- 17 Mar 2005, 23:15
drug? to nije drug, znachi kada bi se nashao u takvoj situaciji "drug" bi se nashao s sonom kiselinom u licu....

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...
Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators
Originally posted by gaylove
U jednoj sam velikoj dilemi. Naime moj drug mi je "skinuo" decka. Sta da radim, da li da ostanem u dobrim odnosima s.njim, jer nije on samo kriv za to ili da se ne druzim vise sa njim. Bas sam u dilemi.
Originally posted by ModestyKanda mislim da je reshio dilemu posle 3 godine.Originally posted by gaylove
U jednoj sam velikoj dilemi. Naime moj drug mi je "skinuo" decka. Sta da radim, da li da ostanem u dobrim odnosima s.njim, jer nije on samo kriv za to ili da se ne druzim vise sa njim. Bas sam u dilemi.
U dilemi si....pa onda ti fino nastavi da djeliš svog momka sa "drugom" ili ako je već njemu pripao,nemoj slučajno zaboravit i sledećeg momka da upoznaš sa svojim vajnim "prijateljem"
Originally posted by gayloveSad ti smuvaj druga, pa skini svom ex-dečku njegovog novog dečka.
We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]
The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]
All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]
this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]
Swap-in out addons, use only what you really need!