.....sto me tera da na kraju zakljucim da je to teski mentalni poremecaj......
Korisnikov avatar
By Kittrie
e zbuni, nisam znala da si vaka palcipizza ...
Korisnikov avatar
By zboO
kitt poljubish me u onu stvar za koju si me uFatila na zurci!!! ;)
Korisnikov avatar
By IriS
moliiiiiiiim!!! I njoj si dala :cuddle:

:durenje:
By Bombina
Originally posted by kiss addict
ti ne možeš :dvaprsta:

:tushe:
ho ho jaca sam od tebe :smeh:
Korisnikov avatar
By IriS
ja svakako nisam :djavo:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by zboO
ZASTO...uvek jurimo osobu koju ne mozemo da imamo? da li sam ja jedini debil kome se sve ovo desava??

:cupakosu:
Ja moram da priznam da se meni ovo nenormalno mnogo desava
ili
cak skoro uvek

zasto?

ja sam mazohista
umetnik
treba mi nesto nedostizno da bi me inspirisalo
Korisnikov avatar
By zboO
lol...

@renoar

juce sam odgovorila na jedan u2u gde me pitaju kako ljubav..

a ja lepo napisem: ...u NOVOJ sam nemogucoj misiji...
.
da li sam mazohista?...DA verovatno...ali ocigledno se lozim na takve akcije, i to mnoogo, i nekada mi chak bude i previshe zabavno i zanimljivo....da li sam normalna?...Pa NE naravno da nisam...i da li cu se promeniti?..ochigledno je da NECU!!

:sesir:
By ~ Le Saint X ~
Evo jedne pesme koju napisao i koja TOTALNO opisuje moje (a i tvoje stanje mozda)
Korisnikov avatar
By Blady
Zato sto je to zivot... pogotovo lezbejski.... A sto se ne naviknes na njega? mozda ce ti biti lakse...
Korisnikov avatar
By Dirrty
Ne jurim ja ni moguce ni nemoguce... nisam takav tip, sta cu. :alien:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Black Lady
Zato sto je to zivot... pogotovo lezbejski....
A pederski nije?

verujem da je i str8erski
Korisnikov avatar
By Vespertine
Ne postoji nemoguce... Samo treba malo vishe vremena da bi se nashlo realno reshenje
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by zboO
lol...

@renoar

juce sam odgovorila na jedan u2u gde me pitaju kako ljubav..

a ja lepo napisem: ...u NOVOJ sam nemogucoj misiji...
.
da li sam mazohista?...DA verovatno...ali ocigledno se lozim na takve akcije, i to mnoogo, i nekada mi chak bude i previshe zabavno i zanimljivo....da li sam normalna?...Pa NE naravno da nisam...i da li cu se promeniti?..ochigledno je da NECU!!
jbt jbt jbt..

tema mi je iz 2005...tu je bila jedna nemoguca misija...
ovaj citat gore iz 2008. druga nemoguca misija (druga javno zabelezena..one tajne ni da ne spominjem)

sada je 2009. a ja sam opet u nemogucoj misiji...

ja sam kompletni idiot!!!
ja godinama postajem gluplja, nikako iskusnija i pametnija...
Korisnikov avatar
By Dina
Ja sam ceo zivot u nemogucim misijama, a kako godine odmicu sve je neverovatnije... i obicno sam time zadovoljna... Ali veceras sam posebno besna na samu sebe. Trceci za nemogucim i komplikovanim propustila sam sve one lepe i jednostavne stvari koje su bile nadohvat ruke.

... i sad je mozda kasno da to uopste nadoknadim... mislila sam da sam jako pametna a sad mi se cini da sam ustvari jako glupa...
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!