Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Ono sto odbija kod potencijalnih partnera

nezadovoljavajuci fizicki izgled
17
37%
uzivanje u drogama
19
41%
neuredan zivot
4
9%
nepovoljna materijalna situacija
1
2%
tracevi o njoj/njemu
Nema glasova
0%
mnostvo "bivsih"
5
11%
By SUNNY B
pa naopako, naravno da je izgled donekle bitan - recimo plavuse imaju jako male ili prosto nemaju nikakve sanse kod mene (mozda eventualno ako se bas potrude ali zasto bi se bilo ko trudio oko mene), i da to kao sto moze da privuce, moze i da odbije, onda ide mozak - fala bogu da ima pametnih, ja begam u pravcu wc-a ako me zaskoci neko ko misli da je moreuz onaj ko je izmislio "neku azbuku" (to mi se jednom desilo)...i , uostalom, napadan pristup....a bogami, i ako se desi da ima vise bivsih nego prstiju na rukama , i tu cu malo da se zapitam....:pop:
Korisnikov avatar
By Dina
Ako se mislilo na neurednost u smislu da se ne kupa i slicno - to i ja ne volim. Ja sam mislila vise na neurednost u duhovnom smislu pa sam zato u mom prethodnom postu rekla da me to moze cak i privuci - npr. ako je radoholicar ili ima neki hobi koji ga opseda ili vec neko slicno preterivanje ali koje u neku ruku moze biti i pozitivno (znaci ne u drogi, alkoholu i sl.). Inteligencija mi je odmah posle droge ;) Tesko i da mogu zamisliti da me privuce neko ko je po mom misljenju neinteligentan ali ako se to i dogodi moze da bude samo avanturica. Tracevi ne uticu na mene jer imam poverenja najvise u samu sebe, svoj sud i osecaj. A mnostvo bivsih mi ne smeta, od susreta sa mnom su definitivno proslost ;) Salim se, ali stvarno ne razmisljam o tome sta je bilo pre, nego kako se odvija ono sto je sada.
Korisnikov avatar
By reveal
nedostatak inteligencije...
Korisnikov avatar
By m..
Ne znam, do zeljene ne dolazim sistemom eliminacije drugih po raznim kriterijumima, nego gledam da ima ono sto treba da ima, elem kad se nadje neka koja priblizno odgovara, uglavnom me odbije brzopletost... Treba mi dosta vremena (kao da to ceo forum ne zna i kao da nisam napisala vec nx puta), i uspanicim kada stvari idu prebrzo...To je to...
Inace da, tracevi me ne odbijaju, jer ih uglavnom ni ne cujem (nemam od koga), nezadovoljavajuci fizicki izgled se da podneti u nekim granicama, ali ne ako ide uz nezadovoljavajuci IQ, droga nije problem ako se svodi na to da recimo dune tu i tamo (znaci 1-2 x mesecno), neuredan zivot je ok, i ja ga vodim, losa finansijska situacija da, u smislu da necu da sedim s njom u parku jer nema para za pice u klubu a odbija da ga joj ja kupim, ok mi je da ima priblizno iste prihode kao ja pa cemo da se krpimo, da i mnostvo bivsih, mhm, ume da uplasi...
Uglavnom me je do sad odbijala cinjenica da su im interesovanja ogranicena i nekompatibilna sa mojim (dodjavola, ne zelim da nam se razgovori svode na prepricavanje dozivljaja) i cinjenica da posle 2 dana zele da budu centar mog sveta, a meni treba bar pola meseca za leptirice, o da, neke su se ruzno ljubile pa su otpale u startu...
Korisnikov avatar
By m..
Originally posted by SUNNY GIRL
pa naopako, naravno da je izgled donekle bitan - recimo plavuse imaju jako male ili prosto nemaju nikakve sanse kod mene (mozda eventualno ako se bas potrude ali zasto bi se bilo ko trudio oko mene), i da to kao sto moze da privuce, moze i da odbije, onda ide mozak - fala bogu da ima pametnih, ja begam u pravcu wc-a ako me zaskoci neko ko misli da je moreuz onaj ko je izmislio "neku azbuku" (to mi se jednom desilo)...i , uostalom, napadan pristup....a bogami, i ako se desi da ima vise bivsih nego prstiju na rukama , i tu cu malo da se zapitam.... :pop:
Ja nju volim.
Korisnikov avatar
By nsredphoenix
Hm ... razmisljam sta da odgovorim. U pocetku mi je fizicki izgled mozda i presudan ali kako vreme odmice nedostatak inteligencije i neuredan zivot moze i te kako da mi zasmeta. Uzivanje u drogama bi proslo ako je u nekoj blazoj varijanti i ako su prethodna tri uslova zadovoljena.
A sve ostalo je prihvatljivo : tracevi me ne zanimaju, mnostvo bivsih ne mora nista da znaci ali mi je bitno da osoba vodi racuna o svom zdravlju, a materijalna situacija - nebitna.

Ipak cu staviti nedostatak inteligencije, pod pretpostavkom da se pitanje odnosi na duze staze. :opacupa:

:zastava:
Korisnikov avatar
By Val
Vecito traganje za svojim "JA"...! :zev2:
Korisnikov avatar
By EYA
Originally posted by Val
sta te tu smara ?
ili jos bolje, sta podrzumevas pod "traganje za svojim "JA"...! "
Korisnikov avatar
By Johnny Rocket
Originally posted by EYA
Originally posted by Val
sta te tu smara ?
Mozda je htela da kaze da joj smeta ako partner vecito traga za njegovim 'JA'?
Nego, da se vratim temi...

Uh, ove opcije, sve su dobre i sve me to odbija. Ne znam samo sta vise.
Ovako, ustvari, najmanje me odbija nedostatak inteligencije.
:volinevoli:
Korisnikov avatar
By DIONIS
los fizicki izgled,ma nek je glup samo da je on meni eeeeep
Korisnikov avatar
By Oziris
Ono sto bi me definitivno odbilo je uzivanje u drogama i nedostatak inteligencije... Zaista ne mogu sebe da zamislim sa osobom koja je narkoman, ili sa osobom koja je toliko intelektualno deficitarna da u meni budi sazaljenje...
Sto se traceva tice, shvatila sam da je to mnogima dusevna hrana pa sve ono sto se "cuje" o nekom ne mora zaista da bude istina ( ja sam, recimo, cula o jednoj osobi sa foruma da je zivo zlo, sticajem okolnosti kasnije je upoznajem na chatu, pricam s njom telefonom, i ispostavlja se da je devojka samo takva dobrica);
A mnostvo bivsih... pa ako je neko uspeo da vodi bogat ljubavni i seksualni zivot, a usput je dobio mnogo zivotnog iskustva, mnogo lepih veza i nijednu bolest, zasto bi mi to smetalo? :smug:
Korisnikov avatar
By *deni*
Neurednost, u smislu prisustva fiks ideja i gomile nikad realizovanih planova i odsustva organizacije i konkretnog cilja u zivotu.
Korisnikov avatar
By Galateja
Smeta mi kad neko puca iz prazne puske!:vudu:
Korisnikov avatar
By Marble
Originally posted by GALATEJA
Smeta mi kad neko puca iz prazne puske! :vudu:
A zashto to onda stalno radish, honey? :alexis:
Korisnikov avatar
By zboO
pored svega gore ( u mom postu, koji se nalazi na prvoj strani :rool: )navedenog......odbila bih i osobe koje nemaju smisla za humor (smarachi)....a i one koji samo cute i klimaju glavom (tuga) dok ja postavljam 10 puta isto pitanje i ne cujem odgovor (joj boze koliko vas ima....da li je moguce da samo ja nalecem na takve?)!!
Korisnikov avatar
By Galateja
Originally posted by Marble
Originally posted by GALATEJA
Smeta mi kad neko puca iz prazne puske! :vudu:
A zashto to onda stalno radish, honey? :alexis:
Ovaj, damo sa mustiklom da li se ti i ja znamo pa ti znas iz kakve puske pucam ili si neki sareni mag pa ti se javlja? Za takve kao ti mi je dovoljna i pracka.:smug:
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by Johnny Rocket
Originally posted by EYA
Originally posted by Val
sta te tu smara ?
Mozda je htela da kaze da joj smeta ako partner vecito traga za njegovim 'JA'?
Nego, da se vratim temi...

Uh, ove opcije, sve su dobre i sve me to odbija. Ne znam samo sta vise.
Ovako, ustvari, najmanje me odbija nedostatak inteligencije.
:volinevoli:
Hvala maleni. :kiss:

@EYA- Strasno me smara, kad devojka ne zna sta hoce u zivotu i ne moze sebe da pronadje, a kamoli da se uskladi sa partnerom. J.R. ti to lepo objasni. ;)
Korisnikov avatar
By EYA
ajde ako mislite da ste mi vas dvoje to sad pojasnili... posebno J.R. (nadam se da nije iz Dalasa) sa promenom reci SVOJIM u NEGOVIM :)

Ja , recimo, jos uvek trazim sebe... i ceo zivot cu to raditi.
Partneri mi, kao i prijatelji, pomazu u tome... i ja njima.
Neprekidno se uskladjuem sa svetom oko sebe.
Ali ne pravim trule kompromise, i ne mogu da se uskladim sa vecinom ljudi. Nemam pojma sta hocu. Znam samo ono sto sam, na osnovu iskustva, skapirala da necu.

Ti si sebe pronasla ?
By Paris
I ja nikad ne bih mogla da budem sa nekim ko je pogubljen i ne zna ko je sta je i ne zna sta hoce.
Ogromna je razlika izmedju takvih i onih koji znaju ko su i sta su ali uvek teze samousavrsavanju.
Sa prvima nikad ne znas na cemu si i sta ce sledece da im "dune".
Korisnikov avatar
By EYA
postoji i kategorija ljudi koji nemaju svoje ja i veoma su prilagodljivi partnerima.
deluju kao zrele i bas tebi kompatibilne osobe, a u stvari su odlicni foliranti, zeljni paznje i ljubavi do te mere da zrtvuju sebe samo da budu prihvaceni.

takve zbunjuju ovi "musicavi" koji "ne znaju sta hoce" jer ne mogu da provale cemu da se prilagode !
By Paris
Pa koja je razlika izmedju te dve osobe?
Obe su neizgradjene, nestabilne i nezrele.
Jedna transparentno, a druga kamuflirano.
Obe su sklone promenama kako vetar dune.
Samo sto prva je tzv. lepljivog karaktera i trazi nekog da mu se prikaci radi zajednicke simbioze.
A ova druga, svoje nepredvidive i nedosledne promene i lutanja kroz zivot naziva "spiritualnost".
Korisnikov avatar
By Val
Originally posted by EYA
Ti si sebe pronasla ?
Ja sam sebe davno pronasla i znam sta hocu. Isto tako znam sta necu. Postojanost mi je vrlo bitna. Pored toga sharm, karizma i odlucnost...

Osobe koje jos tragaju za svojim identitetom mogu da mi budu savrseni prijatelji, ali nikada "zivotni saputnici".

P.S. Traziti svoje JA u smislu...jesam li ja sad lezbejka ili je to neka bolest, pa cekam da ozdravim...?
Korisnikov avatar
By EYA
@val
u tom smislu? pa tako reci bwee ! :kiss:

@paris
ja jos ne naidjoh na tu drugu vrstu osoba.
mozda zato kontam da su one samo tek na startu svog istrazivanja, pa ih i ne dozivljavam negativno.
pojasni mi malo taj tip?
sta, one su kao zaglavljene negde na pola i... ?

cek, cek! jel i ti pricas o sexualnom opredeljenju :puzzle:
Korisnikov avatar
By tramp
ja volim ljude koji su spremni za promene sto ne znaci da nemaju svoje ja samo znaci da kad su suoceni sa novim informacijama mogu da se prilagode novonastaloj situaciji
volim flexibilnost jer me prevelika zadrtost previse potseca na fundametalizam a fundamentalizmi raznih vrsta me odbijaju (mada kao neka seksualna fantazija mogu cak biti interesantni ali ako govorimo o partnerki ne)
Korisnikov avatar
By Oziris
Originally posted by tramp
ja volim ljude koji su spremni za promene sto ne znaci da nemaju svoje ja samo znaci da kad su suoceni sa novim informacijama mogu da se prilagode novonastaloj situaciji
volim flexibilnost jer me prevelika zadrtost previse potseca na fundametalizam a fundamentalizmi raznih vrsta me odbijaju (mada kao neka seksualna fantazija mogu cak biti interesantni ali ako govorimo o partnerki ne)
Slazem se sa ovim, i jos bih dodala da je moje misljenje da fleksibilnost sopstvenih principa ide sa zreloscu, jer shvatiti da si pogresno postupio znaci korigovati ili promeniti svoj princip ( model ponasanja)... Ipak se covek na svojim greskama najbolje uci...
Korisnikov avatar
By EYA
konacno je neko skontao sta pokusavam reci :B
Korisnikov avatar
By Ljubicasta_Suza
Originally posted by EYA
konacno je neko skontao sta pokusavam reci :B
:up:
Korisnikov avatar
By Dirrty
postoji toliko opcija pored gore navedenih... ali od gore navedenih... pa ne bash sve ali skoro sve...

neecu bas navoditi, ali pola toga sigurno moze uticati na to da mi se neko ne svidi...

(Christina Aguilera-Loving me for me)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!