Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Çâðê_DUP
ps zaboravila sam: lezbejke ili biseksualke :) a mrzi me sad da editujem post :)
Korisnikov avatar
By LittleRed
Originally posted by anche
@littlered
ljudi sebi svasta dozvoljavaju i svasta nesto ih je briga. a najgori smo sto iz sopstvene prizme posmatramo tudja iskustva i donosimo sudove o istima :nono:

lepa vest je da nas drugi mogu izvesti iz takta samo onoliko koliko to dozvolimo. konkretno, ta devojka jeste kretenusa i meni prvo pada na pamet reci joj: 'ma jedi govna'. medjutim, to ne samo da nije lepo - nego nije ni konstruktivno. zato je najblje u tim situacijama iskreno i otvoreno reci da ti smeta nicim izazvana i trazena evaluacija tvoje seksualne prakse (pricu o egzistenciji ostaviti za drugi put). na mestu je i traziti izvinjenje, ali to sama proceni da li je relevantno.
anche, sve si u pravu :D
ne bih se ja toliko potresla zbog nje, no se prosto zapitah da li i ostale str8 individue u mom okruzenju slicno misle...
no, sada bar znam da tako nesto mogu da ocekujem i nece mi biti problem da odreagujem... juce se bas nadjoh zbunjena, jer nisam ocekivala...
Korisnikov avatar
By gneeebo
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
Homoseksualnoj i heteroseksualnoj osobi bi se teoretski moglo dopasti 3 000 000 000 ljudi, a biseksualnoj 6 000 000 000.
ja ne mogu da verujem da i dalje insistiras na toj racunici. ako sve zavisi od individualnog karaktera, koji je smisao te racunice? i koji je smisao te racunice uopste? je l po tebi broj partnera koje ce neko verovatno imati zavisi od broja ljudi odgovarajuceg pola? i sta ti znaci to "nije uvreda, nije predrasuda" kada tu sumanutu racunicu koristis kao potkrepljenje za izjavu da su vece sanse da te prevari biseksualna nego gej osoba? kao, sve zavisi od osobe do osobe, nije da je relevantno, al ajde da iznesem, cisto da imate na umu sledeci put kad vas bude privukla biseksualna osoba... mdaj
Korisnikov avatar
By m..
Ova tema kao da je seckana i seckana.

Anyways, ja se ne plasim biseksualnih zena, evo sam upravo sa jednom.

Vecina zena sa kojima sam bila su bisexualne.

Moja generalna iskustva se gay zenama su bila dosadnija, one su bile manje fleksibilne, ali iz toga ne zelim da izvlacim bilo kakvo pravilo.

Valjda se ljudi plase bisexualaca zato sto su ovi u stanju da ih prevare sa osobom suprotnog pola, ili se boje da ce se ovi uzeleti picke/kurca ili da ce im u jednom momentu puci film i uklopice se u heteronormirani oblik zivota, poudavati ili pozeniti, samo jer je tako lakse (spolja gledano).

Anyways, ja sam ubedjena da je sansa da me bi riba prevari sa tipom duplo manja nego da me gay riba prevari sa ribom, a da me prevari generalno ista, i da to zaista zavisi od karaktera a ne od genitalija ili seksualnog opredeljenja ili sklonosti. Sto se toga sto nemam rol-virslicu tice, bi devojka je mene izabrala kao zenu, i ne ocekuje da imam kurac. Uostalom isti moze da se kupi u sex shopu (dobar za 1500 do 2000, bila juce, btw strap-on-ovi ich ne valjaju), mozda i ja hocu da ona mene tim istim kurcem :D

A sto se ovog treceg tice, da, to se desava, relativno cesto (eto desilo se mojoj najboljoj prijateljici, rodila je dete). Jebiga, ljudi imaju izbora, pa nekad krenu laksim putem, ali to nije pravilo i to je pre pitanje samog drustva nego bisexualnih osoba. Kontam, kad bi gay veza, brak i ostalo, gay porodica (sa sve usvajanjem) bila podjednako prihvacena, to se ne bi desavalo vise nego u ~50% slucajeva, opet ovisno o individuama. Jebiga svet je takav. Sto ne znaci nuzno da ce me bi devojka po defaultu ostaviti da bi s nekim tipom pravila porodicu.

Anyways, ljudi, sansa da vas bi osoba prevari je podjednaka sansi da vas prevari gay ili strejt osoba. Ni manje ni veca. I ta prevara bi bila pre posledica vaseg loseg izbora nego necije biseksualnosti. So...

Bi zene su nesto najbolje na svetu.
Korisnikov avatar
By .L O S T
mislio sam da bi tip ne postoji vec je to samo nacin da neko ubedjuje sebe da je eto ipak visa vrsta od pedera, ali nakon sto sam upoznao par likova ne mogu a da se ne zapitam da li sam bio u pravu.... ne znam ni sam.......
Korisnikov avatar
By Blady
Ja i dalje mislim da to nema nikakve veze, tema je o povredjivanju?
Zar ne?
Korisnikov avatar
By Mademoiselle
@ .LOST
Pa, zasto im ne verovati, ako se oni izjasnjavaju kao bi, onda jesu bi. (ljudi uglavnom umeju da procene sebe, naravno posle sticanja odredjenog iskustva)

@ON
Stvar je u tome sto ja poznajem par bisex devojaka koje su ili nakraju zavrsile u str8 vezi, tj. braku i uklopile se u hetero model ili zavrsile u braku, a i dalje dejtuju devojke sa strane ili da su u isto vreme u vezi sa osobama razlicitog pola (i sa tipom i sa ribom).
Ja se ogranicavam da je u pitanju samo manji broj ljudi, ali opet...

Naravno da mislim (i znam) da osim njih postoji i gomila bisex ljudi koji su ok i monogamni i sve to... I na taj deo populacije se ova prica savrseno ne odnosi.

Pozitivne stvari koju sam rpimetila kos biseksualaca oba pola je da su opusteniji i otvoreniji, imaju dosta drustva i cesto su u centru razgovora/desavanja, bi devojke uglavnom prolaze kao str8 i deluje mi (bila sam sa jednom bi i jednom lez devojkom, tako da ne mohu da kazem iz iskustva, vec samo kao pretpostavku) da su bi devojke slobodnije u sexu i vise eksperimentisu...
By Çâðê_DUP
Originally posted by xx LooDa KrAwItZa xx
@ON
Stvar je u tome sto ja poznajem par bisex devojaka koje su ili nakraju zavrsile u str8 vezi, tj. braku i uklopile se u hetero model ili zavrsile u braku, a i dalje dejtuju devojke sa strane ili da su u isto vreme u vezi sa osobama razlicitog pola (i sa tipom i sa ribom).
Ja se ogranicavam da je u pitanju samo manji broj ljudi, ali opet...
dosad nisam upoznala bisex devojku koja je monogamna i ne dejtuje devojku (usual) sa strane. :mirnatetko:

kad mi neko u srbiji kaze da je bi, priznajem da imam predrasude, tj razmisljam: koja VRSTA bisexualca, dal ona "sto bi da proba" ili "j**se sa istim polom, ali planiram da se zenim/udam, imam muza i devojku sa strane, trazim devojku za shoping :lol: volim u troje ili cetvoro, petoro..
Naravno da mislim (i znam) da osim njih postoji i gomila bisex ljudi koji su ok i monogamni i sve to... I na taj deo populacije se ova prica savrseno ne odnosi.
apsolutno, ali njih je mnooogo manje od prvih..
Korisnikov avatar
By decko
Jedini problem je sto vecina ljudi ima te predrasude, neko iz prica a neko iz iskustva, i na samu rec bisex pomisle da je to tip osobe koji ima i curu i decka u isto vreme.. :nope:
By Çâðê_DUP
Originally posted by decko
Jedini problem je sto vecina ljudi ima te predrasude, neko iz prica a neko iz iskustva, i na samu rec bisex pomisle da je to tip osobe koji ima i curu i decka u isto vreme.. :nope:
ako je iskustvo u pitanju i to provereno lose i ako je upravo u 99 posto slucajeva necije iskustvo s BI osobama takvo kakvo si ti naveo, kako mogu to biti predrasude?
..
jer predrasuda znaci imati unapred definisano misljenje o necemu/nekom bez da si ga/je upoznao/doziveo..
Korisnikov avatar
By decko
@ Angelina777

Pa odnosi se na obe strane - i ljude koji su prosli kroz neku slicnu pricu i ove koji imaju predrasude od samog starta. To sto je neko imao vise puta lose iskustvo opet ne znaci da su generalno svi bisex ljudi takvi. Mozda nije imao srece, jbg.
Evo jedan bas bas glup primer: to sto su mene, lupam sad, tri puta opljackali u istoj ulici to ne znaci da i sve ostale pljackaju bas u toj ulici niti znaci da se tu samo pljacka. Right? :)
By Çâðê_DUP
Originally posted by decko
@ Angelina777

Pa odnosi se na obe strane - i ljude koji su prosli kroz neku slicnu pricu i ove koji imaju predrasude od samog starta. To sto je neko imao vise puta lose iskustvo opet ne znaci da su generalno svi bisex ljudi takvi. Mozda nije imao srece, jbg.
Evo jedan bas bas glup primer: to sto su mene, lupam sad, tri puta opljackali u istoj ulici to ne znaci da i sve ostale pljackaju bas u toj ulici niti znaci da se tu samo pljacka. Right? :)
slazem se, zato sam gore i kvotirala ovo:
:)
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!