- 27 Jul 2007, 12:21
Znaci ISTA ali ISTA stvar se upravo dogadja mojoj boljoj polovini :raflmao:
Meni se nije nikad desilo tako da tu situaciju mogu da prokomentarisem samo iz ovog ugla - seamane, ako imas decka bice mu neverovatno zabavno sve to sto se dogadja:tamoamo:
I mocicemax dobre fore i komentare da pravi
A moze i gore da bude. Prica on meni kako mu je neki kolega peder i kako se pali na njega te svaku priliku koristi da ga snima i da kao caskaju. Na sta sam ja rekao da se utripovao, ozenjen je taj i sl....
Nakon par dana bio je i on u supermarketu, a ja ne znajuci da je to on kazem "Vidi sreco kako ona matora tetkina blene u nas, kakva stoka".
Originally posted by Seaman
Prije nekih dvadesetak dana sam na poslu dobio novu koleginicu.Nije na istom radnom mjestu na kojem sam i ja ali cesto kontaktiramo.
Da skratim, cura se zaljubila u mene.Primjetio sam to jer mi je cesto prilazila i sl.Rekla je to mojim koleginicama i ja sam iskulirao, rekao da imam curu.Danas je bila direktna i rekla pred svima da joj se dopadam i da zeli takvog momka kao sto sam ja(rekla je skromnog)![]()
Uvijek mi je zao kad se nesto slicno dogodi.Ja sam gay i nikada nisam bio sa curom.

Znaci ISTA ali ISTA stvar se upravo dogadja mojoj boljoj polovini :raflmao:
Meni se nije nikad desilo tako da tu situaciju mogu da prokomentarisem samo iz ovog ugla - seamane, ako imas decka bice mu neverovatno zabavno sve to sto se dogadja:tamoamo:
I mocicemax dobre fore i komentare da pravi

A moze i gore da bude. Prica on meni kako mu je neki kolega peder i kako se pali na njega te svaku priliku koristi da ga snima i da kao caskaju. Na sta sam ja rekao da se utripovao, ozenjen je taj i sl....
Nakon par dana bio je i on u supermarketu, a ja ne znajuci da je to on kazem "Vidi sreco kako ona matora tetkina blene u nas, kakva stoka".