Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by Lakiboy_nsNe verujem da su se mrstili bas zbog tog poljupca.
...Inache prosli vikend se drug moga druga smuvao u Nubly sa jednim tipom i kada smo ishli kuci lik ga ladno poljubi na ulici u centru grada na raskrsnici Mihajla Pupina i Jevrejske i niko nije reagovao mada sam primetio par namrsenih faca![]()
Originally posted by *deni*andjeo!
upoznao sam jednog predivnog decka plavusana u x.ljubav na prvi pogled ma koliko vam izgledalo smesno,ali bas tako je i bilo.i razmenimo podatke i pricali smo osvojoj proslosti i o tome sta nas ceka u buducnost! i slozimo se da budemo u vezi.... sada zivi kod tetke.i dogovorimo se da se vidimo.i nasli smo se kod x i stali smo i gledali se 5-6 sekundi i nismo izdrzali poljubili smo se naocigled ljudi
Sve je ovo prilicno interesantno, no mene vise buni ova tetka. Kome ona u stvari dodje tetka ?
andjeoIzgleda da je od te vase burne i kratke romanse najvise stete imala jadna tetka.
RASKINUO SAM S NJIM JER JE ISPAO DA JE PROBLEM U NJEGOVOJ GLAVI!JOJ STO BRE NE NADJEM NEKOG KO JE OK DA ME VOLI I DA ME RAZUME?aaaaaaaaaaa
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!