Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

By Swanheart
cemu svesno rizikovanje ako znas da od tog rizika nema nista osim izgubljenih zivaca i nerviranja?
Korisnikov avatar
By Deksi
Jbg....ja sam jedan od onih koji se plase vezivanja i prave ljubavi....ne znam zasto...ne mogu da objasnim...ali koliko god da mi bas to mozda nedostaje u zivotu i dalje imam strah od toga...:(
Korisnikov avatar
By Sky123
i wanna fall in love:(...
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Swanheart
cemu svesno rizikovanje ako znas da od tog rizika nema nista osim izgubljenih zivaca i nerviranja?
A kako ti možeš da znaš unapred?

You're blessed with a second sight?
By Swanheart
pa jednostavno nekad mozes da znas da od rizika nema nista
Korisnikov avatar
By bigirl
Pa ako muvaš neku udatu koja nema nameru da ostavi muža/koja je u vezi i nema nameru da ostavi devojku/dečka, onda ok.

Mada, nikad ne reci nikad...
By Swanheart
nista nije vredno rizikovanja da budes sj**an
pa zato evo kazem...nikad...
By жњ
Ah izvrsna tema

Ja imam strah od ljubavi. Naucila sam da uzivam u samoci. Ko bi rekao da se u gledanju tacke na zidu moze toliko uzivati :blenta:
Korisnikov avatar
By TheTree
Originally posted by xyz
Ah izvrsna tema

Ja imam strah od ljubavi. Naucila sam da uzivam u samoci. Ko bi rekao da se u gledanju tacke na zidu moze toliko uzivati :blenta:
Count me in!! :unic0rn: :)
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by TheTree
Originally posted by xyz
Ah izvrsna tema

Count me in!! :unic0rn: :)
I agree partly with this up...

Oh, moje glediste je tako ambiguous po tom pitanju...

Da, postojali su periodi kada sam svesno bezao od ljubavi jer znam koliko sam emotivan i koliko se zaljubim i vezem za neku osobu, da , na kraju, ovako ili onako, moram biti povredjen... Znam da bezeci od losih stvari koje ljubav moze doneti, bezim i od lepih..ali, BETTER TO BE SAFE THAN SORRY!!!!

Ja jednostavno ne mogu da ne dam 101% sebe, ne mogu da se potpuno ne prepustim, ne znam da cinim samo moguce...a, onda, dodje razocaranje da ta osoba NE CENI moju ljubav, privrzenost...moju emotivnost...pocinjem da se osecam kao budala...
A NAJVISE MRZIM DA SE OSECAM TAKO!!!
Osecam da mi je ponos povredjen, a to je mesto koje se - kod mene - ne sme dirati.

Onda poceo da se zaljubljujem u osobe koje su meni 'nedostizne'. To jest, ja nisam njihov tip ili ovo ili ono...And I am O.K. with it...
....sta od toga imam???

Inspiraciju !!!! :) if nothing else...

summery is... I got use to being alone and being in love with those who don't deserve my attention...

Do I regret this state of things????

NO! I USE TO...NOT ANYMORE!

Kao sto rece 'Famous babe' ....
Ja dajem SVE*... trazim SVE!
Tu nema mesta za kompromise!
Korisnikov avatar
By TheTree
...Ali zato..onaj period muvanja..udvaranja..pa kad neko tako pocne da ti se mota po glavi mi je najsladji..Bas nekako..uf..vise volim to..od ozbiljnosti naknadne ume i glava da zaboli.. :)
Korisnikov avatar
By marvuk
Da li je strah od ljubavi ili od ostavljanja?

Sve u svemu, bio sam povredjivan, ostavljen ali sam spreman na dalje "rizike" i ulaske u neku novu vezu i verujem da ce mi u zsivot uleteti osoba koja zasluzsuje da "rizikujem" sa njom. Jednostavno ja sam takav da cu dati sve od sebe za nju, za vezu jer ako od starta imam stav da ne dam sve od sebe - chemu veza.
Korisnikov avatar
By bigirl
Ja sam izgleda jedini kreten koji svesno ulazi u nešto, gura nešto, a ZNA da će biti povređen.

I opet ću to raditi.

I opet.

Uvek.

Jbg. Volim da volim. Nema ničeg lepšeg. :leviathan: :leviathan: :leviathan:
By ~ Le Saint X ~
bigirl....
sve je to lepo...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!

been there!
Korisnikov avatar
By bilobilepo
New mogu da verujem da je to znacajnije od toga da budes uskracen za nezamenljive momente. Pa jedno lose iskustvo ne moze da mi pokvari misljenje o svim ljudima. Dakle, ako se razocaram u pojedinca to ne znaci da trebam da se razocaram u sve ljude.

Hocu da volim i da budem voljen pa makar ispastao. Uvek postoji ona nada da se to nece desiti. Uostalom zelim da iskoristim svaki trenutak!!!!
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by Renoir
(Iskreno?) Priželjkujem taj dan. Dan kada će ljubav u mom životu zauzeti drugo, treće mesto na listi prioriteta... Ali ne znam... Veliki je to skok: od majmuna u ljubavi do cold hard bitch... Hmmm... :neznam:
Korisnikov avatar
By bigirl
Originally posted by bilobilepo
New mogu da verujem da je to znacajnije od toga da budes uskracen za nezamenljive momente. Pa jedno lose iskustvo ne moze da mi pokvari misljenje o svim ljudima. Dakle, ako se razocaram u pojedinca to ne znaci da trebam da se razocaram u sve ljude.

Hocu da volim i da budem voljen pa makar ispastao. Uvek postoji ona nada da se to nece desiti. Uostalom zelim da iskoristim svaki trenutak!!!!
Udaj se za mene!
Oženi me!

:molise: :namig2: :fige:
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by bigirl
(Iskreno?) Priželjkujem taj dan. Dan kada će ljubav u mom životu zauzeti drugo, treće mesto na listi prioriteta... Ali ne znam... Veliki je to skok: od majmuna u ljubavi do cold hard bitch... Hmmm... :neznam:

Ali, zasto cold hard/hearted bitch?????

Jednostavno ti se smuci da dajes toliko sebe onima koji to ne cene/ne zasluzuju...
Korisnikov avatar
By bilobilepo
Originally posted by bilobilepo

Udaj se za mene!
Oženi me!

:molise: :namig2: :fige:

Nije problem. Moramo samo da se zavolimo pa :pop:
Korisnikov avatar
By Dina
...

Onda poceo da se zaljubljujem u osobe koje su meni 'nedostizne'. To jest, ja nisam njihov tip ili ovo ili ono...And I am O.K. with it...
....sta od toga imam???

...
Da, bas inspiracija, prava rec :) I ne znam zasto oni dostizni nisu ni upola tako inspirativni kao neko nedostizan :sigh:
Korisnikov avatar
By bilobilepo

Ali, zasto cold hard/hearted bitch?????

Jednostavno ti se smuci da dajes toliko sebe onima koji to ne cene/ne zasluzuju...

Ali zasto tako odmijati po di foltu. Uopste ne zelim da priznam da su svi takvi. Ma to je samo glupa generalizacija koja moze da me ucini da budem nesrecan>>>>

Uostalim dosta zavisi i od mene i mojih zelja i potreba!!!
By ~ Le Saint X ~
@bilobilepo....

Ja ne kazem da su svi takvi i ne pravim generalizaciju
vec...
da vecina koja mi se svidjala je bila takva!!!!!!!!
O tome kakvi ce biti buduci, ne razmislam....
By ~ Le Saint X ~
Originally posted by Dina
...

....sta od toga imam???

...
Da, bas inspiracija, prava rec :) I ne znam zasto oni dostizni nisu ni upola tako inspirativni kao neko nedostizan :sigh:
Ali, kako ne znas???
Pa, ono sto imamo ne moze da nas inspirise - bar ne na nacin kako mogu ovi drugi jer tada vise stupa nasa masta na delo???

KAda pogledam...
Ja sam se uvek zaljubljivao u MOJU PREDSTAVU (romanticnu) LJUDI, A NE U LJUDE KAKVI ONI JESU!!!!!!!!!!
Stupid as it may be!
Korisnikov avatar
By Dina
Renoir,
Ima toga i kod mene... ali ako ih pogledam i objektivno, koliko mogu... Nedostizni je za mene izuzetna osoba, Dostizni samo neko ko mi je ok... Nedostizni budi nove ideje, misli, snove, inspiracija kako ti kazes... Prednost Dostiznog je samo mir, nije ni to malo, ali mislim da ce mi nedostajati nadahnuca uvek... moracu bar nekad da vidim Nedostiznog, bar na trenutak... :wink:
Korisnikov avatar
By Lakiboy_ns
:pickme: Ja nemam strah od ljubavi ali imam strah od onoga sto se desi kada ljubav prodje!!!!
Cekam da upoznam nekoga ko ce to da promeni.:pickme:
Korisnikov avatar
By Deksi
od kad sam se opekao postao sam aseksualan...po emotivnom pitanju....:sigh:
By ~ Le Saint X ~
@Dina....
I soooooooo understand U!!!! :kiss:

@Deksi...
Ti si jos mlad!!!!!!!!!!
let the time do its thing :P
Korisnikov avatar
By RED BUTTON
bigirl....
sve je to lepo...

been there!

done this

dabome, kad ti dosadi da te :tushe: ili predjes u :pivce: ili u :vegi: i uvek kada naidje nesto sto lici na :volinevoli: odjednom se osecas :uplasen: a svi znamo da onda sledi :meduza: i na kraju :grom:

vremenom prestanemo da verujemo da je zivot :dancing: pa pokusavamo da se lepo osecamo sami :dance: . Ali ja mislim da nam treba :budilnik: pa onda doooooobro :ves: , pa peglanje :psiholog:

i da krenemo u :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

i da lepo svi :volinevoli: :volinevoli: :volinevoli:

hajde da cujem :klap: :klap: :klap: :klap: :klap: :klap:

tko je sa mnom ? :marinac: :marinac: :marinac:
Korisnikov avatar
By bigirl
Dobar si.

Tvoji postovi sa smajlijima me podsećaju na onu neprevaziđeno dobru šolju!!!
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!