Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By m..
Nisam do sada prevarila, ne znam, priznala bih valjda na kraju, ali kapiram da bi to ionako znacilo kraj veze ( pre verujem da bi povod za prevaru bio neko duboko nezadovoljstvo vezom nego realna potreba)... Inace, radije bih cula do njih da su me rpevarili nego od nekog drugog.. Sta ja znam..
Korisnikov avatar
By EYA
vernost nije nesto sto se zahteva, vec zasluzuje !
ako je neko u stanju da mi drzi paznju - necu stici ni da pomislim, a kamoli uradim...
dakle, ako zelim da meni neko bude veran, moracu se sama potruditi :lizalica:

iskrenost ? uvek !! ko nije u stanju da je podnese, ne zasluzuje ni moje vreme.
Korisnikov avatar
By Tweety
Ljudi koji mogu da prevare osobu koju vole su mi, najblaze receno, gadni, jadni i ljigavi:barf: :barf: :barf: :barf: :barf:
*..kad je veza kvalitetna zar ima potrebe da se partner vredja i ponizava* :zid: .. pa mislim stvarno!!! to pitanje se moze postaviti samo u slucaju 'planiranja' prevare, sto je smesno ali zaista...

jos bisera...

*....Ja kada se zaljubim ne?u da varam,bi?e mi dovoljan on,koga ?u da volim,svi ostali ?e mi biti aseksualni!* - dah kad se udje u vezu postaje se frigidan/impotentan, ma kao da se zamonasis... :nope: :hekla:

...ako varas nekog znaci da ti nesto fali u vezi pa sto lagati drugog i muciti sebe.
ili slicno
...prevara se desava kada u vezi nesto ne stima, a ako ne stima, mnogo je bolje tu vezu prekinuti i zezati se nego nekoga ponizavati.
Oni koji bi da jure kvantitet neka to slobodno i rade, ali van veza.
(comment malo nize)

*Ako je veza dobra, kvalitetna - varanje nije opcija* - oooovaj a nisam znala da u drugim vezama varanje jeste opcija :wow:
mislim svakoj vezi treba vreme da bi postala kvalitetna, sta je ona u medjuvremenu..open za varanje....??

*...prevara ...nepostovanje prema trecoj osobi...* pa nije ta treca osoba malo dete..ako je spremana da se fuck/sex na jedno vece onda zna(bi trebalo) sta radi i sta/koliko moze da ocekuje!

prevara as one night stand(o paralelnim vezama necu ni da pricam jer to nije prevara vec nesto sasvim drugo)..nema to nikakve veze sa razmisljanjem ili bistrom glavom jer u suprotnom ne bi se ni desila! a svi gore navedeni komentari su u fazonu sedi razmisli dal da prevari ili ne.......oce kaki..nece kaki..

neko je vec napisao da je to trenutak slabosti, ludosti, previse alkohola or whatever...ne postoji opravdanje, naravno! Ne znaci da veza ne stima, da nesto fali (moguce je i to ali takve prevare nisu slucajne tj ludilo 'trenutka', vec delo nesposobnih ljudi koji ne mogu da nadju hrabrosti da se izbore za ono sto zele tj da krenu dalje)... i desi se neko sranje, u momentu covek pukne, zapne...napravi gresku i sta onda...
UVEK ALI UVEK sam za istinu i to odmah..ma koliko surova bila!! obmana, laz i precutkivanje su jos gori!
Ako je veza kvalitetna partneri ce to nekako srediti...trebace vremena i truda ali uz obostranu volju uspeva...u suprotnom prevara moze biti nesto najbolje sto se toj vezi desilo.
Korisnikov avatar
By victoria
Originally posted by Tweety
Ljudi koji mogu da prevare osobu koju vole su mi, najblaze receno, gadni, jadni i ljigavi:barf: :barf: :barf: :barf: :barf:
a jel ti imas godina tli :beba:

Ja ostro osudjujem prevaru i ne znam kako i koliko bi meni trebalo da predjem preko toga ali pobogu desava se i 'najboljima'!
to sto covek zabrlja, napravi i tu kobnu glesku ne moze da ponisti sve sto ima dobro u njemu!
...i tako od divne, drage, the best osobe nastane monstrum...heh posao za svojom p*****/ k*****...ne verujem da su to nase glavne odrednice...nas kakvi jesmo...
Korisnikov avatar
By bona
PRIZNATI ILI NE?

uvijek da!!! ako se ne prizna, i to oma - bye bye, ode veza do :djavo:

RAZLOZI ZA I PROTIV?

za - evo naprezem se, al ne mogu da dokucim ni jedan (umal se ukakih), a protiv... ufh, pa ne donosi nista dobro. pociniocu moze donijeti trenutno (ako i to) zadovoljstvo, a zasigurno i ostalo breme. stvarno nepotrebno u zivotima... svima mogu da se dese trenuci 'kad ne vladaju sobom' (ni hodnikom), al koliko god covjek moze da utice (a moze podosta), e vala nek utice...

ISKUSTVA??

now, we're crossing the sharing boundary.... :P :P :P

samo cu reci - ne, hvala.
Korisnikov avatar
By Manticore
Moje licno iskustvo mi govori da za prevaru nema opravdanja.Cak i kada je na izgled logicno,potrebno,korisno cak i mudro prevariti partnera i kada na taj nacin dodjete do najboljeg sexa u zivotu,verujte nije ispravno.
Naravno ja delim stvari na prevaru i poligamiju-prevara je ako radite nesto partneru iza ledja,da on to ne zna.Na taj nacin pravite budalu od coveka koji vas voli.
Objasniti partneru: Ja sam po prirodi promiskuitetan i moram da menjam
Tip me je strasno napalio moram da ga kresnem
Jednostavno cekao sam na ovo previse dugo
i razni drugi izgovori kojima se partneru unapred objasnjava ono sto ce se dogoditi je potpuno ok-niko od nas nije savrsen,a mnogi od nas su promiskuitetni.

Ako ste vec krisom prevarili partnera priznajte i objasnite.Inteligentna osoba ce uvek imati dovoljno argumenata da objasni svoje postupke,a onaj sa petljom ce umeti da kaze ono iskreno izvini
Korisnikov avatar
By Dr. M
Originally posted by EYA

vernost nije nesto sto se zahteva, vec zasluzuje !
ako je neko u stanju da mi drzi paznju - necu stici ni da pomislim, a kamoli uradim...
dakle, ako zelim da meni neko bude veran, moracu se sama potruditi :lizalica:

Slazem se potpuno.... :up:

Iskrenost?

U vecini slucajeva...da...no uvek postoje izuzetci....
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Hebo te koliko moralizatora na jednoj temi!!!

Ovo je gore od Dnevnika 2 u vreme SM!!!

Ispada da svakog ko prevari partnera treba maltene katrirati, zatim izloziti javnoj poruzi, nakon toga gadjati blatom i trulim paradajzom, zatim kamenovati i onda telo rascereciti na 4 dela koja se salju na sve 4 strane sveta da bi se upozorili ostali koji bi mogli da pomisle da prevare partnera.

Aman!

Koliko vi godina imate?

Varam svoju devojku tu i tamo jer MOGU i HOCU i nista joj ne govorim i kad dodjem kuci nije mi nista. Nekada se dogodi da odmah vodim ljubav sa njom jer ona to tako hoce i menoi ne smeta. Jednostavno - sa nekima imam seks, sa drugima emotivni spoj i seks. Ovi prvi su potrosna roba, sa ovim drugima odem i na pivo.
By argentum_inf
hm..ono sto ne zna,u svakom slucaju,ne moze je boleti..zato,verovatno bih radije precutala.. :cool:
Korisnikov avatar
By Bole
Originally posted by argentum_inf
hm..ono sto ne zna,u svakom slucaju,ne moze je boleti..zato,verovatno bih radije precutala.. :cool:
Mogo vise ce boleti ako sazna....
Korisnikov avatar
By bona
Originally posted by Njuskalo
Hebo te koliko moralizatora na jednoj temi!!!

Ovo je gore od Dnevnika 2 u vreme SM!!!

Ispada da svakog ko prevari partnera treba maltene katrirati, zatim izloziti javnoj poruzi, nakon toga gadjati blatom i trulim paradajzom, zatim kamenovati i onda telo rascereciti na 4 dela koja se salju na sve 4 strane sveta da bi se upozorili ostali koji bi mogli da pomisle da prevare partnera.

Aman!

Koliko vi godina imate?

Varam svoju devojku tu i tamo jer MOGU i HOCU i nista joj ne govorim i kad dodjem kuci nije mi nista. Nekada se dogodi da odmah vodim ljubav sa njom jer ona to tako hoce i menoi ne smeta. Jednostavno - sa nekima imam seks, sa drugima emotivni spoj i seks. Ovi prvi su potrosna roba, sa ovim drugima odem i na pivo.

pa dobro de, ljudi pisu svoja iskustva, ili kaka misle da bi bila, ak ih ne iskusise...
isto kao i ti.
neko se s tim sasvim fino nosi i odlicno zivi u vezi koja je po njemu valjda ok... ako tom nekom odgovara da bude... hmm... sebican?... neiskren?.. povrsan u vezi?...

(il se i tebi zaglavila savjest u liftu ko meni kad me mama dohvatila da ispituje gdje je kusur, a ja kazem - tol'ko vratila teta... no, u liftu vidjeh da ce me razotkriti, pa sve istrtljah...)

u svakom slucaju, fala bogu da nemam posla s ljudom ko ti. u tom smislu. :jezik:

been there, done that, don't fancy it.

:deda:

(baj d roud, to sto ti njoj nista ne kazes apsolutno nema veze s tim da li ona zna :volinevoli: )
Korisnikov avatar
By waterlily
Urgh! Monogamija je, nazalost, stvar odluke, a ne proizvod osecanja i poverenja. Stoga, ukoliko nisi u stanju da sebi kazes ne, nemoguce je ni ispratiti monogamnu vezu.

Ja sam `za` priznavanje, samo ukoliko je bilo bitno tj. ukoliko su se javile emocije,i u tom slucaju, dovidjenja i prijatno. Ili igram za prvi tim ili ne igram uopste.
By argentum_inf
"to je bila vec duboka i prava tuga,bar u njenim ocima i njenom srcu.U tom trenutku bila je obuzeta i drugom tugom,naime,gadnim osecanjem da se ponela nisko:nikako da mi prizna to..A prava,istinska tuga u stanju je da cak i fenomenalno lakomislenu zenu ponekad ucini cvrstom i jakom,pa makar i za kratko vreme;i ne samo to,od istinske prave tuge cak i takve bi se ponekad opametile,razume se,takodje,samo za neko vreme;takva je odlika tuge.A ako je tako,sta se onda sve moglo zbiti sa zenom kakva je ona?Ceo preokret-naravno,takodje samo za neko vreme.."

sve znam o jakim stomacima..:smirk:
Korisnikov avatar
By Sanguine
Pa ne znam...zavisi.

Ja posto se retko upustam u veze i uglavnom su ozbiljne i dugo traju mogu da oprostim prevaru i predjem preko dosta toga ako mi je stalo do osobe...

Nisam tip koji ce da vara jer za mene postoji samo jedna osoba i ne svrljam sa strane kad sam zajedno s nekim....

Ponekad sam cak i spreman na to da decko bude s nekim ako mi kaze to jer je tako bar iskren i ne sumnjam da mu je stalo do mene.
Korisnikov avatar
By doktor_NS
Duboko sam uveren u to , da ako pored sebe imate osobu koju volite , sa kojom mozete da se smejete i razgovarate , a koja ce vam u isto vreme biti oslonac u teshkim vremenima i sklonishte kada ste povredjeni , koja ce umeti da vas nasmeje i uteshi , prosto necete imati potrebu za nekim drugim. I to je jedina prava vernost , ne da se sputavate da uradite neshto shto zelite , vec da prosto i ne pozelite nekog drugog. Jer vec volite ono shto imate pored sebe i drugo vam ne treba.
Ako negujete svoju vezu , nema shanse da do toga dodje.
Moje pitanje je,ako biste saznali da je jednu vama dragu osobu prevario decko,da li biste i kako joj to saopstili?Inace je taj decko rekao da ce sam priznati prevaru.Ja izbegavam svaki susret sa tom,nazovi "prevarenom" osobom,jer ne znam sta da radim.
Voleo bih da cujem vase misljenje.
Korisnikov avatar
By scout_finch
kad priznas samo sebi olaksavas, a povredjujes osobu s kojom si,tako da je priznanje isto toliko sebicno koliko i samo varanje.
By Kragi
Pa naravno da treba priznati .... Bolje je kad boli istina nego kad utehu pruža laž ... Ja bar uvek volim da znam na cemu sam ....
Mislim da takve stvatri meni ne bi mogle da se dese jer bih ja u zemlju propao od sramote ....
Korisnikov avatar
By Insorcer
Originally posted by waterlily
Urgh! Monogamija je, nazalost, stvar odluke, a ne proizvod osecanja i poverenja.
Samo bih izbacio ono "nazalost", sa ostalim se slazhem u potpunosti!

....odluchno sam sa nekim dok se odluchno ne odluchim biti sa nekim drugim :giggle:

Ne varam-ne razumem/ne prashtam prevare.

Ako izgubim odluchnost biti sa jednom osobom mahnem joj uz iskreno objashnjenje i potrazhim drugu/druge osobu/e. :vestica:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
zizek bi ovde, verovatno, primetio kako oni monogamni zapravo ne veruju uopste u odanost drugome, dok su oni nemonogamni zapravo najodaniji.
By Kragi
Originally posted by Armand

Ne varam-ne razumem/ne prashtam prevare.

Ako izgubim odluchnost biti sa jednom osobom mahnem joj uz iskreno objashnjenje i potrazhim drugu/druge osobu/e. :vestica:
:up:

Slazem se samo sam ja umeo da budem tolerantniji :)
Cini mi se da sam zbog ljubavi nekad neke stvari oprastao ... Mislim da mozda postoje prevare koje se dese jednom u zivotu ... ali ako neko permanentno radi stvari koje te povredjuju onda mu definitivno nije stalo do tebe .....
Korisnikov avatar
By Titja
Originally posted by doktor_NS
Duboko sam uveren u to , da ako pored sebe imate osobu koju volite , sa kojom mozete da se smejete i razgovarate , a koja ce vam u isto vreme biti oslonac u teshkim vremenima i sklonishte kada ste povredjeni , koja ce umeti da vas nasmeje i uteshi , prosto necete imati potrebu za nekim drugim. I to je jedina prava vernost , ne da se sputavate da uradite neshto shto zelite , vec da prosto i ne pozelite nekog drugog. Jer vec volite ono shto imate pored sebe i drugo vam ne treba.
Ako negujete svoju vezu , nema shanse da do toga dodje.
Moje pitanje je,ako biste saznali da je jednu vama dragu osobu prevario decko,da li biste i kako joj to saopstili?Inace je taj decko rekao da ce sam priznati prevaru.Ja izbegavam svaki susret sa tom,nazovi "prevarenom" osobom,jer ne znam sta da radim.
Voleo bih da cujem vase misljenje.
:up:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ne bih da otvaram novu temu, te ću se nadovezati na ovu sa pitanjem: Zašto varate?
Muči me jednostavno, ako imate principe i ako ste spremni da ih branite, zašto varate?
Ne kažem da to svi rade, ali sam siguran da je jedan dobar deo vas to uradio barem jednom. Ne osuđujem, ali me interesuje, ako ste protiv otvorenih veza i poligamije, zašto dopuštate sebi da vam se desi kiks sa prevarom?
U temi "Sex je sex, a ljubav je ljubav" mnogi su se dotakli teme prevare. Nisam tamo hteo da idem previše u offtopic kada postoji tema dovoljna bliska onome što bih da pitam...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
Ne oprastam prevaru, ma koliko kvalitetan odnos bio... :sesir:

Varaju, zato sto ne razmisljaju o tome kako bi se osecali da su prevareni.
Kad bi samo malo razmisljali, ne bi (toliko) varali...

:ua:
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Hoćeš reći da nikada nisi prevario momka-devojku? Zanimljivo...
Korisnikov avatar
By Heartkiller
@ just_me, nikada nisam bio u vezi sa devojkom... :blush: :)

Bio bih licemer kad bih rekao da nisam nikada prevario momka, ali o tome ne zelim da pisem, znam samo da je lekcija naucena...toliko... ;)
Korisnikov avatar
By Lucem Ferre
Ali poenta i jeste u tome! Ne tražim da mi pišeš o činu i sl. Zanima me, zašto ti, a i druge osobe sa foruma gaze svoje stavove po pitanju ovoga. Dakle, nisi sam, jer su i drugi varali i opet će... Interesuje me, šta je to što škljocne i natera vas da uradite ono protiv čega ste... Zbog toga ja insistiram na iskrenosti... ne bi me povredilo da partner ima nekoga pored mene, sve dok sam ja na vreme o tome obavešten i sl... Lepša je iskrenost i otvorenost no zabluda i laž....
Korisnikov avatar
By Heartkiller
E vidis, prvi decko koga sam prevario, prevario sam za svoj 18-ti rodjendan, olesio sam se od alkohola, a drugi decko koga sam prevario, prevario sam zbog toga sto mi nije posvecivao dovoljno paznje... :sigh: Mozda jedino dobro sa moje strane je to sto sam mu rekao... :blush:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!