Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Khons
Originally posted by the1whowished
Originally posted by MorbidAngel
well.. meni se na zhalost to desilo i ako iko od vas dodje u tu situaciju ikada, bezhiteeee... skroz je konfuzno i fuj
Hvala, pastorche moje bivshe!
:mama: Ali nemo' da ti se tako nesto opet desi! :oklagija: Kad te vec nije ONA ONDE :lol: vospitavala, ima 'vala ko ce!!! :svetac: :pop:

Nikada ne bih mogla iskusiti to sto je morbidno andjelche iskusilo...
slusaj bre, ti, :cobanica:

:smilegrin:

a to sto sam svoje dete malo zapostavila, to je zbog toga sto sam imala pune ruke posla s tobom! vidim, nije uspelo, moracu jos da poradim na tome... :zacepi: :kiss:

a sto se teme tice...imala sam faze kada su mi se DOPADALE dve ili vise osoba, ali kad nekom dam svoje srce, tako i ostaje.
By Ultranate
Pogledajte epilog slicne kombinacije u postu "Ko koga koliko?" u "Ljubav i seksualnost" .....
Korisnikov avatar
By TheCurseofBlondie
pa sad ako se pitanje odnosi na mene licno onda kod mene to ne moze.
ja ne mogu to za sebe da zamislim, ne iz nekih moralnih razloga vec ja se definitivno samo na jednu zenu koncentrisem i to potpuno, zato nisam tip za trojke(ako onda jednu posle druge *hihi*)

a sto se drugih tice, verovatno to neko moze...uvek ima nesto sto jedni mogu a drugi ne mogu ali mislim da takve veze nece biti dugovecne i bez nekih problema, uvek je jedan od njih konj!
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Originally posted by Eruänne

a to sto sam svoje dete malo zapostavila, to je zbog toga sto sam imala pune ruke posla s tobom! vidim, nije uspelo, moracu jos da poradim na tome... :zacepi: :kiss:
Tu sam uvek za pomoc pri vospitaniju.
Ionako sam u prilici da radim kao rob drugovima...kreteni ne znaju da ispeglaju svoje kosulje i bokserice?! :wtf:
:kiss:
Korisnikov avatar
By Khons

Tu sam uvek za pomoc pri vospitaniju.
Ionako sam u prilici da radim kao rob drugovima...kreteni ne znaju da ispeglaju svoje kosulje i bokserice?! :wtf:
:kiss:
ma nemo' te ja vaspitAvam
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
Ne kapiram. Odnosno,mozda i da,ali... :(
Korisnikov avatar
By Khons
Ne kapiram. Odnosno,mozda i da,ali... :(
'ajde de...bez suzica...kishni oblaci jos nisu na vremenskoj prognozi...
Korisnikov avatar
By Orlando the Lady
nekako okrutno.
Korisnikov avatar
By Khons
nekako okrutno.
sta okrutno :puzzle:
Korisnikov avatar
By EYA
teoretski je sasvim moguce :grouphug:
sto vise ljubavi dajes, to je vise imas !
samo, gde da nadjem jos dve dovoljno zrele osobe za ljubav u troje?
Korisnikov avatar
By EYA
svi su sebicni :rida:
Korisnikov avatar
By victoria
ljubav u troje ne moze! mislim da nema shanse da se troje jednako vole tako u krug...potrebno je bar cetiri osobe! to ako govorimo o tim grupnim ljubavima...

Moj broj je dva! dva za ljubav i vezu..
A sex moze i vise :smug:

Ljubav je uvek sebicna kada su drugi u pitanju!

ps. Eya grozan ti avatar, ko da ti je neko skinuo kozu pa se vide misici :rotflmao:
Korisnikov avatar
By Hys.
Postoje specificne situacije kada je moguce:cvetduga:
Korisnikov avatar
By Azdaja
Originally posted by mirth
Not my thing.

Egoista sam, pa veci deo vremena nemam energije ni za jos jednu osobu pored sebe, a ne da se lomatam oko dve...

TakodZe :ugriz:
Korisnikov avatar
By m..
Meni nekad teshko i sa jednom.
Korisnikov avatar
By Dina
Moguce je. Samo mislim da je teze ostvarivo jer je uobicajeno da se ljubav vezuje za parove... I onda imamo takav obrazac/naviku u glavi i tesko je odlepiti se od toga (i da to ucine tri osobe). Da smo od detinjstva ziveli sa tri roditelja, gledali veze sa po troje, filmove i knjige isto tako, pitali bi se da li je moguca ljubav udvoje i verovatno bi cesto utvrdili da nije :wink:
Korisnikov avatar
By Laika
Desilo mi se da su mi dve osobe budu podjednako simpaticne jer ih podjednako malo poznajem, medjutim, kako vreme odmiche tako jedna ili obe izlete iz kombinacije. Nisam promiskuitet a i nemam talenat za te mrakove, previse sam emo. Tako nekako.
Korisnikov avatar
By Hys.
Originally posted by Laika
Desilo mi se da su mi dve osobe budu podjednako simpaticne jer ih podjednako malo poznajem, medjutim, kako vreme odmiche tako jedna ili obe izlete iz kombinacije. Nisam promiskuitet a i nemam talenat za te mrakove, previse sam emo. Tako nekako.
to uopste ne mora da ima veze sa promiskuitetom, nego bas sa emocijama:sesir:
Korisnikov avatar
By Dzelajza Rouz
Evo, ja bas nesto nagovaram devojku da smuvamo njenu asistentkinju...

Ovako, slazem se sa Draco da je "moguce, ali su posledice katastrofalne".
Korisnikov avatar
By Laika
Originally posted by devokICA
Originally posted by Laika
to uopste ne mora da ima veze sa promiskuitetom, nego bas sa emocijama:sesir:

Uh, bas ne mogu da zamislim situaciju u kojoj sa dvoje zelim da budem u emotivnoj vezi u isto vreme. Ja se ili dam skroz, ili se ne dajem uopste.
A inace smatram da je posledica te guzve uvek monogamna ljubav i bar jedan ''neko'' ko plache.
Korisnikov avatar
By Adam*
100% si u pravu.Neko je uvek povredjen.................to treba da je samo experiment nikako dugotrajno "mucenje"....
Korisnikov avatar
By *STATUS*
Kakva crna ljubav u troje.....
to ne postoji...uvek je jedan ili jedna visak.....
:cupakosu:
Korisnikov avatar
By topsecret
Ne verujem u ljubav u troje, ne kazem da ne postoji, jednostavno to mi se nije desavalo. A sex u troje mislim da nema veze sa ovim.
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!