Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Lionac
Originally posted by m..
Da, vrate se da vas unistavaju na ono malo pijeteta sto je ostalo. Covek treba da nauci da se ne javlja na fon....
bravo... posle pustih laku vodu koja naredi da g***a odu :wcsolja:
Korisnikov avatar
By Hybrid
Kada sam ja ostavljao bilo je zato sto nisam zeleo da nastavim s tim, i nisam nikad pomisljao da se vrati na staro. Cesto je jedini razlog tog ostavljanja bio taj sto nisam bio siguran da li uopste nesto zelim sa njim/njom. Kada sam ja bio ostavljen... nije da mi to nije prolazilo kroz glavu, ali samo kao luda lepa ideja, nista vise. Nije bivalo izgovoreno niti nesto slicno.
Ali...
Originally posted by bigirl
Ali ne prestajem da verujem i da se nadam da mo�da mo�e biti bolje. Mislim, ako nam veza nije uspela kad smo imali 17,18 godina... ne zna?i da ne?e uspeti i sa 27,28.
I so agree with you! Pritom ne mislim na podgrevanje neceg starog cemu se jedva razaznaje ukus vec ako bi doslo ponovo do nekih osecanja zbog kojih bi oboje hteli da zapocnu vezu. To nije "pomirili smo se" nego "mi smo u vezi" :luda:
Korisnikov avatar
By tramp
Originally posted by Mars
Uvek!

Uvek, uvek, uvek, uvek, UVEK!
Uvek!

Samo mi je zao sto to nije uvek malkice ranije, dok bih mogao da osetim i malo likovanja, nego ovako kada je prisutna samo ravnodusnost...

ALI - UVEK SE VRATE!!!
Da znate vi koji to jos ne znate...

:sunce: :snesko: :ledeni:
cesto mi se ovo desava ... i to je upravo to sto je uvek prekasno, uvek kad vise u meni nema ni dovoljno zelje da osetim likovanje nego me to onda samo nervira jer moram da budem neprijatna (ne postoji prijatan nacin da se kaze ne)

kod mene to uvek ide slicnim tokom ... vrtim se u krug ... polome se da me dobiju (ne sto se seksa tice, tu bas i ne mora da se lomi ali kad su emocije u pitanju ...) onda dobiju recimo to sto zele i meni postane bitno, e onda nastanu problemi jer je njih privukla moja nezainteresovanost i distanca i onda ... zakljuce da to nije to sto zele i onda ta veza pukne kad tad (ili meni dosadi da slusam kako sam ja ovakva i onakva ili one odu) i onda nakon nekog vremena kad ja ponovo izgubim interesovanje vrate se jer jebi ga to je ono sto ih je i privuklo :drama:
By ~ Le Saint X ~
Ja nisam imao tih iskustava... :)

Valjda zato sto kod mene nema 'sivih zona' ...

Kraj je kraj pour toujours!!!!!!!!!
Korisnikov avatar
By Frizerka
Dodje maca na vratanca, ali dzabe. :prst:
Moze samo da ih poljubi. :kiss:
Jednom stavljena tacka ne prelazi u zarez,
barem ne kod mene. :zvezda:

Vecina postane svesna kakvi ste bili, tek kad vas izgube
i kad uvide kakvi su ostali sa kojima su se setali.
Dok su sa vama,slepi su i misle da ih milion takvih ceka iza coska
.:uplasen:
Korisnikov avatar
By TheTree
....bilo je..Sa dve devojke sam imala po dve veze :)
Korisnikov avatar
By Mars
Jaooooooooo! Moja stara tema!!! :love:

Ah, uspomene...

“Because that life of yours
My dreams are being destroyed
And I hate so much your beauty
’Cause you have no hart
’Cause you have no soul...“

Marsova riznica pesama za decu, prevodilacki ciklus

http://www.travelocity.com/
Korisnikov avatar
By Blady

Bivsi. Na njih mislim.

Uvek i svako.
U raznim varijantama i raznim zvakama, ali bi svi to jedno - da se vrate!

da, tako valjda ide :psiholog:
Korisnikov avatar
By taurus

Bivsi. Na njih mislim.

Uvek i svako.

Kad maznu dobrog frajera ,onda misle da mogu josh boljeg...a trzishte loshe pa bi da se vrate,ko ce ih nazad onako usrane.....produzi dalje.....
Korisnikov avatar
By Lepa Krepa
ček' malo, ovde nešto nije kako treba.
ako svi bivši žele da se vrate, a i vi svi koji imate bivše koji žele da se vrate ste takođe bivši svojim bivšima, onda bi i vi trebalo da želite da se vratite svojim bivšima samim tim što ste im bivši. da ne pričam o tome da bi vaši bivši trebalo da žele da se vrate i svojim drugim bivšima, jer su i svojim bivšima oni isto tako svi bivši koji žele da se vrate. a i oni njima.
Korisnikov avatar
By Tungi
Niti su zeleli da se vrate,niti sam ja to pozeleo nekad.
Korisnikov avatar
By taurus
Originally posted by Lepa Krepa

ako svi bivši žele da se vrate, a i vi svi koji imate bivše koji žele da se vrate ste takođe bivši svojim bivšima, onda bi i vi trebalo da želite da se vratite svojim bivšima samim tim što ste im bivši. da ne pričam o tome da bi vaši bivši trebalo da žele da se vrate i svojim drugim bivšima, jer su i svojim bivšima oni isto tako svi bivši koji žele da se vrate. a i oni njima.
Pitaj Marsovca,nisam razmisljao mnogo o tome,definisao kao Marfijev zakon.....mada ne uvek i ne svi ali jedno 90 posto da,povampire se uglavnom....
Korisnikov avatar
By m..

ja cu ovo morati da procitam vise od 10 puta.

ok ovo je situacija logichke omaske koja bi dovela do pangalakticke orgije. i so wish da je pretpostavka bila tacna.
Korisnikov avatar
By Dirrty
U krevet uvek i svako do sad, a van toga nisam baš siguran.
Korisnikov avatar
By horus.

ne SVI bivsi, vec bivsi koji su ostavljali... :hekla:

ont: bilo je i toga (ne uvek)... s tim u vezi, ja sam sitna dusa, pa 'vaki ljudi u meni bude najgoreg sadistu... :kosa:
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by mirth

Najkaloricnija hrana za sujetu.
jeste. ovo je istina.

ali, kad prođe momenat (od 3 minuta kod mene, cirka), odjebem ih za 1.5 minut.
Korisnikov avatar
By Dear Lucy
hoće, hoće, kad na vrbi rodi grožđe, u limburgu i malo morgen.
doduše, desi se pa se poneko vrati i mi se ponekima vraćamo, ali zašto... to je druga tema.
Korisnikov avatar
By Torry

Bivsi. Na njih mislim.

Uvek i svako.

blago tebi

'ocu i ja takav problem
Korisnikov avatar
By Belanos
Originally posted by wroom

opet kazem,ne postoji univerzalni recept ni za sta... Ali ukoliko emocije i spremnost postoje samo sa jedne strane onda je SVE uzaludno:sniff: :neznam:
Istina.

Mislim da svako treba sam na osnovu svojih osecanja da donese odluku da li ce prihvatiti povratnika ili ne :adiktusha:
Korisnikov avatar
By Mars
Ja b' pre da se ta odluka isprocesuira na nivou razuma, ne osećanja...
Korisnikov avatar
By Belanos
dobro treba se sluziti i razumom, ali on ne mora uvek da budeu pravu. Nisu svi ljudi isti i ne mozes uvek znati sta sve mozes doziveti sa nekim. mozda otkrijes i osecanja kakva nisi ni znao da postoje ;)
Korisnikov avatar
By Mars
Slažem se.

Želja da umre laganom, bolnom smrću je meni do tada bilo potpuno nepoznato osećanje, pa...možda postoji i nešto još bolje od toga!

:klap:
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!