Bootstrap Framework 3.3.6

Over a dozen reusable components built to provide iconography, dropdowns, input groups, navigation, alerts, and much more...

Ljubi, ljubi al glavu ne gubi

Moderatori: KorvinOdAmbera, Moderators

Korisnikov avatar
By Anhedonie
Originally posted by RuznaGlupaZla

Jeste li se vi nekad raspravljali sa heteroseksualcima o homoseksualnosti na forumu koji nije isključivo za LGBTT populaciju?
Ja nisam na forumu ali uzivo dosta puta. Najvise sa profesorkom srpskog. Prekinuo sam raspravu kad je ameba rekla "psihologija ne postoji" :zid:
Korisnikov avatar
By Mars
Stephen King+japanski horor, tako to zamišljam...
Korisnikov avatar
By IriS
ja zamišljam ovako:

''
By RuznaGlupaZla
Originally posted by J...
Originally posted by RuznaGlupaZla

Jeste li se vi nekad raspravljali sa heteroseksualcima o homoseksualnosti na forumu koji nije isključivo za LGBTT populaciju?
Jesam. Sto pitas?
Zato što mislim da je to efektnije, ako se već ima energije, nego toliko objašnjavanja i sprdnje s dečkom koji ne zna, ali djeluje da želi saznati (ma koliko to njegovo neznanje bilo veliko), a ne uhvatiti se štangle ili kamenice i razbijati glave.

Zanima me ko je bio od ovdašnjih učesnika i kakve je reakcije dobio u odnosu na ovu temu? Čista radoznalost.

Anhedonie, bravo! :fancyklap:
Korisnikov avatar
By Srklet
to je efektnije, ovo je zabavnije. :muzika:
By RuznaGlupaZla
Neka ti imaš bilo kakav odgovor na sve, zabavno je i to na neki način.
Korisnikov avatar
By Srklet
a cuj, nema sanse da si ti "preobratila" vise homofoba nego ja, a ni da si se suocila face 2 face s vise homofoba nego ja, pa razumijes da mi se ne da podnositi racun nekomne tko tako isprazno moralizatorski kenja. :andjelak:
Korisnikov avatar
By Loni
Originally posted by IriS
Originally posted by bas bleu

loni, naravno.
lonijevizam: žene su niža bića. ko ih jebe. kako se one jebu. za to treba qrac.
Molim?

Ovo sve mi pripisuješ na osnovu toga što se u prošlom postu nisam setio da pomenem i lezbe već samo poredim strejtere i gejeve?

Ovaj forum je zreo da se uvede opcija - OPOMENA ZBOG PRIPISIVANJA I KLEVETE...

Zamisli kad bih ja rekao da Iris misli da su svi muškarci ništavni jer sigurno ima postova u kojima ih nije pomenula.

O hejterski klubu...
Korisnikov avatar
By IriS
Originally posted by Loni
Originally posted by IriS
Originally posted by bas bleu

loni, naravno.
lonijevizam: žene su niža bića. ko ih jebe. kako se one jebu. za to treba qrac.
Molim?

Ovo sve mi pripisuješ na osnovu toga što se u prošlom postu nisam setio da pomenem i lezbe već samo poredim strejtere i gejeve?

Ovaj forum je zreo da se uvede opcija - OPOMENA ZBOG PRIPISIVANJA I KLEVETE...

Zamisli kad bih ja rekao da Iris misli da su svi muškarci ništavni jer sigurno ima postova u kojima ih nije pomenula.

O hejterski klubu...
jock.

ja to zbog tvojih ranih radova. :andjelak:
By J...
RuznaGlupaZla, slazem se s tobom sto se tice pristupa ovom "dobronamernom" ali ne vredi ocekivati od ljudi previse ipak je vecina ovde zbog zabave. Uostalom tebi niko ne brani da komuniciras s dobronamernim onako kako mislis da treba.

A sto se tice drugih foruma, ne znam koliko je efektno, cak i ako je neko nesto u svojoj glavi promenio svakako da to nece obelodaniti na forumu. Uzivo je ipak najefektnije.
By RuznaGlupaZla
Originally posted by J...

RuznaGlupaZla, slazem se s tobom sto se tice pristupa ovom "dobronamernom" ali ne vredi ocekivati od ljudi previse ipak je vecina ovde zbog zabave. Uostalom tebi niko ne brani da komuniciras s dobronamernim onako kako mislis da treba.

A sto se tice drugih foruma, ne znam koliko je efektno, cak i ako je neko nesto u svojoj glavi promenio svakako da to nece obelodaniti na forumu. Uzivo je ipak najefektnije.
Slažem se i ja uglavnom s ovim što si ti napisala.
Ma, rečeno mu je i više nego što je potrebno. Više mi je interesantna ova hipersenzitivna forumska reakcija nego on.
By J...
Bas je krenula tema lepo da se razvija. :redaljka:
By J...
Dobronamerni je otisao da uci. Valjda ce moci da se koncentrise a da ga ne muce misli o homoseksualcima i analnom seksu. :cita:
By RuznaGlupaZla
Ne, samo mi ne trebaju navike (vezane za forum), uglavnom je predvidljivo.
  • 1
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
  • 11
long long title how many chars? lets see 123 ok more? yes 60

We have created lots of YouTube videos just so you can achieve [...]

Another post test yes yes yes or no, maybe ni? :-/

The best flat phpBB theme around. Period. Fine craftmanship and [...]

Do you need a super MOD? Well here it is. chew on this

All you need is right here. Content tag, SEO, listing, Pizza and spaghetti [...]

Lasagna on me this time ok? I got plenty of cash

this should be fantastic. but what about links,images, bbcodes etc etc? [...]

Swap-in out addons, use only what you really need!