Built to last
Why Would you Settle for Less when you can have More? Do not let other Authors Fool you with Empty Marketing Keywords. FLATBOOTS is what you Deserve. Built to last, Built from Scratch, Nothing Less.
Read moreOver a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by bigirlI so agree with you! Pritom ne mislim na podgrevanje neceg starog cemu se jedva razaznaje ukus vec ako bi doslo ponovo do nekih osecanja zbog kojih bi oboje hteli da zapocnu vezu. To nije "pomirili smo se" nego "mi smo u vezi"
Ali ne prestajem da verujem i da se nadam da mo�da mo�e biti bolje. Mislim, ako nam veza nije uspela kad smo imali 17,18 godina... ne zna?i da ne?e uspeti i sa 27,28.
Originally posted by Marscesto mi se ovo desava ... i to je upravo to sto je uvek prekasno, uvek kad vise u meni nema ni dovoljno zelje da osetim likovanje nego me to onda samo nervira jer moram da budem neprijatna (ne postoji prijatan nacin da se kaze ne)
Uvek!
Uvek, uvek, uvek, uvek, UVEK!
Uvek!
Samo mi je zao sto to nije uvek malkice ranije, dok bih mogao da osetim i malo likovanja, nego ovako kada je prisutna samo ravnodusnost...
ALI - UVEK SE VRATE!!!
Da znate vi koji to jos ne znate...
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Morgan Le Faye
vazno je ne igrati reprize...
Originally posted by mirth
Ahaaaa, dosla maca na vratanca momenti, ha?![]()
Najkaloricnija hrana za sujetu.
Originally posted by Marsda, tako valjda ide
Bivsi. Na njih mislim.
Uvek i svako.
U raznim varijantama i raznim zvakama, ali bi svi to jedno - da se vrate!
![]()
![]()
![]()
Originally posted by MarsKad maznu dobrog frajera ,onda misle da mogu josh boljeg...a trzishte loshe pa bi da se vrate,ko ce ih nazad onako usrane.....produzi dalje.....
Bivsi. Na njih mislim.
Uvek i svako.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by Lepa KrepaPitaj Marsovca,nisam razmisljao mnogo o tome,definisao kao Marfijev zakon.....mada ne uvek i ne svi ali jedno 90 posto da,povampire se uglavnom....
ček' malo, ovde nešto nije kako treba.
ako svi bivši žele da se vrate, a i vi svi koji imate bivše koji žele da se vrate ste takođe bivši svojim bivšima, onda bi i vi trebalo da želite da se vratite svojim bivšima samim tim što ste im bivši. da ne pričam o tome da bi vaši bivši trebalo da žele da se vrate i svojim drugim bivšima, jer su i svojim bivšima oni isto tako svi bivši koji žele da se vrate. a i oni njima.
Originally posted by Lepa Krepaja cu ovo morati da procitam vise od 10 puta.
ako svi bivši žele da se vrate, a i vi svi koji imate bivše koji žele da se vrate ste takođe bivši svojim bivšima, onda bi i vi trebalo da želite da se vratite svojim bivšima samim tim što ste im bivši. da ne pričam o tome da bi vaši bivši trebalo da žele da se vrate i svojim drugim bivšima, jer su i svojim bivšima oni isto tako svi bivši koji žele da se vrate. a i oni njima.
Originally posted by Lepa Krepane SVI bivsi, vec bivsi koji su ostavljali...
Originally posted by mirthjeste. ovo je istina.
Najkaloricnija hrana za sujetu.
Originally posted by Mars
Bivsi. Na njih mislim.
Uvek i svako.
![]()
![]()
![]()
Originally posted by wroomIstina.
opet kazem,ne postoji univerzalni recept ni za sta... Ali ukoliko emocije i spremnost postoje samo sa jedne strane onda je SVE uzaludno:sniff:![]()
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!