Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By V25
Meni je jako bitno da imam vreme za sebe. Pod time ne podrazumevam nikakva skrivnja tajni ili slično, već momente kada sam sednem da čitam, ili pak odem da trčim slušajući muziku i razmišljajući. Npr. većini ljudi smetaju jutarnji razgovori, meni ne. Mogu odmah da funkcionišem kao da je dan već poodmakao, ali kao što autorka teme reče-jako cenim ljude koji razumeju potrebe za poštovanjem tišine, mira i možda u izvesnom vidu nekooperacijom sa drugom stranom. Većina ljudi to nažalost percipira kao nešto loše i čim usledi ćutnja misle da je neki problem između te dve osobe-što apsolutno nije tačno. Za postizanje duševog mira i procesuiranja raznih misli samoća je neophodna, preciznije-dnevne doze samoće.
Korisnikov avatar
By mean95
veci dao dana ja cutim, cak i konverzaciji sa nekim cesto sam ja taj koji slusa...mrzi me da pricam :psst:
Korisnikov avatar
By EnMademoiselle
pa baš ne znam kako da se definišem što se tiče ove teme.

nekad sam ćutljiva u nepoznatom društvu, nekad prva započinjem teme i pričam bez prestanka. sve zavisi od ne znam čega, pretpostavljam od društva i mesta i tako nekih gluposti

kad sam nervozna i nenaspavana trudim se da što manje pričam jer mi se desi da se često izdrkam bez razloga i onda bih samu sebe našamarala posle
u situacijama kad treba da se ćuti uglavnom se setim nečeg smešnog makar se desilo pre sto godina i onda prasnem u smeh kao mandark pa bih se opet našamarala

uopšteno sam više osoba koja sluša, nego koja priča. mada opet često se i raspričam pa budem zanimljiva.

ma, ne znam. mrzi me
Korisnikov avatar
By acid drop
ako ćutimo, jedno smo. ako govorimo, dvoje smo. <33
stara zen mudros' :lol:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!