Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by PauLi
A ja cu sad reci nešto što je takodje možda stereotip i neko ce me takodje napasti zbog ovoga, ali iz mog iskustva receno: PASIVNI MOMCI SU UGLAVNOM I LEPŠI I BOLJI KARAKTERI I INTERESANTNIJI.
Dušo, dok mi tu pokušavamo razbiti jedan stereotip, ti se ve? trudiš stvarati drugi.
Nije to baš najbolja stvar, you know? :kiss:
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by unic0rn
Stripi to ti je kao odgovor na vechno pitanje zashto su zhene kurve a muskarci frajeri :zid:
Ma...mislim da ipak idiot ostaje idiot bez obzira na ulogu u seksu?
Korisnikov avatar
By unic0rn
Ofskroz :)

(suvishe si mi drag da ti na ovo gore zalepim onu: Ti to najbolje znash :lol: :lol: ) :spin: :spin: :spin:
Korisnikov avatar
By Stripi
Aha...drag...malo sutra...ra?unaš na one bajadere koje sam ti obe?ao :lukavi:
Korisnikov avatar
By unic0rn
I to chak ni ne skrivam
hahahahahhaa
:eevil: :lukavi:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Mahnitu
Originally posted by Stripi
Originally posted by PauLi
A ja cu sad reci nešto što je takodje možda stereotip i neko ce me takodje napasti zbog ovoga, ali iz mog iskustva receno: PASIVNI MOMCI SU UGLAVNOM I LEPŠI I BOLJI KARAKTERI I INTERESANTNIJI.
Dušo, dok mi tu pokušavamo razbiti jedan stereotip, ti se ve? trudiš stvarati drugi.
Nije to baš najbolja stvar, you know? :kiss:
Fala Bogu da procitam nesto pametno danaske :pop: :hail: :hvala:
Korisnikov avatar
By Stripi
I to chak ni ne skrivam
hahahahahhaa
Jesam li ti spomenuo da me ponekad podsje?aš na Ra....
Korisnikov avatar
By unic0rn
I to chak ni ne skrivam
hahahahahhaa
Jesam li ti spomenuo da me ponekad podsje?aš na Ra....
On je samo losha kopija mene :P :eevi::kralj:
Korisnikov avatar
By Stripi
Ma znao sam ja oma da neš nije u redu sa tim momkom :rool:
Korisnikov avatar
By Rei
Jedno je voleti sex a drugo biti nimfoman. Na žalost, takvi se obi?no prodaju ''za finu decu'', a ?im se svetla pogase prvi ska?u na meso
Hm, pa ti u stvari ne mozhesh znati ko se i kad skida u mraku, osim u jednom sluchaju...
Nekima nije uvredljivo kada im kažeš pasivušo .. neki to smatraju delom svoje li?nosti, i toga se ne stide.
Znachi, ako te neko ignorishe, ok je vredjati ga?
Ako je nekom lepo da se jebe gde stigne i sa kim stigne, neka bar stisne muda kada ga okolina nazove pasivušom
Dakle, ja treba da iskuliram kada me neko uvredi zbog onoga shto jesam, da slegnem rukama i da kazhem "hm, pa i treba da me vredjaju" ?
Takvo smo društvo.
Da, slazhem se. Upravo zbog ljudi kao shto si ti.
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by REI
Hm, pa ti u stvari ne mozhesh znati ko se i kad skida u mraku, osim u jednom sluchaju...
Hmmm.. Zavisi od koli?ine mraka. Konsultuj sparka, nedavno sam na tu temu diskutovao sa njim. Ako ?eš lakše da uka?iš, preformulisa?u re?enicu u: ''Jedno je voleti sex a drugo biti nimfoman. Na žalost, takvi se obi?no prodaju za ''finu decu'', a u pomra?ini prvi ska?u na meso''.
Originally posted by REI
Znachi, ako te neko ignorishe, ok je vredjati ga?
Nisam to rekao. Rekao sam samo da ako radiš neke stvari koje okolina ne odobrava, trebaš da budeš spreman da braniš stavove koje si tim postupkom zauzeo. Ne treba vreðati ako te neko ignoriše. Samo nema efekta. Re?enica je glasila: ''Nekima nije uvredljivo kada im kažeš pasivušo .. neki to smatraju delom svoje li?nosti, i toga se ne stide.'' Dakle, to za njih nije uvreda, jer je on to prihvatio kao deo svoje li?nosti. Ponavljam, nazvati ga pasivušo, za njega nije uvreda.
Originally posted by REI
Dakle, ja treba da iskuliram kada me neko uvredi zbog onoga shto jesam, da slegnem rukama i da kazhem "hm, pa i treba da me vredjaju" ?
Da, ako se jebeš sa svakim koji pored tebe proðe. Ako nije taj slu?aj, nisi dobro pro?itao šta sam napisao i neopravdano si se ose?ao prozvanim. Ako si peder, ne zna?i da treba da budeš nemoralan.
Originally posted by REI
Da, slazhem se. Upravo zbog ljudi kao shto si ti.
Ne poznaješ me, tako da ovaj zaklju?ak nema osnova. Nikoga nisam uvredio, samo sam hteo da razjasnimo jednu stvar: Ako si peder (što je za str8ere po default-u nemoralno), ne moramo biti nemoralni do krajnje mere. Treba da se zna neki red, šta se sme a šta se ne sme.
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Ovaj, onaj, hmmm

Ja se nekako drzim nekih principa koji su lepo pokazani kroz Elinne-in (nekadasnji?) potpis:

Budi ono sto jesi!

I u sustini, zabole me ona stvar sta ko misli o meni. Da se kurvam, kurvam se, ne krijem to, a i volim da se kurvam (inace ne bih, logicno). Da volim da primim dobru karu, volim i ne krijem. Da volim da popusim, pa volim i to i opet ne krijem, Da volim da kresnem ribu, pa to najvise volim od svega, pa ni to ne krijem, cak ni ovde. I znas li koliko pedera ima problem? Pa, mnogo, te varam zenu, te pasivna tetka, te ovo te ono, ma nosite se u kurac i kraj. Ako ti ne odgovaram, ti se okreni i idi. I, da, zbunjujem ljude na svakom koraku, ali to je njihov problem, ne moj.

Opusti se i uzivaj. Budi ono sto jesi, radi ono sto volis, jer zivot je jedan jedini, tako lepo pusti kretene da se kretenisu i zive u svojim stereotipima.
Korisnikov avatar
By Caps Lock
Originally posted by Njuskalo
Ovaj, onaj, hmmm

Ja se nekako drzim nekih principa koji su lepo pokazani kroz Elinne-in (nekadasnji?) potpis:

Budi ono sto jesi!

I u sustini, zabole me ona stvar sta ko misli o meni. Da se kurvam, kurvam se, ne krijem to, a i volim da se kurvam (inace ne bih, logicno). Da volim da primim dobru karu, volim i ne krijem. Da volim da popusim, pa volim i to i opet ne krijem, Da volim da kresnem ribu, pa to najvise volim od svega, pa ni to ne krijem, cak ni ovde. I znas li koliko pedera ima problem? Pa, mnogo, te varam zenu, te pasivna tetka, te ovo te ono, ma nosite se u kurac i kraj. Ako ti ne odgovaram, ti se okreni i idi. I, da, zbunjujem ljude na svakom koraku, ali to je njihov problem, ne moj.

Opusti se i uzivaj. Budi ono sto jesi, radi ono sto volis, jer zivot je jedan jedini, tako lepo pusti kretene da se kretenisu i zive u svojim stereotipima.
Wow. Ne bas kratko, ali svakako jebitacno.:smilegrin:
Korisnikov avatar
By djo
jebote, ko se loži da (mu se) u seksu govori PASIVUSHO je baš žrtva ikonografije :cigareta: :protest:
mislim da neki pripadnici lgbtqi zajednice pani?no ozbiljno shvataju tu a/p/uni podelu :cigareta: :protest:
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by Kiwi
Nikoga nisam uvredio, samo sam hteo da razjasnimo jednu stvar: Ako si peder (što je za str8ere po default-u nemoralno), ne moramo biti nemoralni do krajnje mere. Treba da se zna neki red, šta se sme a šta se ne sme.
:lood:

A sto se tice nazivanja pasivusama, ako je namera da se covek uvredi ne odobravam, pa ma koliko bilo istinito...
Korisnikov avatar
By Rei
Hmmm.. Zavisi od koli?ine mraka. Konsultuj sparka, nedavno sam na tu temu diskutovao sa njim. Ako ?eš lakše da uka?iš, preformulisa?u re?enicu u: ''Jedno je voleti sex a drugo biti nimfoman. Na žalost, takvi se obi?no prodaju za ''finu decu'', a u pomra?ini prvi ska?u na meso''.
Opet... To shto neko skache na meso kad god stigne nije tvoj stvar niti bi trebalo da te interesuje u bilo kom smislu. Osim ako si tetka. A iako si tetka to ti ne daje za pravo da takve ljude vredjash.
Nisam to rekao. Rekao sam samo da ako radiš neke stvari koje okolina ne odobrava, trebaš da budeš spreman da braniš stavove koje si tim postupkom zauzeo. Ne treba vreðati ako te neko ignoriše. Samo nema efekta. Re?enica je glasila: ''Nekima nije uvredljivo kada im kažeš pasivušo .. neki to smatraju delom svoje li?nosti, i toga se ne stide.'' Dakle, to za njih nije uvreda, jer je on to prihvatio kao deo svoje li?nosti. Ponavljam, nazvati ga pasivušo, za njega nije uvreda.
Uzhas. "Njega to ne vredja, ali ja cu ipak da nastavim da ga vredjam jer eto, prija mi da nekog vredjam. Prija mi da glumim macho baju pred nekim ko mi nece uzvratiti. Ja sam tako opasan."
Da, ako se jebeš sa svakim koji pored tebe proðe. Ako nije taj slu?aj, nisi dobro pro?itao šta sam napisao i neopravdano si se ose?ao prozvanim. Ako si peder, ne zna?i da treba da budeš nemoralan.
Nisam se osecao prozvanim. Ponavljam, ako se jebem sa svakim koji prodje pored mene to je moja stvar.
Ne poznaješ me, tako da ovaj zaklju?ak nema osnova. Nikoga nisam uvredio, samo sam hteo da razjasnimo jednu stvar: Ako si peder (što je za str8ere po default-u nemoralno), ne moramo biti nemoralni do krajnje mere. Treba da se zna neki red, šta se sme a šta se ne sme.
Ne poznajem te, ali zakljuchak i tek kako ima osnova, s obzirom da je izveden iz tvojih stavova prema ovoj temi. Nisam ni rekao da si nekoga uvredio, a shto se tiche poslednje rechenice - ti si bukvalno niko i nishta da bi mogao da govorish ostalima shta se sme a shta se ne sme.
Korisnikov avatar
By Mr Dee
Originally posted by bojandjo
jebote, ko se loži da (mu se) u seksu govori PASIVUSHO je baš žrtva ikonografije :cigareta: :protest:
mislim da neki pripadnici lgbtqi zajednice pani?no ozbiljno shvataju tu a/p/uni podelu :cigareta: :protest:
:up:

:hail:

Zaista, ta opsesija a/p/u podelom me podseca na onu scenu iz filma Donnie Darko gde ona fanaticno "moralna" nastavnica nacrta na tabli liniju na cijoj je levoj strani ljubav a na desnoj strah i pokusa da sve situacije u zivotu strpa na tu liniju...

:prst2:
By Atlantis
Treba razgraniciti dve stvari: biti pasivni muskarac nije uvredljivo, svako ima pravo za svoje seksualno opredeljenje.
Druga stvar je nazvati nekog muskarca pasivusom. To je uvredljivo, i time se ponizava data osoba.
Korisnikov avatar
By Rei
Originally posted by Atlantis
Treba razgraniciti dve stvari: biti pasivni muskarac nije uvredljivo, svako ima pravo za svoje seksualno opredeljenje.
Druga stvar je nazvati nekog muskarca pasivusom. To je uvredljivo, i time se ponizava data osoba.
Upravo tako. Nemam shta da dodam ( bar za sada:D ). :kiss:
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Caps Lock
Ovaj, onaj, hmmm

Budi ono sto jesi!

Wow. Ne bas kratko, ali svakako jebitacno. :smilegrin:
Honey, kod mene nista nije kratko osim kurca. Jasno!?
Korisnikov avatar
By KiWi
Opet... To shto neko skache na meso kad god stigne nije tvoj stvar niti bi trebalo da te interesuje u bilo kom smislu. Osim ako si tetka. A iako si tetka to ti ne daje za pravo da takve ljude vredjash.
Ma ko ih bre vreða. Daleko od toga da je moja stvar da li ?e se neko razvaljivati svaki put kad ima priliku ili ne. Ali treba da postoji re? koja ?e odvajati one koji su pasivni i drže do sebe, i one koji su pasivni i samo im je kurac u glavi (bukvalno). Mislim da je ''pasivuša'' idealna re? za to. A definitivno nisam tetka. Eto, taj epitet neke vreða, mene ne. Jednostavno se ne nalazim u toj re?i pa ti pljuj od jutra do sutra... meni je sve jedno. Da si se malo bolje raspitao o meni, ne bi bio u nedoumici.
Uzhas. "Njega to ne vredja, ali ja cu ipak da nastavim da ga vredjam jer eto, prija mi da nekog vredjam. Prija mi da glumim macho baju pred nekim ko mi nece uzvratiti. Ja sam tako opasan."
Ne kapiram šta ?e navodnici, ja nemam takav stav. A to da prija da vreðam, baš i ne prija... Provari pa ?eš videti. Ina?e, ne družim se sa ljudima za koje mogu da kažem da su ''pasivuše'', tako da ne dolazim u situaciju da ih vreðam.
Nisam se osecao prozvanim. Ponavljam, ako se jebem sa svakim koji prodje pored mene to je moja stvar.
A ko je rekao da nije tvoja stvar? Kao što re?e Njuškalo:
... zabole me ona stvar sta ko misli o meni. Da se kurvam, kurvam se, ne krijem to, a i volim da se kurvam (inace ne bih, logicno).

...

Ako neko želi da te naziva pasivušom, on ?e te nazvati, durio se ti ili ne. Isto ti se hvata. Jedino što možeš je da ignorišeš.
Ne poznajem te, ali zakljuchak i tek kako ima osnova, s obzirom da je izveden iz tvojih stavova prema ovoj temi. Nisam ni rekao da si nekoga uvredio, a shto se tiche poslednje rechenice - ti si bukvalno niko i nishta da bi mogao da govorish ostalima shta se sme a shta se ne sme.
A ti si neko i nešto i imaš to pravo? ?emu dalja demagogija, kada svi znamo da svaka tolerancija ima granicu.
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
dobro da mi cure nemamo tih problema!!!samo ono butch-femme ali to je nesto drugo...dobro stripi kaze, koga ce aktivni FXXX nego pasivnog...Ipak mi je glupo to opredeljenje:aktivan/pasivan zar ne moze svako jednom ovako jednom onako???
Korisnikov avatar
By Val
Eh, kojim glupostima se vi zamarate. "P" decko nije muskarac, a "A" decko je muskarcina...??!!??!! A jel' ikada ikome palo na pamet, da je to cisto sexualno opredeljenje i uzitak? Jedni vole da prime, a drugi da daju. Ne kontam, sta je tu lose? Zamislite, kad bi SVI iskljucivo primali ili SVI iskljucivo davali? Ko bi tu koga onda?

E svasta!

Pustite ljude da uzivaju, svako na svoj nacin i to je to...
Korisnikov avatar
By Stripi
Originally posted by TheCurseofBlondie
dobro stripi kaze, koga ce aktivni FXXX nego pasivnog...Ipak mi je glupo to opredeljenje:aktivan/pasivan zar ne moze svako jednom ovako jednom onako???
Ah well, ne ide to tako draga moja...prije ?eš naletjet na pasivnog koji bi mogao kresnut aktivnog nego da naletiš na obrnutu situaciju...kad pitaš zašto dobiješ odgovor da njega to boli.
Ajde!
Pasvini su ina?e roðeni sa prostoproširenom pakšicom pa primaju sve, samo davaj.
Zato ja ne volim te striktno aktivne, idu mi na nerve.
Versatile is in :yes:
Korisnikov avatar
By Kupper

Ovo moze da se postavi umesto onog sumanuto odvartnog i preprostog logo-a. Bar ima sta da se procita.

P.S. (na temu) Pasivusha mi zvuci kao drolja (moze i neki gori izraz).
Korisnikov avatar
By KiWi
Originally posted by Val
Eh, kojim glupostima se vi zamarate. "P" decko nije muskarac, a "A" decko je muskarcina...??!!??!!
Nije to tema. Govorimo o tome da li je uvredljivo re?i pasivuša (zna?i da li se pasivni uvrede kada im, npr. drugi pasivni kažu ''pasivušo''). Nema to veze sa podelom, više muško - manje muško.
Originally posted by gox
Ne sikiraj se,sretao ja sam ja muškar?ine i muškar?ine koji su pasivni,a nikada to ne bih rekao za njih.To nema nikakve veze.
Baš mi na pamet pada jedan extra hot primer, koji potvrðuje ovaj citat :)
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
prije ?eš naletjet na pasivnog koji bi mogao kresnut aktivnog nego da naletiš na obrnutu situaciju...kad pitaš zašto dobiješ odgovor da njega to boli.
*hihihi* pa ko je onda ustvari muskarcina...onaj koga boli ini onaj koga ne boli....mislim da je odgovor jasan ;)
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Te muskarcine, ti razbacani latino tipovi (a vecinom NIJE tako)..aktivni, znate, imaju tu sklonost da ne vole fem tipove ili da spustaju pasivne...
Ali ne vidim cemu.
'ajde, neka ono "Sta ti vredi da jebes, kad nemas kome da ispricas" i bude istina... ali, analogno, ne moze i "Sta ti vredi da NE VOLIS nesto, kad nemas to kome da ispricas" biti istina...
A, Marble, sve se brinem kako se ti, eto, silno patis zbog toga :happysmoke: :misli:
Vazno je da je prava tema postavljena. Brrrrrrrravo, mishu mali!
Korisnikov avatar
By Njuskalo
Originally posted by Kupper

Ovo moze da se postavi umesto onog sumanuto odvartnog i preprostog logo-a. Bar ima sta da se procita.
Imam jos jedan biser:

Hedonizam jaca organizam!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!