Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by Inner-Smile
Verujem joj da me voli, verujem da je samo nesavrsheni chovek i da moze da se desi....neka se desi jedino ne zelim da znam, ne mora ni da mi kaze, shta bih sa tim podatkom? Ona je moja i sa prevarom i bez nje, jedino je problem ako me prevari pa zeli da ode, poljubicu je tri puta za srecu i nadgledati iz daleka da li je ta neka chuva dobro, inache slede batine :cobanica:
Znaci inner, bila bi spremna da oprostis prevaru? Ali da joj oprostis onako,pravo, da joj to vise nikad ne pomenes? Ako si u stanju da tako nesto uradis cestitam ti, jer volis jako altruisticno i tvoja ljubav ne zavisi od njenog ponasanja...
Korisnikov avatar
By Inner-Smile
Pa shta da se radi, volim NJU celu i sa manama, sa skrivenim zeljama i zabranjenim delima, volim da podeli sve to sa mnom. Tu sam za nju kao prijatelj i kao partnerka.
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Nisam mislila da cu se sa prevarom suociti onako prvi put kada sam bila u poziciji da se suocavam...
Korisnikov avatar
By Seaman
OD KADA SAM SEBE UHVATIO DA LAZEM, VISE NIKOME NE VJERUJEM.
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by seaman
OD KADA SAM SEBE UHVATIO DA LAZEM, VISE NIKOME NE VJERUJEM.
:potapsava:
Korisnikov avatar
By mirth
Verujem, ali negde deep deep down. :smilegrin:

Umem da budem poprilicno skepticna i da sve zivo dovodim u pitanje, ali u sustini verujem sve dok ne dobijem neki razlog da postanem sumnjicava...

:spijun:
Korisnikov avatar
By 2kune
Ma vjerujem. Sve dok mi ne doðe doma trudan do ušiju... :blush:
Korisnikov avatar
By TheTree
...Nikad u potpunosti..sranja su uvek moguca..ne verujem u bajke,malo sam velika za to..
Korisnikov avatar
By HARP
Originally posted by bigirl
Nažalost, nikad ne verujem.
:up:
Korisnikov avatar
By bisex-I-guess
ne treba se opterecivati time..

zavisi od osobe, nekima verujem u potpunosti, a kod nekih stalno postoji crv sumnje (ili cak znam da jesu prevarili)
Ali either way, bitan je nas odnos u vezi i kontekst tih prevara... Nekad tolerisem prevaru a nekad ne. To zavisi od kvaliteta veze u kojoj se nalazim i motiva druge osobe...
Korisnikov avatar
By someone
he he. . zanimljiva tema :D

igrom sluchaja znam za sijaset prevara koje su se deshavale u mom okruzenju (medju projateljima koji su u fazonu) i isto tako par prevara koje ni dan danas nisu otkrivene niti ce jer drugom partneru nikada nebi palo na pamet da njegova ljubav moze da uradi tako neshto :lol:

inache,ja lichno se nikada nisam opterecivala time dok sam bila u vezi jer sam tezila ka tome da nem veza bude izgradjena na poverenju i da u svakom trenutku ma shta da se desi mozemo jedna drugoj da kazemo sve. . .medjutim vreme je pokazalo da sam se prevarila,ali to je do te osobe koja ce ostati nepopravljiva do karaja zivota kako mi se chini :D u svakom sluchaju ne valja biti opterecen time jer to vodi u ljubomoru,a od ljubomore nema nishta gore. . po samu osobu je bolje da ne misli o tome. . .uvek sam za poverenje jer ne vidim smisao veze kada nema poverenja
Korisnikov avatar
By V25
U potpunosti imam poverenja u partnera, i znam da me sigurno nikada ne bi prevario...

Mislim da kada bi osetio potrebu da bude sa nekim drugim, moj decko bi mi vrlo jasno to i dao do znanja...

Bar za to nema potrebe da brinem.
By ThioBann
tako ja verovao, verovao
pa me dechko pokrao pokrao

necu ni da ulazim u to da li me je prevario...
mislim da je posle onog ocigledno
Korisnikov avatar
By Hybrid
Ja verujem, ako posumnjam pitam, pa opet verujem. Verujem dok se ne uverim da vara. A onda vise nista ne verujem :neto:
Korisnikov avatar
By Val
Verujem 100%.
Korisnikov avatar
By Zibro
verujem u potpunosti :blush: i ne samo u pogledu vernosti , svom deckonji bih poverio zivot zdravlje i sva svoja materijalna dobra i ubedjen sam da nikada ne bi uradio nista na moju stetu
( barem ne svesno i namerno )
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by someone
igrom sluchaja znam za sijaset prevara koje su se deshavale u mom okruzenju (medju projateljima koji su u fazonu) i isto tako par prevara koje ni dan danas nisu otkrivene niti ce jer drugom partneru nikada nebi palo na pamet da njegova ljubav moze da uradi tako neshto :lol:
I ja se nesto tokom zivota nisam susretala sa vernoscu... Lepo je ako ljudi mogu da "ne znaju" za prevare, blago njima. Ja ako bih bila u nekoj vezi u kojoj bi mi se neko zaklinjao na vernost ne bih verovala, ne bih se do duse ni opterecivala time. Mada ja najvise volim kad su ljudi iskreni prema samima sebi i drugima dakle da ako pricaju o vernosti onda su to zaista ili su u nekoj slobodnoj vezi pa i ne pricaju o tome...
Korisnikov avatar
By d` Winter
verujem jer postoji dogovor,ako neko nekog prevari da to i kaze...
postoji poverenje i zbog zdravlja,jelte...sto je dodatni garant
:tenis:
Korisnikov avatar
By Frizerka
Nikada me niko nije prevario,jer sam znala da predosetim kad neko glumi ili se sprema za aktivnost "prevara'.Onda sam takvim osobama davala siroko polje, tako sto sam rekla na vreme "dovidjenja i neka je sa srecom".Apsurdno je siliti nekog da bude sa vama,da vam bude veran i pokazivati koliko vredite kad ta osoba to ne vidi.Obicno progledaju kad ih ostavite,a tada je vec kasno.:venchanje:
By Ulix
Da. U svog decka imam beskrajno mnogo poverenja.
Da nemam poverenja, ne bi bilo ni veze, jer to je osnovno.
Korisnikov avatar
By Kitee
Verovala, pa bila varana par meseci a da predstavu nisam imala ( a slovim za izuzetno psihoanaliticnu osobu :psiholog: )
By dion_de_courbel
Originally posted by Oziris
Dakle, da li mu/ joj verujete kada izgovori: "Nikada te nisam prevario/ la i nikada necu!
Koje bi vam okolnosti i promene u ponasanju navele da posumnjate da vas partner vara?
ne opterecujem se tim stvarima....pre nogo zapocnem bilo koju vezu predstavim decku ili devojci svoju filozofiju: sve je stvar dogovora - za mene najidealnija varijanta je ona navedena - da se ne opterecujem... tj moze da me prevari (kao sto i ja mogu) kada je u pitanju poljubac, flert, seks i slicne stvari, ali dok se ne upletu emocije..... kad vidim da me je neko emocionalno prevario, tu se to najjasnije vidi - ako ostane ljubavi, rascisti se to i pomirimo se, a ako se ljubav izgubi - ciao..... toliko....
By Çâðê_DUP
hipoteticki, da :jazzva:
Korisnikov avatar
By Deepblue
Verovao i to sa dobrim razlogom.
Korisnikov avatar
By Dirrty
sada nemam partnera :( smrc!

ali verujem zaista bez razmisljanja... jer biram, ili se nadam da biram takve osobe kojima mogu da verujem i koje su verne.
polazim od sebe.

Moja cuvena recenica: ako neko zasluzi bicu mu veran kao pas... :kuca:
By Kragi
Originally posted by Dirrty

ali verujem zaista bez razmisljanja... jer biram, ili se nadam da biram takve osobe kojima mogu da verujem i koje su verne.
polazim od sebe.

Upravo.
Lagao bih ako bih rekao da ne umem da budem umereno ljubomoran i posesivan, ali ne bih dozvolio sebi da mi neko uopste govori (ili da se pravda) da me nije prevario :radosnice:
sa nekim sam zato sto mu verujem :)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Pa, nikad nisam tako formulisala pitanje, niti je bilo razloga da ostanem zapitana nad tim.
Uspesno se varamo vec 2 god i 2 meseca, sta sad.
Pitam lepo: ,,Je li, I****, karas li se sad sa nekim?"
I ona mi kaze istinu.
Nadam se da ce se sve o promeniti.
Korisnikov avatar
By Dina
Originally posted by Dina
Originally posted by someone
I ja se nesto tokom zivota nisam susretala sa vernoscu... Lepo je ako ljudi mogu da "ne znaju" za prevare, blago njima. Ja ako bih bila u nekoj vezi u kojoj bi mi se neko zaklinjao na vernost ne bih verovala, ne bih se do duse ni opterecivala time. Mada ja najvise volim kad su ljudi iskreni prema samima sebi i drugima dakle da ako pricaju o vernosti onda su to zaista ili su u nekoj slobodnoj vezi pa i ne pricaju o tome...
Da, da... zato ja zivim u nekoj vrsti poliamorije :peva: Nadam se da se u ovom zivotu necu vratiti na drugi oblik zivljenja, a ovde prevara ne postoji... A iz perioda monogamije mi je bio najsladji jedan moj bivsi sa kojim sam se tada vec bila rastala a onda je svoju tadasnju varao sa mnom... Ali onda mene stane da uverava da je meni bio veran, ovo samo nju vara, ja sam mu fatalna pa eto... ma da kako da ne :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!