Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by TheTreeI agree partly with this up...Originally posted by xyzCount me in!!
Ah izvrsna tema
Ja imam strah od ljubavi. Naucila sam da uzivam u samoci. Ko bi rekao da se u gledanju tacke na zidu moze toliko uzivati![]()
![]()
![]()
Originally posted by SwanheartNew mogu da verujem da je to znacajnije od toga da budes uskracen za nezamenljive momente. Pa jedno lose iskustvo ne moze da mi pokvari misljenje o svim ljudima. Dakle, ako se razocaram u pojedinca to ne znaci da trebam da se razocaram u sve ljude.
nista nije vredno rizikovanja da budes sj**an
pa zato evo kazem...nikad...
Originally posted by Renoir(Iskreno?) Priželjkujem taj dan. Dan kada će ljubav u mom životu zauzeti drugo, treće mesto na listi prioriteta... Ali ne znam... Veliki je to skok: od majmuna u ljubavi do cold hard bitch... Hmmm...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!
Originally posted by bilobilepoUdaj se za mene!Originally posted by SwanheartNew mogu da verujem da je to znacajnije od toga da budes uskracen za nezamenljive momente. Pa jedno lose iskustvo ne moze da mi pokvari misljenje o svim ljudima. Dakle, ako se razocaram u pojedinca to ne znaci da trebam da se razocaram u sve ljude.
Hocu da volim i da budem voljen pa makar ispastao. Uvek postoji ona nada da se to nece desiti. Uostalom zelim da iskoristim svaki trenutak!!!!
Originally posted by bigirlOriginally posted by Renoir(Iskreno?) Priželjkujem taj dan. Dan kada će ljubav u mom životu zauzeti drugo, treće mesto na listi prioriteta... Ali ne znam... Veliki je to skok: od majmuna u ljubavi do cold hard bitch... Hmmm...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!![]()
Originally posted by bigirlOriginally posted by bilobilepoUdaj se za mene!Originally posted by SwanheartNew mogu da verujem da je to znacajnije od toga da budes uskracen za nezamenljive momente. Pa jedno lose iskustvo ne moze da mi pokvari misljenje o svim ljudima. Dakle, ako se razocaram u pojedinca to ne znaci da trebam da se razocaram u sve ljude.
Hocu da volim i da budem voljen pa makar ispastao. Uvek postoji ona nada da se to nece desiti. Uostalom zelim da iskoristim svaki trenutak!!!!
Oženi me!
![]()
![]()
![]()
Originally posted by RenoirDa, bas inspiracija, prava rec
...
Onda poceo da se zaljubljujem u osobe koje su meni 'nedostizne'. To jest, ja nisam njihov tip ili ovo ili ono...And I am O.K. with it...
....sta od toga imam???
Inspiraciju !!!!if nothing else...
...
Originally posted by RenoirOriginally posted by bigirlOriginally posted by Renoir(Iskreno?) Priželjkujem taj dan. Dan kada će ljubav u mom životu zauzeti drugo, treće mesto na listi prioriteta... Ali ne znam... Veliki je to skok: od majmuna u ljubavi do cold hard bitch... Hmmm...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!![]()
Ali, zasto cold hard/hearted bitch?????
Jednostavno ti se smuci da dajes toliko sebe onima koji to ne cene/ne zasluzuju...
Originally posted by DinaAli, kako ne znas???Originally posted by RenoirDa, bas inspiracija, prava rec
...
Onda poceo da se zaljubljujem u osobe koje su meni 'nedostizne'. To jest, ja nisam njihov tip ili ovo ili ono...And I am O.K. with it...
....sta od toga imam???
Inspiraciju !!!!if nothing else...
...I ne znam zasto oni dostizni nisu ni upola tako inspirativni kao neko nedostizan
![]()
Originally posted by Renoir
bigirl....
sve je to lepo...
ali, veruj, jednog dana ces reci sama sebi : now, I stop! No more of it!
been there!
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!