Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By SUNNY B
Originally posted by Draco
Mene mnogo vise pogadja i izludjuje nedostatak istog. Hajpotetikli, ujebem nesto <cak se i meni ponekad desi :smilegrin: > a ona cuti, kulira me i ne prica NISTA.. Ne mislim samo about to sto sam ja ujebala, nego ama bas nista...
Fucking silent treatment... To mi nekako gore. Sa besom bar znas na cemu si. Imas sansu da pricas, objasnis se, izderes se, iscvilis neko ponizno izvinjenje, bla, sta god u zavisnosti od situacije. A ovako, sta mozes?
da uzivas u tome sto imas strpljivu zenu...eto ti sad!:okret:
Korisnikov avatar
By m..
Ju boze, nikad nisam besnela na devojke (na prijatelje jesam, ali umeju da me hendluju, a bes ionako prodje za 2 sekunde, pa se onda smejem samoj sebi), ali sam primenjivala tihu torturu, shame on me.
Korisnikov avatar
By unic0rn
Originally posted by m..
Ju boze, nikad nisam besnela na devojke (na prijatelje jesam, ali umeju da me hendluju, a bes ionako prodje za 2 sekunde, pa se onda smejem samoj sebi), ali sam primenjivala tihu torturu, shame on me.
:up:

E vala bash, tiha tortura rox! :dj:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL
Mene mnogo vise pogadja i izludjuje nedostatak istog. Hajpotetikli, ujebem nesto <cak se i meni ponekad desi :smilegrin: > a ona cuti, kulira me i ne prica NISTA.. Ne mislim samo about to sto sam ja ujebala, nego ama bas nista...
Fucking silent treatment... To mi nekako gore. Sa besom bar znas na cemu si. Imas sansu da pricas, objasnis se, izderes se, iscvilis neko ponizno izvinjenje, bla, sta god u zavisnosti od situacije. A ovako, sta mozes?
da uzivas u tome sto imas strpljivu zenu...eto ti sad! :okret:
Ako je to strpljenje, onda stvaaaarno...
Draco
ona cuti, kulira me i ne prica NISTA.. Ne mislim samo about to sto sam ja ujebala, nego ama bas nista...
U mom selu se to zove ignorisanje...
By SUNNY B

eto ti sad! bas svaki put moras da me blamiras pred ljudima!
:provaljenasam: :krava:

no, dobro, tako sam vaspitana.... moram da cutim....sta cu....
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by m..
ali sam primenjivala tihu torturu, shame on me.

Strasan osecaj... :nazalost:
Korisnikov avatar
By Draco
Originally posted by SUNNY GIRL

eto ti sad! bas svaki put moras da me blamiras pred ljudima!
:provaljenasam: :krava:

no, dobro, tako sam vaspitana.... moram da cutim....sta cu....
Aj sto tebe blamiram, nego blamiram nju, iznoseci privatne stvari na forumu...
Naravno, to pod pretpostavkom da ova situacija nije hajpotetikli, ali posto jeste... :D
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by Val
Originally posted by m..
ali sam primenjivala tihu torturu, shame on me.

Strasan osecaj... :nazalost:
Hebiga kad mi treba puno da poludim, bas zato sto sam na tezi nacin uzila kako da se kontrolisem...
Korisnikov avatar
By mirth
Ja sam mnogo gadna kad pobesnim. Bas zato sto ne vicem, ne skacem, ne urlam and so on. Kad vidim da razgovora nema i da ga ne moze ni biti, ja begam - onako demonstrativno se kupim i nestajem, theatre queen, pa ona druga osoba nikad ne zna na cemu je - jesam li zauvek otisla, ili sta....

Ne mogu da se derem na osobu sa kojom sam. Najstrasnije se grozim bilo kakvog ispoljavanja agresije, makar bio usmeren i ka predmetima. Viku ne podnosim. Na tudji bes reagujem odlaskom, takodje. Ma, zaguljeno je sve to, poprilicno... Zute minute su gadna stvar, mislim da je svaki oblik ispoljavanja besa jednako traumatican... A kontrola ume da bude poslednja stvar koja ti tada moze pasti na pamet...
By fazza
Bash da vidim onog ko moze da popizdi pored mene! :shocked:
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Ja to zovem kod mene RONDZANJE I NJORENJE, nasledjeno je od tate, on je prvak sveta u tome. Planem kad sam gladna i umorna, sreca pa sam nauchila da se malkice kontrolishem i cutim, sama sa sobom se svadjam u sebi, naravno (pa shto si takva, koji si skot, hajde prekini) a najbolji lek za to moje stanje je vracanje istom merom, pokazesh zube i ja ucutim chas, sa shecerom ili bez njega :)
Inache osobe bez kontrole su smrt za vezu, svaki mazohista trpi trpi pa kad mu dojadi ode.
Zbog ljubavi svako moze da se promeni tako da ne opravdavam takvo ponashanje.
Korisnikov avatar
By m..
Ma jesi li sigurna u poslednji lajn?
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Inner-Smile
Zbog ljubavi svako moze da se promeni tako da ne opravdavam takvo ponashanje.

Ne mora da se menja, jer ga takvog upoznas i zavolis. Ali mora da te voli, kako se ti "napadi besa" ne bi desavali.
Korisnikov avatar
By gaylove
Ih jos kako znam da planem i da pobesnim i to prema nekog koga obozavam. Ali se jako brzo smirim i posle mi bude zao. Pa onda ide ono cico maco , izvini i kisici. Ali bolje je planuti nego skupljati u sebi. Bolje je reci , nego skrivati i cutati, sta god da Vas iznevira. Zato je bolje posvadjati se pa makar i zestoko i pobesneti. Nekad to zna da bude jako dobar uvod u najludji sex :) )
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by gaylove
Ih jos kako znam da planem i da pobesnim i to prema nekog koga obozavam. Ali se jako brzo smirim i posle mi bude zao. Pa onda ide ono cico maco , izvini i kisici. Ali bolje je planuti nego skupljati u sebi. Bolje je reci , nego skrivati i cutati, sta god da Vas iznevira. Zato je bolje posvadjati se pa makar i zestoko i pobesneti. Nekad to zna da bude jako dobar uvod u najludji sex :) )

Joj, kako meni nikad svadja ne bude uvod u sex, nego bas suprotno... Imam utisak da bih nekog rastrgla kad bi pokusao/la da mi pridje i pocne seksualno da petlja oko mene odmah posle svadje... Ja kad se ljutim, onda se stvarno ljutim, i nemam pomesane emocije.
Korisnikov avatar
By gaylove
Originally posted by _Osiris_
Originally posted by gaylove

Joj, kako meni nikad svadja ne bude uvod u sex, nego bas suprotno... Imam utisak da bih nekog rastrgla kad bi pokusao/la da mi pridje i pocne seksualno da petlja oko mene odmah posle svadje... Ja kad se ljutim, onda se stvarno ljutim, i nemam pomesane emocije.
A sta si mislila pod tim "rastrgnuti" , zvuci primamljivo hehe.

:iskusenje:
Korisnikov avatar
By Sutekh
Originally posted by _Osiris_
Originally posted by Val
Dok je ljubavi, besa nema.
Zar zaista mislis da je tako? Ponekad osoba koju najvise volis moze da prouzrokuje najiskonskiji bes u tebi...
:up: Mene jedino osobe koje volim (na ovaj ili onaj nachin) mogu da isprovociraju.. Onaj do koga mi nije stalo, ne mozhe ni da me iznervira..

Ko se bije, taj se voli! :D
Korisnikov avatar
By djesi
ne volim lazi kad ih cujem jako sam besna:zacepi:
Korisnikov avatar
By djesi
Ne volis me sada znam al nije to kraj,nije to kraj,osveta ce biti moja,to je moj plan,to je moj plan,vratit cu ti svaku suzu i za svaku laz udarac jak,osjetit ces cijeli bijes jedne zene iskoristene
Pazi kuda hodas i koga zasobom vodas,vjeruj to je stvarno ja neprijetim u prazno...............Hajde mi kazi jos malo tih lazi da ohrabrim sebe i rijesim se TEBE....
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!