Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Nirej
Vidim da nisam jedini koji se prise?a bivših tipova,i moram priznati da mi je laknulo!Jer ja tako pri?ao sa nekim svojim prijateljima i svi oni su bili u fazonu:"JA DA MISLIM O BIVŠEM DE?KU...MA NEMA ŠANSE..." :hand:
ja se na po?etku istripovao šta li to sa mnom nije u redu? Ali shvatam da se foliraju,svi su oni od krvi i mesa i bilo bi smešno da nemaju ose?anja.Prime?ujem da neki žele,pokušavaju da takav utisak ostave na druge(ja sam ledara koja ništa ne ose?a,ništa me ne doti?e,bitan je samo sex) ali ne znam ko bi još poverivao u to da se baš ni jednog trenutka nisu zapitali"Šta li on radi,sa kim li je ,da li misli o meni?"...zar ne?:evilwait:
Korisnikov avatar
By ZvezdasBG
Ne mislim.
LAZEM!!! Jebi ga.....na jednog da i verovatno ce zauvek biti tako.
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
Ne razmišljam o njima nešto preterano. Mislim, desi mi se kao i svakom da uporedim... ali neko duže razmišljanje... nope!

Al' zato znam da oni na mene misle... više nego što bi trebalo...
Baš,tako,ali baš tako bigirl
Korisnikov avatar
By zboO
Originally posted by Val
Sto je bilo, bilo je. I da je bilo kako treba, trajalo bi jos uvek. Prema tome, zasto bih se vracala?
Ne, ne mastam o bivsim devojkama. Ko jednom "izadje" iz mog srca, izadje za sva vremena. :kafa:
:up: upravo tako..
Kao sto val reche, da je bilo sve ok, trajalo bi josh uvek....tako da stvarno nemam takve tripove....HVALA BOGU....!!!
Korisnikov avatar
By Galateja
Ostale su pesme i neki umetnicki zapisi.Ostali su oziljci.Ostao je jaz koji nijedan most ne moze savladati.Kao sto vidite,nesto je ipak ostalo...
:kafa:
Korisnikov avatar
By mirth
Ne muce me. Naprotiv, iz nekog razloga sam sklona zaboravljanju proslih emocija.

Secanja na stare ljubavi su mi vise poput secanja na filmove koje sam gledala, nego na stvarno prozivljene situacije.
Korisnikov avatar
By Oziris
U principu sam stava da nesto sto je bilo lepo i sto je trajalo izvesno vreme ne treba da se zavrsi "neznanstvom" i "neprepoznavanjem" na ulici... Sa svojom prvom devojkom sam u super odnosima, sada smo jako dobre prijateljice. Sa proslom ( pretposlednjom) devojkom nisam ni u kakvim odnosima, samo zato sto je napravila takvu paradu i cirkus od dogadjaja koji su usledili posle raskida; zaista je bilo nemoguce ostati u dobrim odnosima sa nekim ko je pokusao da ti zagorca zivot na svakom koraku.
Korisnikov avatar
By Zaljubljena
Isuvise cesto...moram da se okanem toga...:(
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!